Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Πιστόριους: σκότωσε τη σύντροφό του

Σφαίρες στο κεφάλι, το στήθος και τα χέρια δέχτηκε η 30χρονη Reeva Steenkamp, σύντροφος του Όσκαρ Πιστόριους, που τα ξημερώματα βρέθηκε νεκρή στο σπίτι του διάσημου Νοτιοαφρικανού αθλητή στο…Γιοχάνεσμπουργκ.
Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν διεθνή ΜΜΕ ο....

«γρηγορότερος άνθρωπος χωρίς πόδια» συνελήφθη για ανθρωποκτονία, καθώς φέρεται να είναι αυτός που πυροβόλησε το πρώην μοντέλο, πιστεύοντας ότι είναι διαρρήκτης!
Το περιστατικό συνέβη στις 4 τα ξημερώματα, όταν σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, η νεαρή Reeva πήγε στο σπίτι του αθλητή, ενδεχομένως για να του κάνει έκπληξη ενόψει της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου.

Οι δυο τους είχαν σχέση από τον περασμένο Νοέμβρη.

Οι αρχές ανέφεραν ότι το πτώμα, που φέρεται να έχει δεχτεί τέσσερις σφαίρες, έχει μεταφερθεί για περαιτέρω ιατροδικαστικές εξετάσεις, ενώ ο Πιστόριους ανακρίνεται.

Ο γνωστός αθλητής ζει σε μια μεγάλη φάρμα βορειοανατολικά του Γιοχάνεσμπουργκ που φρουρείται. Σε μια συνέντευξη που είχε παραχωρήσει πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 στη Daily Mail, είχε αποκαλύψει ότι κοιμάται με ένα όπλο δίπλα στο κρεβάτι του, ενώ είχε και ένα πολυβόλο στο παράθυρο του δωματίου του.

Δημοσιογράφοι από την περιοχή τονίζουν ότι η Νότιος Αφρική είναι μια περιοχή που πλήττεται από μεγάλη εγκληματικότητα και δεν είναι λίγοι αυτοί που επιλέγουν να διατηρούν όπλα στα σπίτια τους.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια