Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

ΖΑΧΑΡΊΑΣ -ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ: τι σημαίνει το όνομα

Ζαχαρίας / Ζάχος
Ζαχαρία, γλυκύτητα, τρυφερότητα και μεγάλος συναισθηματισμός είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που σου μεταδίδει το όνομά σου!
Είσαι ένας άνθρωπος καλοπροαίρετος, γλυκομίλητος και θέλεις να τα έχεις καλά με όλους!
Στην αριθμολογία, το όνομά σου βγάζει λεξάριθμο 9 που σημαίνει ότι διαθέτεις ευγένεια, χάρη και πολύ καλό γούστο.
Έχεις μεγάλες ευαισθησίες, συγκινείσαι εύκολα και όταν κάποιος βρει το κουμπί σου μπορεί να σε κάνει κυριολεκτικά ότι θελήσει!
Νιώθεις απόγνωση για τα κοινωνικά προβλήματα, για αυτό και προσπαθείς - έστω και από το υστέρημά σου- να βοηθάς ανθρώπους που το έχουν πραγματικά ανάγκη.
Γίνεσαι ο ιδανικός φίλος!

Ζαχαρούλα
Γλυκιά σαν ζάχαρη είσαι φίλη μας Ζαχαρούλα, αυτό άλλωστε το λέει και το όνομά σου!
Είσαι γυναίκα τρυφερή, ευγενική και αρκετά συναισθηματική!
Πάντα βλέπεις την θετική πλευρά των πραγμάτων και σχεδόν ποτέ δεν χάνεις το κέφι και την αισιοδοξία σου.
Όλοι έχουν να πουν έναν καλό λόγο για σένα, γιατί ποτέ δεν αδικείς και ποτέ δεν πικραίνεις κανέναν.
Από την σκοπιά της αριθμολογίας, ο προσωπικός αριθμός του ονόματός σου είναι το 2 και αυτό σημαίνει ότι είσαι μία γυναίκα αναποφάσιστη, ήσυχη και πάντα έχεις ανάγκη κάποιον δίπλα σου για στήριξη και συμβουλή μιας και η μοναξιά δεν σου αρέσει.
Είσαι ντροπαλή με πλούσια συναισθήματα που θες να τα μοιράζεσαι και δίνεις απλόχερα την αγάπη σου και την προσοχή σου σε ανθρώπους χωρίς να περιμένεις ανταπόδοση με αποτέλεσμα πολλές φορές να πληγώνεσαι.
Αποφεύγεις τις συγκρούσεις και προτιμάς να «θάψεις» ένα παράπονο που έχεις προκειμένου να αποφύγεις την ένταση με τους γύρω σου.
Έχεις ανάγκη από χρόνο για να πιστέψεις και να εμπιστευτείς κάποιον όμως όταν το καταφέρεις γίνεσαι πολύ καλή στις σχέσεις σου, όποια μορφή και αν έχουν αυτές.
Προσπάθησε να καταπολεμήσεις τον διχασμό που έχεις και την δυσκολία στη λήψη αποφάσεων, γιατί θα χάνεις ευκαιρίες στη ζωή σου.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια