Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ανέκδοτο : παραολυμπιακοί

Ήταν λοιπόν ένας εθελοντής των παραολυμπιακων αγώνων και εργαζόταν στα γραφεία όπου πήγαιναν όσοι αθλητές ήθελαν να λάβουν μέρος στους αγώνες. Μια μέρα λοιπόν παει ένας με κομμένα και τα 2 του τα χέρια.
-Γεια σας
-Γεια σου
-Θέλω να λάβω μέρος στο ακόντιο
Προβληματισμένος ο υπάλληλος, του απαντάει χωρίς να τον προσβάλει.
-Συγνώμη κιόλας, αλλά πως θα πετάξετε το ακόντιο χωρίς χέρια;
-Με το στόμα! Απαντάει ο άλλος.
Τέλος πάντων, ο υπάλληλος βάζει στην λίστα τον αθλητή για το ακόντιο.
Μετά από λίγη ώρα παει στα γραφεία ένας με κομμένα τα πόδια του σε καροτσάκι. Για να μην πολυλογώ του λέει ότι θέλει να πάρει μέρος στο άλμα εις μήκος. Προβληματισμένος ο υπάλληλος τον βάζει στη λίστα κι αυτόν. Στο τέλος παει και ένας χωρίς χέρια και πόδια.
-Καλησπέρα. Θέλω να λάβω μέρος στην κολύμβηση.
-Καλά κύριε μου αλλά πως θα κολυμπάτε χωρίς χέρια και πόδια;
- Με τα αυτιά. Απαντάει ο άλλος.
Με μεγάλη αμφισβήτηση τον βάζει ο υπάλληλος τελικά στην λίστα για την κολύμβηση.
Έρχεται η μέρα των αγώνων και ο υπάλληλος είναι πολύ περίεργος να παει να δει τους αθλητές αυτούς. Παει πρώτα στο ακόντιο. Σε κάποια φάση έρχεται η σειρά του αθλητή χωρίς χέρια. Ρίχνει το ακόντιο με το στόμα και ΝΑΙ!! Παγκόσμιο ρεκόρ, 100 μέτρα κλπ. Ο υπάλληλος χωρίς να πιστεύει στα μάτια του φεύγει από εκεί και παει να δει το άλμα εις μήκος. Έρχεται η σειρά του αθλητή χωρίς πόδια. Παίρνει φόρα, παει με το καροτσάκι σαν σφαίρα, και μόλις έφτασε στο κατάλληλο σημείο, μαγκώνει τις ρόδες με τα χέρια του και εκσφενδονίζεται απ το καροτσάκι και κάνει παγκόσμιο ρεκόρ!!! Ο υπάλληλος είχε πάθει ζημιά από αυτά που έβλεπε.
Παει και το βραδάκι στην κολύμβηση. Βλέπει ότι ετοιμάζονται όλοι οι κολυμβητές να πέσουν στο νερό και μέσα σε αυτούς υπάρχει εκείνος χωρίς χέρια και πόδια σε ένα καροτσάκι. Δίνει το σήμα ο διαιτητής και πέφτουν όλοι μέσα στο νερό.
Οι βοηθοί σπρώχνουν και αυτόν και πέφτει απ το καροτσάκι μέσα στο νερό. Αυτός χτυπιέται όσο μπορεί και παει στον πάτο! Περνάνε 2,3 10 λεπτά, και αυτός ήταν ακόμα μέσα στο νερό έτοιμος να πνιγεί. Τον βγάζουν με τα χίλια ζόρια έξω. Αυτός σχεδόν λιπόθυμος, με νερά να βγαίνουν απ το στόμα του, καταφέρνει και λέει:
Μα καλά. Ποιος μ!@#$%* μου φόρεσε το καπελάκι πάνω απ τα αυτιά;;;;;

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια