Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Zώδια και τρίχες...

Πως ασχολούνται τα ζώδια με τα μαλλιά τους,
ποιο look προτιμούν στην κόμμωση;
Μερικές ιδέες ανάλογα με το τι ζώδιο είστε......

Κριός
Η άποψη των Κριών είναι πως τα μαλλιά είναι η δύναμη τους. Σαν άλλος Σαμψών, ο Κριός νοιώθει καλά όταν έχει πλούσιο μαλλί και μακρύ. Δεν θα κάνουν κάποιο εκκεντρικό κούρεμα ή χτένισμα. Ίσια ή σπαστά, λίγο κάτω από τους ώμους.

Ταύρος
Οι Ταύροι θα ασχοληθούν πιο πολύ με τα μαλλιά τους, παρά με το πρόσωπο τους. Αρέσκονται να τα φρεσκάρουν με πολλά καλλυντικά. Επιλέγουν ένα περιποιημένο κοντό καρέ. Δεν θα τα βάψουν σε εκκεντρικά χρώματα, προτιμούν ένα κούρεμα κάπως συντηρητικό.

Δίδυμοι
Τολμούν να πειραματιστούν, αν και δεν το κάνουν συχνά. Αλλά όταν συμβεί κάτι ευχάριστο στη ζωή τους, θα κάνουν ότι πιο τρελό μπορούν, μέχρι ξανθά μαλλιά και έντονα χρώματα. Οι γυναίκες Δίδυμοι, είναι ικανές να τολμήσουν από ένα πλούσιο και μακρύ μαλλί, να τα κόψουν κοντό αγορίστικο.

Καρκίνος
Οι Καρκίνοι συνήθως υιοθετούν ένα στυλ με φυσικά χρώματα και από εκεί και πέρα θα τους συνηθίσετε έτσι, γιατί θα πάρει πολύ χρόνο για να αλλάξουν κάτι στην κώμη τους. Αν ποτέ τολμήσουν να κόψουν δυο εκατοστά από το μήκος, δεν θα το πάρει κανείς χαμπάρι.

Λέων
Για τα Λιοντάρια, τα μαλλιά είναι η χαίτη τους. Θα τα περιποιηθούν και ποτέ δεν θα τα δείτε κοντοκουρεμένα. Μακριά, ίσια ή σγουρά, αλλά με πολύ δύναμη και υγεία! Δέχονται με ευχαρίστηση, κάθε περιποίηση που θα κάνει καλό και θα δώσει δύναμη στα μαλλιά. Όσο για τους χρωματισμούς θα προτιμήσουν καστανά ή ξανθά.

Παρθένος
Οι Παρθένοι δεν έχουν καλή σχέση με το κομμωτήριο. Θέλουν ένα χτένισμα εύχρηστο, ώστε να μπορούν με γρήγορες κινήσεις να βγουν έξω και να δείχνουν καλοχτενισμένοι. Για μια Παρθένο, φουλαριστό ασύμμετρο καρέ είναι το αγαπημένο της, με αφέλειες και σε χρώμα κυρίως καστανά.

Ζυγός
Θα παρασυρθούν και θα αφεθούν στα χέρια κάθε ειδικού μαλλιών που θα τους πει πως υπάρχει ένα νέο look που τους πάει τέλεια. Η γυναίκα Ζυγός ρισκάρει αρκετά και την μια εβδομάδα θα δείτε με μακριά ξανθά μαλλιά και την άλλη με κοντό καρέ, ενώ είναι ικανή την ακριβώς επόμενη να βάλει τρέσα και να τα βάψει κόκκινα.

Σκορπιός
Προτιμούν νεανικά κουρέματα και χτενίσματα. Δεν θα κάνουν κάποια extreme αλλαγή, θα καταλάβετε το Σκορπιό όμως, από το ότι θα κάνει κάτι διαφορετικό από τους άλλους. Δεν δαπανούν πολύ χρόνο για τα μαλλιά τους.

Τοξότης
Οι Τοξότες δεν έχουν χρόνο για τα μαλλιά τους. Θέλει εύκολο χτένισμα και να εξαφανιστούν γρήγορα από το κομμωτήριο, όπου το πολύ δυο φορές το χρόνο θα κάνουν μια επίσκεψη και θα ζητήσουν κάτι γρήγορο και απλό. Προτιμούν τα πολύ μακριά μαλλιά, συνήθως σε σκούρα χρώματα, ώστε να μην χρειάζονται πολύ περιποίηση και φροντίδα.

Αιγόκερως
Οι Αιγόκεροι δεν βαριούνται να ασχολούνται με τα μαλλιά τους σε καθημερινή βάση. Οι γυναίκες θα κάνουν τις φυσικές μάσκες τους, τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα. Κοντό καρέ με μύτες, φουλαριστά και αφέλειες. Τολμούν εκκεντρικές ανταύγειες και αρέσκονται να παίζουν με τα χρώματα.

Υδροχόος
Ο Υδροχόος θα επιμεληθεί για ώρες τα μαλλιά του, δεν υπάρχει περίπτωση να βγει από το σπίτι της αν πετά έστω και μια τούφα. Τα μαλλιά πάνε ανάλογα με την διάθεση. Η γυναίκα Υδροχόος, όταν είναι καλά θα έχει χρώμα και λάμψη το μαλλί της, ενώ όταν διανύει μια περίοδο όχι και τόσο καλή είναι ικανή να βάψει τα μαλλιά της μαύρα.

Ιχθείς
Ο Ιχθύς, λόγω του ότι είναι αρκετά συναισθηματικό ζώδιο, θα θελήσει να βγάλει μια σκληράδα στα μαλλιά του και να δώσει ένα δυναμικό στυλ. Η γυναίκα Ιχθύς θα τολμήσει να κάνει κόκκινα ή σε έντονα χρώματα τα μαλλιά της ή θα δοκιμάσει ένα extreme look.
 MyΑstro.gr

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια