Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Οι κούκλες American Doll με ακουστικά βαρηκοΐας

Η εταιρία American Girl αποφάσισε να προωθήσει κούκλες με ακουστικά βοηθήματα, καθώς και κούκλες χωρίς μαλλιά, δείχνοντας στην αναπηρική κοινότητα (και όχι μόνο) ότι τα μικρά παιδιά (κυρίως κορίτσια) που έχουν κάποια αναπηρία (και διαφοροποιούνται) μπορούν να αποκτήσουν πλέον τη δική τους κούκλα, με την οποία να μπορούν να ταυτιστούν (πχ κωφά παιδιά και ακουστικά βαρηκοΐας).
Πλέον σε όλες τις κούκλες των 18 ιντσών μπορεί το παιδί να "κουμπώσει" ένα ή δύο ακουστικά βοηθήματα. το μόνο που χρειάζεται να κάνει είναι να μεταφέρει την κούκλα στο νοσοκομείο κούκλας, όπου ο γιατρός με μόνιμο τρύπημα αξίας 14 δολαρίων μπορεί να τα προσθέσει. Η ίδια εταιρία κυκλοφόρησε και ένα σετ με κούκλες που περιλαμβάνει σκύλο-οδηγό, τον Chocolate Chip (34 δολάρια).
Η εταιρία American Girl δεν είναι η πρώτη που εμπλουτίζει τις κούκλες της με αυτά τα διαφορετικά "αξεσουάρ". Η MyTwinn προσφέρει εδώ και αρκετό καιρό κούκλες με αφαιρούμενα ακουστικά βοηθήματα και η διαδικτυακή Sew Dolling έχει δημιουργήσει τη σειρά Sew-Able, που περιλαμβάνει κούκλες με ποικίλες αναπηρίες.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια