Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Γαλακτερός: ξανα - παντρεύτηκε

Στο εκκλησάκι μέσα στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ανατολιά παντρεύτηκαν το προηγούμενο Σάββατο, Ο Νάσος Γαλακτερός και η Νάνσυ Ζαμπετόγλου.
Το ζεύγαρι μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης αποφάσισε να δεθεί μαζί της με τα ιερά δεσμά του γάμου, παρουσιάσια συγγενών και φίλων.
Η νύφη έλαμπε μέσα στο ....

δαντελένιο λευκό νυφικό της και μαζί με τον σύζυγό της, πλέον, ξεφάντωσαν στο γαμήλιο πάρτι που ακολούθησε στο Sky Bar του ξενοδοχείου The Met Hotel.
Ανάμεσα στους καλεσμένους του ζευγαριού ήταν η Μιμή Ντενίση με την με τη βαφτιστήρα του γαμπρού Μαριτίνα, η οποία ήταν και παρανυφάκι, η Δέσποινα Βανδή, ο Δημήτρης Γιαννέτος που έφτιαξε και τα μαλλιά της νύφης, η Χριστίνα Πολίτη και πολλοί άλλοι.
H γνωριμία και η σχέση
Γνωρίστηκαν πριν από περίπου τεσσεράμισι χρόνια, όταν η Νάνσυ του πήρε συνέντευξη για το περιοδικό που εργαζόταν τότε. Γρήγορα εξελίχθηκε σε έναν μεγάλο έρωτα. Οι δύο τους ζούσαν έτσι κι αλλιώς σαν παντρεμένοι αφού έμεναν στο ίδιο σπίτι το μεγαλύτερο διάστημα της σχέσης τους. Ο γάμος τους είναι απλά μια τυπική επιβεβαίωση της μεγάλης αγάπης τους.
Ο ίδιος σε συνεντεύξεις που έχει δώσει μετά τη γνωριμία του με τη Νάνσυ έχει αφήσει να εννοηθεί ότι αυτό που τους συνδέει είναι κάτι πολύ δυνατό. Μιλώντας στην "Espresso" τον περασμένο Νοέμβριο αναφέρθηκε στη συμβολή της Νάνσυς στην κυκλοφορία του μυθιστορήματός του με τον τίτλο "Τελευταίος αγώνας".

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια