Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Η απολογία του Πακιστανού

ΕΔΩ δείτε το πρόσωπο του βιαστή της Πάρου

«Την είδα να περνάει δύο φορές από το δρομάκι. Η κοπέλα είχε τα ακουστικά στα αυτιά της και άκουγε μάλλον μουσική. Όταν κάθησε στα βραχάκια την πλησίασα. Αρχικά πήγα να της αρπάξω το κινητό. Εκείνη αντιστάθηκε. Τότε τη χτύπησα στα βράχια», είχε αναφέρει στην κατάθεσή του ο νεαρός άνδρας. Στη συνέχεια, όπως παραδέχτηκε, προχώρησε σε ασελγείς πράξεις, ενώ η κοπέλα....

 ήταν αιμόφυρτη.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Η ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΕΝΗ. ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ «ΣΚΛΗΡΕΣ» ΛΕΞΕΙΣ
Διαβάστε το πιο σοκαριστικό απόσπασμα από την κτηνωδία του Πακιστανού βιαστή, χωρίς περικοπές…
Το πρόσωπο αυτού του κτήνους αποφάσισαν να… «κρύψουν» οι Αρχές της Σύρου για να τον «προστατέψουν»!!!
Δείτε το ντοκουμέντο-σοκ…
Το πρώτο πράγμα που ζήτησε από τη δικηγόρο του, Αλέκα Δήμου, ήταν να επικοινωνήσει με τη μητέρα του στο Πακιστάν.
Ο εισαγγελέας άσκησε στον 19χρονο Αχμέτ Βακάς δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση, σε πλήρη ψυχική ηρεμία, όπως επίσης και για βιασμό και ληστεία.
Η σύλληψη του Πακιστανού έγινε κυριολεκτικά στο «παρά πέντε», καθώς είχε ήδη δρομολογήσει την επιστροφή του στο Πακιστάν, μέσω του προγράμματος του εθελοντικού επαναπατρισμού. Σύμφωνα με ανώτερο αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ., που επικαλούνται «Τα Νέα», «ο Πακιστανός είχε ζητήσει να συμμετάσχει στο πρόγραμμα του εθελοντικού επαναπατρισμού με το οποίο επιδοτείται η αγορά του αεροπορικού εισιτηρίου του. Για το λόγο αυτό είχα πάει στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας στην πρεσβεία και συμπλήρωσε τα απαραίτητα έγγραφα ώστε να κάνει χρήση του προγράμματος που τρέχει από την Ελληνική Αστυνομία, στο πλαίσιο του προγράμματος που επιδοτείται από την ΕΕ».
Το ταξίδι της επιστροφής του στο Καράτσι ήταν προγραμματισμένο για σήμερα, την επομένη δηλαδή της απολογίας του.

Δικηγόρος του διορίστηκε η κ.Αλεξάνδρα Δήμου η οποία αμέσως μετά μοίρασε την εξής γραπτή ανακοίνωση στους δημοσιογράφους:
"Ανέλαβα την υπεράσπιση του Πακιστανού διότι με διόρισε η ανάκριση και βέβαια η αποδοχή του διορισμού μου είναι υποχρεωτική σύμφωνα με τον κώδικα περί δικηγόρων.Αρνήθηκα ,όπως άλλωστε πάντα το έχω κάνει στα 35 χρόνια της δικηγορίας μου να εισπράξω την αποζημίωση που οφείλει να καταβάλει το δημόσιο σε κάθε διορισμένο εξ επαγγέλματος συνήγορο.Ο εντολέας μου ομολόγησε την πράξη του και δήλωσε μεταμέλεια και την συντριβή του για το αδίκημα που διέπραξε τονίζοντας επίσης ότι δεν ζητά την αναγνώριση κανενός ελαφρυντικού.Όλοι και εγώ προσωπικά έχω συγκλονιστεί από το έγκλημα σε βάρος του αθώου ανήλικου θύματος.Η υπεράσπιση είναι υποχρέωση του δικηγόρου ο οποίος είναι άμισθος δημόσιος λειτουργός.Με συγκλονίζει το έγκλημα αυτό ,όπως με συγκλόνισε και το έγκλημα του υπαξιωματικού του πολεμικού ναυτικού ο οποίος οδηγώντας μεγάλου κυβισμού μοτοσυκλέτα στις 7:30 το πρωί στην οδό Πατησίων με ιλιγγιώδη ταχύτητα, έστειλε στην εντατική δυο παιδάκια που τα κρατούσε η δύστυχη μάνα τους και που όπως πληροφορήθηκα το ένα εκ των δυο ακόμη νοσηλεύεται.Το ενδιαφέρον μου για κάθε αθώο θύμα είναι πάντα το ίδιο.Είτε ο θύτης είναι Πακιστανός είτε Έλληνας δεν μπορώ να κάνω καμία διάκριση λόγω της ιδιεολογίας μου,που έτσι μου επιβάλλει."

ΣΧΟΛΙΑ

4 Σχόλια

  1. Ανώνυμος12/8/12, 4:09 π.μ.

    ΙΣΑ Κ ΟΜΟΙΑ ΤΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΗΨΗ ΛΟΓΩ ΦΟΒΟΥ .. ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΙΣΟΔΟ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ, ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΥΡΙΑ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΕΞΙΣΩΣΑΤΕ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΤΕΤΡΑΓΩΝΗΣ 'ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΣΑΣ'/!! ΑΛΗΘΕΙΑ? ΑΠΟ ΠΟΥ Κ ΩΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΣΤΟ 2ο ΣΥΜΒΑΝ? ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ? ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ? Η ΜΗΠΩΣ ΤΟΥ ΥΠΑΞ? ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος12/8/12, 4:13 π.μ.

    ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΛΕΕΙ.. Η υπεράσπιση είναι υποχρέωση του δικηγόρου ο οποίος είναι άμισθος δημόσιος λειτουργός..
    ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΡΙΝ .. Αρνήθηκα ,όπως άλλωστε πάντα το έχω κάνει στα 35 χρόνια της δικηγορίας μου να εισπράξω την αποζημίωση που οφείλει να καταβάλει το δημόσιο σε κάθε διορισμένο εξ επαγγέλματος συνήγορο..
    ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ. ΕΙΝΑΙ ΑΜΙΣΘΟΣ ? Η ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ Κ ΠΑΕΙ ΜΟΝΟ Γ ΤΗΝ ΔΟΞΑ? ΤΑ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑΖΩ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΕΦΟΡΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟ Ε9 ΤΗΣ! ΑΣΤΟΧΟ ΣΧΟΛΙΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν ξερω τι λετε
    σαν μανα θελω να τιμωρηθει ο ενοχος
    ποιος ποσο που δεν με νοιαζει
    κι αν στην Ελληνικη δικαιοσυνη μετραει το μεσον κ οι γνωριμιες ειμαστε ενας αχρηστος λαος που δεχομαστε κατι τετοιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος12/8/12, 6:15 μ.μ.

    Τι σας φταίει η δικηγόρος; Κάποιος έπρεπε να αναλάβει την υπεράσπιση. Ο νόμος το ορίζει.
    Μπορεί και να αγνοώ κάτι για την ίδια, που εσείς γνωρίζετε. Αλλά διαβάζοντας το άρθρο αυτό, δε μου δίνει καμία αφορμή να κατηγορήσω τη δικηγόρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή