Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ζώδια και γάμος

Έχεις μία μόνιμη σχέση και αναρωτιέσαι αν ο σύντροφός σου θα γίνει ο ιδανικός σύζυγος; Θέλεις να παντρευτείς και αναζητάς το ταίρι που θα καλύπτει όλες τις προϋποθέσεις για να ανέβεις μαζί του τα σκαλιά της εκκλησίας;
Πώς συμπεριφέρονται τα ζώδια στο γάμο, πως λειτουργούν ως σύζυγοι.
Διάβασε το ζώδιο που σε ενδιαφέρει και κάνε τη σωστή επιλογή για ...βίο ανθόσπαρτο!:

💕ΚΡΙΟΣ
21 Μαρτίου – 20 Απριλίου
« Ένας γάμος γεμάτος ένταση και εκπλήξεις»
Ο παρορμητικός Κριός μπορεί να τρομάζει στην ιδέα του γάμου, γιατί δεν θέλει να χάσει την ελευθερία του, όμως όταν πάρει την μεγάλη απόφαση να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, τότε γίνεται ένας πάρα πολύ καλός σύζυγος. Ενδιαφέρεται για όλα τα ζητήματα του σπιτιού και θέλει να παίζει ενεργό ρόλο στα πάντα - ακόμα και για θέματα που μπορεί να μην τον αφορούν άμεσα. Του αρέσει να παίρνει πρωτοβουλίες και φροντίζει να κάνει όμορφες εκπλήξεις στο ταίρι του, για να ξεφεύγουν από τη ρουτίνα ! Στο σπίτι του φροντίζει να υπάρχει πάντα κέφι, ζωντάνια και προγραμματίζει πάντα εξόδους και ταξιδάκια για να ανανεώνει το γάμο του. Ωστόσο αρκετές είναι οι στιγμές που θέλει να επιβάλλεται και να γίνεται το δικό του. Οι πράξεις και τα λόγια του μπορούν να πληγώσουν το ταίρι του, γιατί αρκετές φορές διακρίνονται από οξυθυμία και παρορμητισμό.

💕ΤΑΥΡΟΣ
21 Απριλίου – 20 Μαΐου
« Ένας σύζυγος σταθερός και πεισματάρης»
Ο Ταύρος πριν πάρει την μεγάλη απόφαση του γάμου, έχει φροντίσει να εξασφαλίσει οικονομική και επαγγελματική σταθερότητα, γιατί δεν θέλει να στερήσει τίποτα από την οικογένειά του. Είναι απόλυτα πιστός και αφοσιωμένος σύζυγος, προσφέρει τρυφερότητα, ασφάλεια και αγάπη και τηρεί με συνέπεια όλες τις οικογενειακές υποχρεώσεις. Ο γάμος μαζί του είναι ήρεμος, αρμονικός και βασίζεται στην κατανόηση. Παρόλα αυτά ο Ταύρος έχει την τάση να ζηλεύει τη σύζυγο του και όταν οι οικογενειακές υποχρεώσεις αυξάνονται να νιώθει παραμελημένος. Δεν αλλάζει εύκολα άποψη και γίνεται πολύ πεισματάρης, αλλά και καταπιεστικός.

💕ΔΙΔΥΜΟΣ
21 Μαΐου – 21 Ιουνίου
« Στο γάμο προτεραιότητα έχει η επικοινωνία»
Ο γάμος με έναν Δίδυμο στηρίζεται στην επικοινωνία και την κατανόηση. Είναι ένας σύζυγος που φροντίζει πάντα με το διάλογο, να λύνει όλα τα προβλήματα που μπορεί να δημιουργούνται στο γάμο. Προσπαθεί να διατηρεί δυνατή τη σπίθα του έρωτα, κάνοντας συχνές εκπλήξεις στη σύζυγο του και διατηρώντας μαζί της μία ευχάριστη, παιχνιδιάρικη σχέση γεμάτη εναλλαγές, ακριβώς έτσι όπως συνέβαινε και πριν το γάμο τους. Το αρνητικό στοιχείο που εκδηλώνει κατά την διάρκεια του γάμου του είναι ότι κάποια ζητήματα δεν τα παίρνει στα σοβαρά και εκδηλώνει επιπολαιότητα και ανωριμότητα. Αρκετές στιγμές θεωρεί πως ο γάμος είναι σαν την σχέση και δεν είναι τόσο συνεπής σε κάποιες τυπικές οικογενειακές υποχρεώσεις. Θέλει να διατηρεί την ελευθερία και την ανεξαρτησία του και να μην νιώθει καταπιεσμένος από τα δεσμά του γάμου.

💕ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου
«Ο γάμος και η οικογένεια είναι η συναισθηματική του φωλιά»
Λατρεύει την συντροφικότητα και την οικογενειακή ζωή, γι αυτό και από τη νεαρή του ηλικία σκέφτεται το γάμο χωρίς φόβο και δισταγμό. Ο Καρκίνος είναι ένας στοργικός και τρυφερός σύζυγος, που νοιάζεται για την οικογένειά του και δίνει τα πάντα για να κάνει τον γάμο του ευτυχισμένο. Το σπίτι είναι η ασφάλειά του , η φωλιά του, από την οποία αντλεί αγάπη και σταθερότητα. Ως σύζυγος είναι τυπικός, συνεπής και ενεργός σε όλα τα ζητήματα που αφορούν την οικογένεια. Ο άνδρας Καρκίνος είναι πολύ πιθανό κάποιες στιγμές να αφιερώσει αρκετό χρόνο στα επαγγελματικά του και να παραμελήσει άθελά του την οικογένεια, επειδή θέλει να παρέχει ένα άνετο περιβάλλον με όλες τις παροχές και τις ανέσεις στα παιδιά του. Στο πλάι του Καρκίνου όμως δεν θα σου λείψει ποτέ η κατανόηση, το ενδιαφέρον, το συναίσθημα και η συντροφικότητα.

💕ΛΕΩΝ
23 Ιουλίου – 21 Αυγούστου
« Είναι ένας σύζυγος γενναιόδωρος, αλλά και απόλυτος»
Το μεγαλόπρεπο Λιοντάρι γίνεται ένας αφοσιωμένος και γενναιόδωρος σύζυγος, που προσπαθεί να κρατήσει την φλόγα του πάθους για πάντα αναμμένη στο γάμο του. Με σύζυγο το Λιοντάρι, θα απολαύσεις την διασκέδαση, τα δώρα και θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να σου προσφέρει μία άνετη οικονομικά ζωή. Στο γάμο με το Λιοντάρι δύσκολα κάνει την εμφάνισή της η ρουτίνα, αφού καταφέρνει πάντα με τον ενθουσιασμό του, τον ερωτισμό του, αλλά και την καλή του την καρδιά, να είναι πάντα στο πλάι του συντρόφου του. Η απόλυτη συμπεριφορά του είναι το «μελανό» σημείο του, που μπορεί να φέρει προβληματάκια στον έγγαμο βίο του. Θέλει να επιβάλλεται και να περνάει το δικό του και εκδηλώνει εγωιστική συμπεριφορά.

💕ΠΑΡΘΕΝΟΣ
22 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου

« Ο Παρθένος είναι ένας συγκροτημένος, αλλά και κτητικός οικογενειάρχης»
Ο Παρθένος είναι ένας τυπικός, συνεπής και συγκροτημένος σύζυγος, που στο γάμο του προσφέρει ασφάλεια και υποστήριξη. Ο γάμος του στηρίζεται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη και στην πίστη. Αν και δεν είναι συναισθηματικά εκδηλωτικός, φροντίζει πάντα έμπρακτα να δείχνει την αγάπη του με κάθε τρόπο. Είναι τακτικός με τις δουλειές του σπιτιού, γιατί θέλει να επικρατεί η καθαριότητα, η τάξη και η οργάνωση στο χώρο του. Αρκετές στιγμές μπορεί να γίνει πολύ κτητικός και απαιτητικός προς τη σύζυγό του, γιατί είναι τελειομανής. Έχει εμμονή με την καθαριότητα και δεν του αρέσει η ακαταστασία στο σπίτι του. Δεν θα παραμελήσει όμως ούτε στιγμή όλες τις οικογενειακές του υποχρεώσεις και θα είναι πάντα στο πλάι της συζύγου και των παιδιών του, προσφέροντας σιγουριά και σταθερότητα.

💕ΖΥΓΟΣ
24 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου
« Ένας γάμος γεμάτος γέλιο, διασκέδαση αλλά και μπλοκαρίσματα»
Ο γάμος με τον Ζυγό βασίζεται στην συντροφικότητα, την αγάπη. Είναι ένας σύζυγος ευχάριστος, κοινωνικός και αρκετά υποχωρητικός. Θέλει να διατηρεί ένα ήρεμο και αρμονικό οικογενειακό κλίμα, γι αυτό και προσπαθεί πάντα να κρατά τις ισορροπίες και να παραβλέπει τα προβλήματα, προκειμένου να μην διαταράξει την ευτυχία του σπιτιού. Στο σπίτι του θέλει να επικρατεί το γέλιο και η χαρά, του αρέσει να οργανώνει κοινωνικές εκδηλώσεις και να απολαμβάνει μαζί με τη σύζυγό του την παρέα και την διασκέδαση. Η αναποφασιστικότητά του και η έλλειψη πρωτοβουλιών είναι τα «μελανά» σημεία του χαρακτήρα του, που ενδέχεται να προκαλέσουν αντιθέσεις στο γάμο του. Όταν υπάρχει κάποιο οικογενειακό πρόβλημα που χρειάζεται να επιλυθεί, μπλοκάρει, μπερδεύεται και από την πίεση που αισθάνεται, μπορεί να το βάλει στα πόδια!

💕ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου
« Στο γάμο είναι υπερβολικά δοτικός, αλλά και ζηλιάρης»
Ο Σκορπιός είναι ένας σύζυγος στοργικός, συναισθηματικός, αλλά ταυτόχρονα αρκετά απαιτητικός και ζηλιάρης. Δεν θέλει να λείψει τίποτα από το σπίτι του, γι αυτό μπορεί και να υπερβάλει των δυνάμεών του προκειμένου να προσφέρει στην οικογένειά του όσο το δυνατόν περισσότερα. Δεν θα νιώσεις ούτε στιγμή ότι παραμελείσαι ή ότι ο γάμος σου έχει χάσει πλέον το ενδιαφέρον του, γιατί ο Σκορπιός θα σου αφιερώσει την αποκλειστικότητά του σε τέτοιο σημείο, που μπορεί και κάποιες στιγμές να νιώσεις ότι πνίγεσαι από την πολύ αγάπη. Ωστόσο θα πρέπει να έχεις υπόψη σου ότι είναι ένας αυστηρός σύζυγος, αρκετά καταπιεστικός και ζηλιάρης, που μπορεί κάποιες στιγμές να σε κουράσει με τον αυταρχικό χαρακτήρα του

💕ΤΟΞΟΤΗΣ
23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου
«Ένας γάμος γεμάτος ελευθερίες»
Ο γάμος είναι μία δύσκολη υπόθεση για τον ανεξάρτητο και φιλελεύθερο Τοξότη, που θέλει κάθε ώρα και στιγμή να νιώθει ότι είναι ελεύθερος. Όταν όμως πάρει την απόφαση του γάμου, φροντίζει το άτομο που έχει επιλέξει να μοιράζεται μαζί του την ίδια επιθυμία για ανεξαρτησία και η σχέση τους να στηρίζεται πάνω από όλα στη βαθιά φιλία. Ο Τοξότης είναι ένας ενθουσιώδης σύζυγος με ζωηρή διάθεση και κάνει τα πάντα για να διατηρεί ένα ευχάριστο και διασκεδαστικό κλίμα στο σπίτι. Πολλές φορές μπορεί να παραμελεί κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις και να μην είναι ιδιαίτερα συνεπής ή η συμπεριφορά του να φαίνεται επιπόλαιη και παιδιάστικη. Ο γάμος όμως μαζί του είναι μία μεγάλη πρόκληση γεμάτη εναλλαγές, εξέλιξη και εκπλήξεις.

💕ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου
«Ο παραδοσιακός γάμος»
Ο Αιγόκερως θέλει να δημιουργήσει μία οικογένεια ακριβώς σαν αυτή που μεγάλωσε ο ίδιος, που θα βασίζεται σε όλες τις αρχές που έχει λάβει ο ίδιος από τους γονείς του. Είναι ένας αξιόπιστος και σοβαρός σύζυγος, που αφιερώνεται στην οικογένειά του. Το αρνητικό του είναι ότι θα εργαστεί σκληρά και θα παραμελήσει κάποιες στιγμές τις οικογενειακές του υποχρεώσεις, προκειμένου να διασφαλίσει μία άνετα οικονομική ζωή στα παιδιά του. Είναι όμως ένας άνθρωπος συγκροτημένος και λογικός, που θα στηρίξει δυναμικό την οικογένειά του κάθε ώρα και στιγμή. Δεν το βάζει κάτω στα προβλήματα και κάνει επίμονες και συστηματικές προσπάθειες, προκειμένου να προφυλάξει και να προστατεύσει την οικογένειά του.

💕ΥΔΡΟΧΟΟΣ
21 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου
«Ο μοντέρνος και φιλελεύθερος γάμος»
Αν η επιθυμία σου είναι να πραγματοποιήσεις έναν γάμο που θα στηρίζεται σε παραδοσιακές αξίες, τότε ο απρόβλεπτος και φιλελεύθερος Υδροχόος δεν είναι για σένα. Είναι ένας σύζυγος μοντέρνος, που επιλέγει έναν τρόπο ζωής διαφορετικό από τους συνηθισμένους. Στην οικογένειά του επικρατεί η ελευθερία σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας. Δεν του αρέσει να τηρεί κανόνες και θέλει να εκφράζεται ακριβώς όπως τα φέρνει η στιγμή. Δείχνει σεβασμό στην οικογένειά του, του αρέσει να συμμετέχει σε δραστηριότητες του σπιτιού και κάνει την καθημερινότητα όλων των μελών της οικογένειας, ένα ευχάριστο πάρτι με πολύ γέλιο!

💕ΙΧΘΥΣ
20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου
«Ο παραμυθένιος γάμος»
Ο Ιχθύς είναί ένας απόλυτα αφοσιωμένος, τρυφερός και δοτικός σύζυγος, που στο γάμο του θα βάλει πάντα σε προτεραιότητα τις επιθυμίες της οικογένειάς του και στην συνέχεια τις δικές του. Είναι δοσμένος στη σύζυγο και τα παιδιά του, όμως κατά καιρούς τον πιάνουν οι ανασφάλειές του και η γκρίνια του, γιατί ζητά διαρκώς συναισθηματική επιβεβαίωση. Κάποιες στιγμές μπορεί να μην παίρνει στα σοβαρά κάποια προβλήματα που υπάρχουν στο σπίτι, να τα προσπερνά και να μην τα κουβεντιάζει, γιατί δεν θέλει να τα παραδεχτεί ούτε στον ίδιο του τον εαυτό. Έχει την τάση να κακομαθαίνει με την αγάπη του, αλλά και να κλείνεται στον εαυτό του όταν πιέζεται και στεναχωριέται.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια