Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Αρνητικά σχόλια για την τελετή έναρξης

Τελικά η Αγγλία δεν τα κατάφερε χθες το βράδυ να κερδίσει το στοίχημα του εντυπωσιασμού, μα πάνω απ ΄όλα το στοίχημα της... αισθητικής, με την τελετή έναρξης που διοργάνωσε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012.
Ναι, η Αγγλία φάνηκε κατώτερη των περιστάσεων παρουσιάζοντας ένα θέαμα από το οποίο έλειπε παντελώς η φαντασία και η...
καλαισθησία !
Η χθεσινή μετάδοση της βραδιάς στην οποία ήταν στραμμένα όλα τα μάτια του πλανήτη, δυστυχώς σου άφηνε μία γεύση απογοήτευσης, μιας και δεν είχε απολύτως τίποτα να σου πει και όσο περνούσε η ώρα; Γινόταν όλο και πιο βαρετή και κουραστική ως εικόνα και ως θέαμα.

Βέβαια, κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει, πως ήταν μία τελετή έναρξης... 100% Αγγλία, γεγονός το οποίο ,όμως, δεν άρεσε ακόμα και στους ίδιους τους Αγγλους, οι οποίοι αν κρίνουμε από τα σχόλια που αναρτήθηκαν στα social media και στο διαδύκτιο, οι περισσότεροι ανήκαν στην κατηγορία των... απογοητευμένων.
Ετσι, βροχή έπεφταν χθες το βράδυ τα μηνύματα στο Twitter (δείτε τα σχόλια ΕΔΩ) και στο Facebook από εκατομμύρια τηλεθεατές, οι όποιοι μόνο τις καλές τους εντυπώσεις που δεν έσπευδαν να ανεβάσουν ! Τουναντίον... Οι αρνητικά σχόλια και οι καυστικές κριτικές πήραν την μορφή... χιονοστιβάδας !

Φυσικά, οι πιο πολλοί χρήστες σε ότι έχει να κάνει με τα σχόλιά τους, στάθηκαν περισσότερο - και χίλια δίκια είχαν οι άνθρωποι - στο κιτς που έβγαζε το όλο το θέαμα, ενώ δεν ήταν λίγοι κι εκείνοι που έσπευσαν να εξυμνήσουν και πολύ καλά έκαναν, την δική μας τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 και την πραγματικά υπέροχη δουλειά του Δημήτρη Παπαιωάννου, ο οποίος με το ταλέντο του και την φαντασία του, κατάφερε να αφήσει όλο τον πλανήτη... άφωνο !

Και για να καταλάβετε το πόσο αρνητικά ήταν τα σχόλια που κέρδισε χθες το βράδυ η Αγγλία, πάρα πολλά ήταν τα μηνύματα εκείνα, που έλεγαν "ότι πλέον η Eurovision κατάφερε να βρει ισχυρό αντίπαλο στο καρακιτσαριό", μιας και θεώρησαν πως αυτή η τελετή που ετοίμασε ο Μπόιλ την ξεπερνάει ! Σαν επισφράγιση δε όλων αυτών που σας έχω πει μέχρι τώρα, σας παρουσιάζω και το σχόλιο της Tina Mandilara, η οποία είναι σχολιαστής της Γκάρντιαν και έσπευσε να ανεβάσει στο Facebook το παρακάτω πικρό σχόλιο για την Αγγλικού τύπου έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων :
"And i was about to say i was giving my cynicism a deserved night off.." !!!

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια