Καροτίνια από τον Χριστόδουλο

Υλικά: 
1.200 γρ. καρότα
3 φακελάκια καρύδα τριμμένη των 200 γραμμαρίων το καθένα.
1 κουταλάκι του γλυκού ξύσμα λεμονιού.    
1 βανίλια.
Χαρτάκια για τρουφάκια.

Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε και βράζουμε σε νερό τα καρότα ίσα - ίσα να τσιμπιούντε με το πιρούνι.
Τα βγάζουμε από το νερό και τα τρίβουμε με τον τρίφτη του κρεμμυδιού.
Βάζουμε τα τριμμένα καρότα σε αντικολλητικό τηγάνι μαζί τη ζάχαρη σε μέτρια φωτιά.
Τα ανακατεύουμε μέχρι να πιουν τα υγρά τους.
Δεν τα στεγνώνουμε πολύ.
Τα κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τα δύο φακελάκια καρύδας, το ξύσμα λεμονιού και τη βανίλια.
Σε ένα δίσκο απλώνουμε  το τρίτο φακελάκι της καρύδας.
Μόλις κρυώσει λίγο το μείγμα με τα καρότα τα πλάθουμε  σε μικρά μπαλάκια, τα ρολάρουμε πάνω στην υπόλοιπη τριμμένη καρύδα.
Είναι έτοιμα!!!!!!

Related Posts