Ρυζόγαλο με σοκολάτα °*”˜˜”*°

Υλικά
• 1 ποτήρι ρύζι γλασέ
• 4 ποτήρια γάλα
• 4 κουταλιές μαύρη ζάχαρη
• 1 βανίλια
• 1 κουταλιά κορν φλάουερ
• 1/2 φλιτζάνι κομματάκια κουβερτούρας

Τρόπος παρασκευής
• Βάζετε το γάλα σε μια κατσαρόλα και, μόλις βράσει, ρίχνετε το ρύζι, τη ζάχαρη, το κορν φλάουερ και τη βανίλια.
• Τα αφήνετε να βράσουν επί 20΄ μέχρι να μαλακώσει το ρύζι και να απορροφηθεί το γάλα, ανακατεύοντας κατά διαστήματα.
• Κατεβάζετε την κατσαρόλα από τη φωτιά, προσθέτετε τα κομματάκια κουβερτούρας και ανακατεύετε ελαφρά.
• Αδειάζετε σε μπολάκια και σερβίρετε το ρυζόγαλο ζεστό ή κρύο.
www.vita.gr

Related Posts