ΠΕΡΙΟΧΗ 51

Η ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ 51.....ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΟΤΣΙΑ.....ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ!!!!!!!!!!!!!
Η περιοχή 51 είναι μέρος μιας απαγορευμένης στρατιωτικής βάσης κοντά στη περιοχή Groom Dry Lake στη Αεροφωτογραφία της Περιοχής 51 Νεβάδα.
Οι UFOλόγοι είναι πεπεισμένοι ότι χρησιμοποιείται για να μας κρύβουν εξωγήινους.
Πρόσφατα, η πολιτεία της Νεβάδα υπέδειξε μια άγονη λωρίδα 98 μιλίων της λεωφόρου 385, που περνά κόντα από την περιοχή 51, σαν τη Λεωφόρο των Εξωγήινων (Extraterrestrial Highway).
Μια τέτοια κίνηση είναι σίγουρα μια προσπάθεια της κυβέρνησης να μας παραπλανήσει για να σκεφτούμε ότι δεν υπάρχει "συγκάλυψη" εκεί που υπάρχει.
Αυτό είναι μια "συγκάλυψη" της "συγκάλυψης", τυπική των κυβερνητικών οργανώσεων που διαχειρίζονται ευαίσθητες πληροφορίες περί εξωγήινων και ΑΤΙΑ.
Μιας και μπορεί να τουφεκιστείτε αν προσπαθήσετε να εισέλθετε παράνομα μέσα στη στρατιωτική βάση όπου βρίσκεται η περιοχή 51, οι UFOτουρίστες βλέπουν το ιερό αυτό έδαφος από ένα μακρινό πανοραμικό σημείο.
Πολλοί το κάνουν αυτό ελπίζοντας να δουν UFO να προσγειώνονται.
Προφανώς, η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει μια συμφωνία με τους εξωγήινους και τους επιτρέπει να πετούν όσο θέλουν μέσα σ'αυτή την περιοχή, εφόσον μπορούμε να πειραματιζόμαστε πάνω τους και να προσπαθούμε να αντιγράψουμε τα σκάφη τους.
Δεν νομίζω να πιστεύετε πραγματικά ότι την ιδέα των Στελθ Βομβαρδιστικών την σκέφτηκε κάποιος άνθρωπος ;
 Οι σκεπτικιστές δεν αμφιβάλλουν ότι συμβαίνει κάτι μυστικό στην περιοχή 51. 
Και αυτό που συμβαίνει μπορεί να είναι πιο σκοτεινό από το να προσπαθούν να κατασκευάσουν καινούργια αεροπλάνα και όπλα. 
Η εκπομπή "Sixty Minutes" έβγαλε ένα θέμα όπου ο Leslie Stahl είπε πως η περιοχή 51 μπορεί να είναι ένας παράνομος τόπος απόρριψης τοξικών ουσιών. 
Αν κάτι τέτοιο είναι αλήθεια, η περιοχή 51 μπορεί να είναι επικίνδυνη για την υγεία με περισσότερους από ένα τρόπους.
 Πολλοί πρώην υπάλληλοι της περιοχής 51, αλλά και χήρες πρώην υπαλλήλων, κατέθεσαν μηνύσεις ενάντια στην κυβέρνηση για τραυματισμούς ή θανάτους που προκλήθηκαν από παράνομες πρακτικές απόρριψης αποβλήτων. 
Μέχρι τώρα, η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει προστατευθεί από τέτοιες μηνύσεις λόγω "εθνικής ασφάλειας". 
Στην πραγματικότητα, η κυβέρνηση των ΗΠΑ δεν αναγνωρίζει καν την ύπαρξη της βάσης γνωστής ως περιοχή 51. 
Φυσικά, τέτοιες αρνήσεις δεν κάνουν τίποτε άλλο από το να δίνουν τροφή σ' αυτούς που ισχυρίζονται ότι υπάρχει μια κυβερνητική συνωμοσία για την συγκάλυψη οτιδήποτε μπορεί κανείς να φανταστεί.
ΕΠΙΣΗς ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:(ΠΡΟΣΟΧΗ...ΜΟΝΟ ΑΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!)
130 μίλια έξω από το Λάς Βέγκας, υπάρχει μια περιοχή της οποίας την ύπαρξη αρνείται η Αμερικάνικη κυβέρνηση.
Παρόλα αυτά, η περιοχή 51, όπως λέγεται, είναι υπαρκτή και όχι μόνο αυτό.
Αν και έχει χαρακτηριστεί και είναι, περιοχή δοκιμών οπλικών συστημάτων των ΗΠΑ, τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι. Δοκιμές γίνονται.
Δοκιμές οπλικών συστημάτων γίνονται επίσης.
Αλλά η ύπαρξή της δεν διαψεύδεται για αυτό το λόγο.
 Διαψεύδεται επειδή η περιοχή 51 είναι το κέντρο των δοκιμών ufo, κατασκευασμένων όχι μόνο από ανθρώπους αλλά και από εξωγήινες οντότητες!
 Όλα άρχισαν το 1947.
Η κατάρριψη ενός ιπτάμενου δίσκου, ναι ναι ο δίσκος καταρρίφθηκε δεν έπεσε λόγω βλάβης όπως λέγεται, από τους Αμερικανούς στο Ρόσγουελ του Νέου Μεξικό, ήταν η αφετηρία.
Οι Αμερικάνικές αρχές χρειαζόντουσαν ένα μέρος όπου θα φυλασσόταν ο δίσκος, όχι μόνο αυτός αλλά και όσοι άλλοι έπεφταν στα χέρια τους.
 Ήδη οι Γερμανοί από το 1936 πού βρέθηκαν απέναντι σε αυτή την τεχνολογία είχαν φτιάξει παρόμοια εγκατάσταση αλλά το σχέδιο δεν προχώρησε αφού κορυφαίοι ερευνητές του φαινομένου έφυγαν λίγο πριν τον πόλεμο.
 Έτσι γεννήθηκε η περιοχή 51.
Εκεί φυλάχτηκε και ο ιπτάμενος δίσκος του Ρόσγουελ, αλλά και κάτι πιο σημαντικό.
Τα πτώματα των όντων που επέβαιναν στον δίσκο.
Αυτά φυλάχτηκαν σε μια περιοχή 14 μίλια από την περιοχή 51, την περιοχή S-4.
Για αυτή τη περιοχή, που είναι ακόμα πιο μυστική από την περιοχή 51 θα μιλήσουμε πιο μετά.
Η κατασκευή της περιοχής 51 κόστισε, τότε το 1947, 1 δις δολάρια.
Το 1985 έγιναν νέες εγκαταστάσεις σε όλη την περιοχή γενικά, οι οποίες κόστισαν 3 τρις δολάρια.
Στην περιοχή 51 δεν φυλάσσονταν μόνο ιπτάμενοι δίσκοι.
Οι ΗΠΑ χρησιμοποίησαν την περιοχή αυτή και για δοκιμές συμβατικών όπλων, οπως το κατασκοπευτικό αεροπλάνο U-2, το οποίο πρωτοπέταξε εκεί το 1957. Κατά καιρούς εκεί έχουν δοκιμαστεί πολλά οπλικά συστήματα, κυρίως αεροσκάφη, όπως : το U-2, F-111, F-15, F-117 stealth, B-1, B-52, B-2 και το Aurora, που είναι το πρώτο συμβατικό αεροπλάνο κατασκευασμένο με βάση εξωγήινη τεχνολογία και πιάνει τα 6 mach.
Θα πρέπει να πούμε όμως ότι έχουμε προχωρήσει ακόμα πιο μακριά από το Αουρόρα, στο σημείο να έχουμε φτιάξει ιπτάμενους δίσκους με δυνατότητα stealth αλλά και άλλων αξιοσημείωτων.
 Η νέα γενιά ιπτάμενων δίσκων κατασκευάζεται στο S.D.S. που θα πούμε άλλη φορά τι είναι.
Για να γυρίσουμε στην περιοχή 51, να σημειώσουμε ότι η πλειοψηφία των Αμερικανών αξιωματούχων και όλοι οι πολιτικοί, μαζί με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΕΣ UFO ΕΚΕΙ.
Ο ίδιος ο Αμερικανός πρόεδρος δεν μπορεί να μπει εκεί, ενώ την ίδια στιγμή για να μπουν αυτοί που πρέπει να μπουν χρειάζονται executive, δηλαδή προεδρική εντολή.
Το προσωπικό που εργάζεται εκεί και αυτοί που γνωρίζουν το τι πραγματικά γίνεται εκεί, δεν ξεπερνούν τα 3.000 άτομα.
Την πραγματική υπόσταση της περιοχής και την αλήθεια για το τι γίνεται εκει γνωρίζουν : όσοι εργάζονται εκεί, 35 αξιωματούχοι της Υπηρεσίας Εθνικής Ασφάλειας (NSA), 20 της CIA, 20 της ΝΑΣΑ, ο σύμβουλος εθνικής ασφάλειας, μερικές δεκάδες άτομα στο υπουργείο άμυνας, στην υπηρεσία στρατιωτικής αντικατασκοπίας και βέβαια στην υπηρεσία Ναυτικής Αντικατασκοπίας (N.I.C.), στης οποίας την ευθύνη είναι η όλη περιοχή.
Η ηγεσία του όλου δικτύου ιπτάμενων δίσκων στον πλανήτη και μέχρι τα όρια της σελήνης έχει την βάση της εκεί.
Τα υψηλόβαθμα στελέχη αποτελούνται : οι 3 πρώτοι από τις ένοπλες δυνάμεις που έχουν γνώση της τοποθεσίας, ένας από την NSA, ως υπεύθυνος για τις πτήσεις ιπτάμενων δίσκων στα πλανητικά όρια που περιγράψαμε που είναι και υποδιοικητής της βάσης.
Η παρουσία ατόμου από την ΝSA είναι απαραίτητη για να ελεγχθεί το παγκόσμιο δίκτυο των ερευνητών ιπτάμενων δίσκων, να ελεγχθούν οι αντιδράσεις τους και άλλα.
Τα υπόλοιπα 3 μέλη του ανωτάτου συμβουλίου για τους ιπτάμενους δίσκους αποτελούν επιλεγμένα στελέχη της αντικατασκοπίας (2) και ο σύμβουλος εθνικής ασφάλειας.
Όπως αναφέραμε παραπάνω, άλλο η περιοχή 51 και άλλο η S-4.
Εδώ να πούμε ότι η γενικότερη περιοχή που συμπεριλαμβάνει και αυτές τις 2 έχει 21 υποπεριοχές που χρησιμεύουν για διάφορα πειράματα, όχι κατά ανάγκη ιπτάμενων δίσκων.
Η πιο μυστική από αυτές τις 23 συνολικά περιοχές είναι η S-4.
Εκεί υπάρχει ένα ευρύ δίκτυο υπόγειων κτιρίων στα οποία γίνονται πειράματα πάνω σε συστήματα πτήσης ιπτάμενων δίσκων αλλά και εκεί φυλάσσονται τα πτώματα εξωγήινων και οι 2 εξωγήινοι που είναι εν ζωή.
Περισσότερες λεπτομέρειες για τους εξωγήινους που είναι εκεί δεν υπάρχουν.
Πάντως, εξωγήινοι έχουν επισκεφθεί πολλές φορές την περιοχή για πειράματα και πτήσεις ιπτάμενων δίσκων.
Οι αφίξεις των ιπτάμενων δίσκων γίνονται κάτω από πλήρη μυστικότητα αλλά είναι ευνόητο ότι οι δοκιμές δεν μπορούν να γίνονται το ίδιο μυστικά με συνέπεια οι διάφοροι ερευνητές και ουφολόγοι να έχουν πολλές φορές, με κίνδυνο της ζωής τους, να δουν τους ιπτάμενους δίσκους.
Όσοι «άτυχοι» δουν τέτοια φαινόμενα, εάν δεν καταφέρουν να φύγουν αμέσως, πράγμα σπάνιο, περνάνε από τεστ από εξειδικευμένο προσωπικό.
Αυτά τα τεστ έχουν σκοπό τον καθαρισμό της μνήμης των ατόμων ώστε να μην θυμούνται τι είδαν.
Αυτή η διεργασία γίνεται από ειδικούς με τρόπο που έχουν μάθει από τους ίδιους τους εξωγήινους, τρόπος που δεν μπορεί να εξηγηθεί σε τρίτους και είναι πέρα από τα όρια της φαντασίας.
 Θα λέγαμε ότι είναι ένα είδος ψυχικής πλύσης εγκεφάλου.
Η περιοχή 51 δεν είναι όμως το μόνο μέρος που υπάρχουν Ούφο.
Υπάρχουν σχεδόν 22 βάσεις παγκοσμίως, οι 4 ξένων χωρών, που μπορούν να φιλοξενήσουν Ούφο και οι οποίες αυτή την περίοδο δέχονται ριζική αναβάθμιση.
 Όσο για το μέλλον.
Θα δείξει.
 Αυτό που μπορούμε να πούμε για την περιοχή 51 είναι ότι είναι το πιο μυστικό μέρος του κόσμου. Εκεί βρίσκεται η αλήθεια και από εκεί θα ξεκινήσουν όλα όταν έρθει η ώρα της αλήθειας ...

Related Posts