Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Κουρέματα 2024 Haircuts

Haircuts
Ένα κούρεμα μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στη μεταμόρφωση μιας εμφάνισης. Δομεί το πρόσωπο, ενισχύει τη φύση των μαλλιών και έτσι τονώνει ολόκληρο το look.

Τα κουρέματα που κολακεύουν το πρόσωπό σας
Κάθε πρόσωπο έχει προφανώς συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, γι’ αυτό πριν την επίσκεψη μας στο κομμωτήριο για μια αλλαγή είναι καλό να συμβουλευτούμε τους ειδικούς για να βρούμε το κούρεμα που θα ταιριάξει στο σχήμα του προσώπου και θα αναδείξει τα χαρακτηριστικά μας. Προσανατολιστείτε στις κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά της σεζόν 2023-2024 που είδαμε στις celebrities, για να αντλήσετε έμπνευση και να τολμήσετε μια fresh αλλαγή που θα σας δώσει αυτοπεποίθηση. Από butterfly, wolf μέχρι pixie ή ακόμα και italian square, όλα αυτά τα κουρέματα έχουν δοκιμαστεί και εγκριθεί από την πλειοψηφία των it-girls.

Ακολουθήστε τον οδηγό της Vogue με τα κουρέματα που μεταμορφώνουν κυριολεκτικά το πρόσωπο, για τις πιο upgraded εμφανίσεις το 2024.
Haircuts
Το «butterfly cut»
Η τέλεια επιλογή για να είναι το μήκος των μαλλιών σας πληθωρικό, ένα κούρεμα που θυμίζει πέταγμα πεταλούδας. 

Το«curve cut»
Η must επιλογή για τον εκσυγχρονισμό ενός bob, δουλεύοντας με fuzzy bangs σε μια ελαφριά κλίση που κολακεύει το πρόσωπο. 

Τα 70’s vibes
Η πιο κατάλληλη επιλογή για τους λάτρεις των vintage εμφανίσεων, που πάντα χαρίζει όγκο και έτσι εξισορροπεί το πρόσωπο. 

To 90’s look
Η ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να ανανεώσουν την εμφάνισή τους χωρίς να θυσιάσουν το μήκος τους, με μεγάλες ντεγκραντέ πινελιές, που ταιριάζουν απόλυτα με το οβάλ του προσώπου.

Το «tapered cut»
Η ιδανική επιλογή να διαλέξετε όταν έχετε λεπτά μαλλιά και θέλετε απεγνωσμένα να τους δώσετε λίγη υφή. Το tapered cut κόψιμο σάς επιτρέπει στη συνέχεια να αναζωογονήσετε το look σας, ενισχύοντας τη φυσική καμπυλότητα των ζυγωματικών σας.

Curtain bangs
Η safe επιλογή, που θα κολακεύει πρόσωπο και ζυγωματικά και θα δώσει κίνηση και όγκο στα μαλλιά με το σωστό χτένισμα.

Το«Rachel cut»
Η τέλεια επιλογή για να αποκτήσετε την εμφάνιση της Rachel Green στο Friends, που κολάκευε μοναδικά το πρόσωπο της Jennifer Aniston.

Το wolf cut
Η τέλεια επιλογή για όσους θέλουν να αυξήσουν τον όγκο τους, μέσα από ένα πολυεπίπεδο cut.

Το cub κόψιμο
Η τέλεια επιλογή για όσους θέλουν να είναι ακόμα πιο τολμηροί, πηγαίνοντας ένα βήμα παραπέρα από το wolf, με πιο κοντά και πιο cheeky μαλλιά.

Το “mixie”
Η ιδανική επιλογή για όσες γυναίκες θέλουν μήκος αλλά μαλλιά με όγκο. Τα layers του mixie προσφέρουν απροσδόκητο όγκο, αναδεικνύοντας τα ζυγωματικά.

Το «shug»
Η τέλεια επιλογή όταν θέλετε κάτι ανάμεσα στο mixie και το neo-mulet, που σας επιτρέπει να έχετε ένα fun κούρεμα που σμιλεύει το πρόσωπο.

Το mullet
Η επιλογή για όσους θέλουν κάτι πιο τολμηρό, ιδανικό για μετάβαση από κοντό σε μακρύ, ενώ επαναφέρει τη δομή σε ένα πρόσωπο που είναι πολύ λεπτό.

Το “pixie”
Το ιδανικό κόψιμο για όσους θέλουν να αναδείξουν την «boyish» πλευρά τους, να ελευθερώσουν το λαιμό τους και να δώσουν στον εαυτό τους μια πιο ανέμελη εμφάνιση.

“French girl” bob style
Η επιλογή «statement», που απαιτεί φυσικά να τα κόψετε όλα, αλλά προς το καλύτερο, για να τονώσετε το πρόσωπο σας και να σμιλέψετε τα μάγουλα που μπορεί να είναι πολύ στρογγυλεμένα.

Italian square 
Ένα κούρεμα στο μήκος του«πηγουνιού», που επιτρέπει στις άκρες να περιβάλλουν το πρόσωπο, διατηρώντας παράλληλα τον όγκο στις ρίζες.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια