Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Έχω ....μύτη!

Για τον περισσότερο κόσμο η μεγάλη μύτη αποτελεί "αχίλλειο πτέρνα". Στο χώρο του θεάματος, όπου όλα πρέπει να είναι τέλεια, τα ψεγάδια δεν συγχωρούνται. Για κάποιους σταρ όμως δεν στάθηκε εμπόδιο για μια λαμπρή καριέρα.
Προτίμησαν να "κρατήσουν" τη μύτη που τους χάρισε η φύση και κατάφεραν να την κάνουν σήμα κατατεθέν τους, πολλές φορές και μόδα.
* Ελεονώρα Μελέτη.
Η Ελεονώρα έχει παραδεχθεί σε συνέντευξή της ότι το προφίλ της δεν είναι το δυνατό της σημείο. Παρ όλα αυτά δύσκολα κανείς θα έλεγε ότι η μικρή αυτή λεπτομέρια "χαλάει" το υπέροχο πρόσωπό της, το οποίο μαγνητίζει τον τηλεοπτικό φακό.
Το πιο σημαντικό είναι ότι η ξανθιά παρουσιάστρια αυτοσαρκάζεται με το θέμα και συχνά παρομοιάζει τον εαυτό της με ...παπαγάλο.
* Σάκης Ρουβάς.
Η απόλυτη γοητεία της όχι και τόσο γοητευτικής μύτης. Οι αμέτρητες Ρουβίτσες δεν φαίνεται να πτοούνται από την ελαφριά "κλίση" που διαθέτει το αισθητήριο όργανο του Σάκη. Αντίθετα οι περισσότερες υποστηρίζουν ότι του προσθέτει ακόμη μεγαλύτερο σεξαπίλ.
Η Κάτια μάλιστα ήρθε να επιβεβαιώσει τον κανόνα που θέλει τα ζευγάρια που είναι πολύ ταιριαστά να μοιάζουν. Παρά το γεγονός ότι και η ίδια θεωρείται καλλονή, η μύτη της είναι ελαφρώς μεγαλύτερη από αυτό που θεωρείται "τέλειο".
* Όλγα Τρέμη.
Η κομψή κυρία της ενημέρωσης παραδέχτηκε ότι υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για να φανεί λίγα χρόνια νεότερη. Δεν μπήκε όμως στον πειρασμό να ξαπλώσει στο κρεβάτι του πλαστικού για να μικρύνει τη μεγαλούτσικη σχετικά μύτη της.
Η Όλγα Τρέμη είναι από τις γυναίκες που δείχνουν να έχουν συμβιβαστεί με την εξωτερική τους εμφάνιση, και όχι άδικα. Ο χρόνος κυλά υπέρ της καθώς η φύση την έχει προικίσει με ένα σώμα που θα ζήλευαν πολλές μικρότερές της. Όσο για τις μικρές ατέλειες; Την κάνουν να δείχνει ακόμη πιο γοητευτική.
* Νόνη Δούνια.
Αντιστάθηκε σθεναρά στις πιέσεις που δέχτηκε στην αρχή της καριέρας της να κάνει πλαστική στη μύτη της και δεν το μετάνιωσε. Αν και αρνήθηκε, κατάφερε να σαρώσει τις πασαρέλες και να μετρά μέχρι σήμερα αμέτρητα εξώφυλλα.
Σήμερα κάνει καριέρα παρουσιάστριας χωρίς το ..προφίλ της να δημιουργεί προβλήματα στη νέα της ενασχόληση. Και για να μη νιώθει μόνη σε αυτή τη ζωή, παντρεύτηκε τον Κυριάκο Μουρατίδη, που διαθέτει επίσης πλούσια τα ελέη..., μην πάει ο νους σας στο πονηρό. αναφερόμαστε στην ...πληθωρική μύτη του!.
* Γιώργος Λιάγκας.
Όσο καιρό εκφωνούσε τα δελτία ειδήσεων πολύ λίγοι τηλεθεατές είχαν αντιληφθεί ότι ο Γιώργος Λιάγκας δεν διαθέτει αυτό που θα έλεγε κανείς μύτη - "πρότυπο". Αυτά ήταν τα καλά της ενημέρωσης για το γνωστό δημοσιογράφο. Μόλις πήρε μεταγραφή για το Μεγάλο Κανάλι αποκαλύφθηκε και η εξίσου μεγάλη έκταση του προφίλ του. Τουλάχιστον, ο Γιώργος δεν θα δέχεται τα πειράγματα της συζύγου του, Φαίης Σκορδά, για το συγκεκριμένο θέμα. Άλλωστε, και για την ξανθιά παρουσιάστρια η μύτη δεν είναι το δυνατό της σημείο!.
* Αννίτα Πάνια.
Η δυναμική παρουσιάστρια δεν θα μπορούσε παρά να διαθέτει μια μύτη που κάνει...αισθητή την παρουσία της. Η Αννίτα Πάνια "μυρίζεται" τα παρατράγουδα από χιλιόμετρα και ίσως αυτό να είναι το μυστικό της επιτυχίας της.
Ο άντρας της ζωής της, Νίκος Καρβέλας, από την άλλη πλευρά, μυρίζεται τα σουξέ με την εξίσου έμπειρη μύτη του και αυτό δημιουργεί έναν εκρηκτικό συνδυασμό μεταξύ τους. Αυτό που δεν έχουμε ακούσει ακόμη είναι ένα τραγούδι που θα ερμηνεύει κάποιο από τα "ταλέντα" της Αννίτας και ίσως να πραγματεύεται το συγκεκριμένο θέμα. Από τον Καρβέλα όμως όλα μπορούμε να τα περιμένουμε.
* Θοδωρής Παπαλουκάς.
Ο αρχηγός της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού διαθέτει πολλές κατακτήσεις στο άλλο φύλο και ταλέντο στα ...καρφώματα. Πιθανόν να καρφώνει και με τη μύτη του, κάτι όμως που δεν του στερεί μια θέση ανάμεσα στους πιο γοητευτικούς Έλληνες αθλητές. Το ταλέντο του στο μπάσκετ είναι αναμφισβήτητο και αυτή η μικρή τους "ατέλεια" δεν ενοχλεί καθόλου τους οπαδούς της ομάδας του.
* Αντώνης Κανάκης.
Το χιούμορ και το μέγεθος της μύτης στην περίπτωση του Θεσσαλονικιού παρουσιαστή είναι ανάλογα. Ο Αντώνης Κανάκης διαθέτει το παρουσιαστικό του "πραγματικού αρσενικού" που παρά τα μικρά μειονεκτήματά του καταφέρνει να μαγνητίζει τα γυναικεία βλέμματα. Είναι ικανός να αυτοσαρκάζεται με το θέμα και πολύ συχνά ξεκινά ο ίδιος τη συζήτηση χωρίς κανένα ενδοιασμό.
* Βίκυ Κουλιανού.
Δεν μπήκε στον πειρασμό να υποβληθεί σε πλαστική επέμβαση ούτε όταν μεσουρανούσε στις διεθνείς πασαρέλες. Η αρχαιοελληνική μύτη της Βίκυς Κουλιανού σχολιάστηκε πολύ από τις κυρίες που αγνοούσαν επιδεικτικά τα δίμετρα πόδια της.
Με την πρώτη ματιά μπορεί κανείς να πει ότι δεν είναι το ατού της εμφάνισής της. Αν όμως την παρατηρήσετε καλύτερα, θα συμφωνήσετε ότι της ταιριάζει πολύ και ίσως μια πιο συνηθισμένη και μικρή μύτη δεν θα ταίριαζε στην κατανομή του προσώπου της.
* Εστέρ Μαστρογιάννη.
Στην περίπτωση των μοντέλων το πρόσωπο "επιβάλλεται" να είναι όμορφο και αψεγάδιαστο. Τρανή εξαίρεση στον κανόνα είναι αυτή της Εστερ Μαστρογιάννη. Το ιδιαίτερο πρόσωπό της τη βοήθησε να κάνει μια καριέρα στο μόντελινγκ και δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι το οφείλει εν μέρει στην αρχαιοελληνική μύτη της.
Αν μη τι άλλο, διαθέτει τα χαρακτηριστικά που παραπέμπουν σε κλασική Ελληνίδα άλλης εποχής και ξεφεύγει εντελώς από το πρότυπο της ξανθιάς "Barbie" που βλέπουμε συχνά στις πασαρέλες.
Λίλα Κουντουριώτη.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια