Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ποιοι παραδέχτηκαν την ομοφυλοφιλία τους

Ποιοι παραδέχτηκαν την ομοφυλοφιλία τους Who admitted their homosexuali

Είναι πετυχημένοι, όμορφοι και δυναμικοί.

Παρόλα αυτά δεν διστάζουν να παραδεχτούν την διαφορετικότητα τους, και να πουν δημόσια πως είναι ομοφυλόφιλοι.
Σε παλιά η σε νέα εποχή, τα πράγματα δεν έχουν αλλάξει.
Κάποιοι δεν το δέχονται και κάποιοι τους βγάζουν το καπέλο.
Οι γνώμες πολλές.
Το ζήτημα είναι ότι οι άνθρωποι, δεν κρίνονται από τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις.
Κρίνονται για το έργο τους, την ανθρωπιά τους και τον δυναμισμό τους.
Και όλοι τους είναι πετυχημένοι και δημιουργικοί, ο καθένας στον τομέα του.
Απλά είχαν κάποια κότσια, παραπάνω από κάποιους άλλους που δεν τολμούν, ούτε στον εαυτό τους να το παραδεχτούν και βγήκαν και το δηλώσαν!!!
Ποιοι παραδέχτηκαν την ομοφυλοφιλία τους Who admitted their homosexuali
Θεόδωρος Ανδρεάδης Συγγελάκης 
Ο Θεόδωρος Ανδρεάδης Συγγελάκης, ο γνωστός τηλεοπτικός ανταποκριτής, έκανε το δικό του «coming out» πριν λίγα χρόνια με αφορμή την αυτοκτονία ενός 21χρονου ομοφυλόφιλου φοιτητή στη συνοικία Καζιλίνα της Ρώμης.
Ποιοι παραδέχτηκαν την ομοφυλοφιλία τους Who admitted their homosexuali
Γιώργος Μαρίνος
Ο Γιώργος Μαρίνος ήταν από τους πρώτους, ίσως ο πρώτος, έλληνας ομοφυλόφιλος που παραδέχτηκε ανοιχτά τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις. Και μάλιστα σε μια εποχή, την δεκαετία του ’60, που το συγκεκριμένο θέμα ήταν κάτι παραπάνω από ταμπού. Ο ίδιος, αρκετά χρόνια μετά δηλώνει: «Πιστεύω ειλικρινά πως αυτή η δήλωση μου το ’64και η μετέπειτα συμπεριφορά μου άλλαξε πολύ την γνώμη των Ελλήνων περί της ομοφυλοφιλίας». Εμείς θα συμφωνήσουμε μαζί του, γιατί τίποτα δεν στάθηκε εμπόδιο στην καριέρα του για να μεγαλουργήσει. Είναι αληθινός αγαπητός και πάνω από όλα υπερβολικά ταλαντούχος!
Ποιοι παραδέχτηκαν την ομοφυλοφιλία τους Who admitted their homosexuali
Χρήστος Σιμαρδάνης
Παραδέχτηκε ότι είναι ομοφυλόφιλος στους φίλους του, χωρίς να το σκεφτεί και χωρίς να κάνει μεγάλο θέμα. «Στα 15 μου, ήμουν με την παρέα φίλων μου ένα βράδυ, και μιλούσαν όλοι για το σεξ, ήθελα να ήθελα να τους εκφράσω ότι εγώ είμαι γκέι και τους είπα: Εμένα παιδιά, μου αρέσουν τα αγόρια». «Πάω με γυναίκες, αλλά είναι προκαθορισμένη η τύχη αυτών των συναντήσεων. Περνάω καλά, αλλά μια γυναίκα δεν μπορεί να με συγκινήσει». Ο πατέρας του είχε καταλάβει, αλλά είχε την φιλοσοφία να μην το σχολιάσει. Με τη μητέρα του, είχανε μια κουβέντα επί τρεις μέρες. Είναι αριστερή. Μάλιστα όταν βρεθήκανε σε έναν γάμο, όπου πάντρεψε μια φίλη του, του είπε, πώς έστω και έτσι μπορώ να κάνω οικογένεια. Εγώ είμαι κατά του γάμου και στρέιτ να ήμουν δεν θα παντρευόμουν, δεν θέλω να γίνω νύφη. Ο ηθοποιός δεν χρειάστηκε να κάνει καμία άλλη συζήτηση, στο θέμα αυτό. Είναι αγαπητός σε όλους και έχει μια λαμπρή σταδιοδρομία στον χώρο του !!!
Ποιοι παραδέχτηκαν την ομοφυλοφιλία τους Who admitted their homosexuali
Άρης Δαβαράκης
Τον Άρη Δαβαράκη υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που τον θαυμάζουν απεριόριστα. Έχει γράψει ένα από τα ωραιότερα ελληνικά τραγούδια, την Αλεξάνδρεια, την οποία έχουν τραγουδήσει οι σπουδαίες φωνές των Γιάννη Κότσιρα και Άλκηστης Πρωτοψάλτη. Και πολλούς ακόμα σπουδαίους στίχους όπως και πολλά άρθρα. Όλοι, επίσης, πιστεύω γνωρίζουμε την άδικη περιπέτεια που είχε ο Άρης Δαβαράκης αποτέλεσμα της οποίας ήταν να καταλήξει πάλι άδικα στην φυλακή για κάποιο διάστημα. Ο Άρης, λοιπόν, έχει εξομολογηθεί δημόσια ότι είναι ομοφυλόφιλος. Το 1980 έδωσε συνέντευξη στη Μαλβίνα Κάραλη της οποίας ο τίτλος ήταν «Άρης Δαβαράκης: Είμαι ομοφυλόφιλος». Στην συνέντευξη του αυτή είχε πει πολλά ενδιαφέροντα πράγματα μεταξύ των οποίων το πόσο διέφερε από τους υπόλοιπους ομοφυλόφιλους της εποχής. Χαρακτηριστικό είναι ένα απόσπασμα στο οποίο ανέφερε πως «όταν οι άλλοι πήγαιναν να κάνουν σεξ εγώ πήγαινα για ύπνο. Μοναδικός για την εποχή του και πολύ μπροστά δεν φοβήθηκε να εξομολογηθεί δημόσια αυτό που πραγματικά ήθελε στην ζωή του !!!
Ποιοι παραδέχτηκαν την ομοφυλοφιλία τους Who admitted their homosexuali
Φώτης Σεργουλόπουλος
Ο Φώτης Σεργουλόπουλος έκανε το μεγάλο βήμα και παραδέχτηκε ότι είναι gay σε συνέντευξη του. Έκανε βαθιά προσωπικές αποκαλύψεις μιλώντας ανοικτά για τη gay σεξουαλικότητα του και τη ζωή του. «Για την προσωπική μου ζωή και τις επιλογές μου δεν ήθελα ποτέ να πω ψέματα. Είχα συντρόφους στο παρελθόν, πάρα πολύ καλούς» είπε ο Φώτης, και δηλώνει χωρίς φόβο ότι τους αγαπούσε. Δεν έχω στενοχωρήσει ποτέ κανέναν» συνέχισε, Η ζωή είναι περίεργη, οι άνθρωποι πρέπει να ζουν ελεύθεροι και πρέπει στη ζωή τους να αποφασίζουν ποιο δρόμο θα ακολουθήσουν. Υπάρχει τίμημα, αν ακολουθήσεις από δω, υπάρχει τίμημα. Αν ακολουθήσεις από κει, υπάρχει τίμημα. Το θέμα είναι τι αντέχεις να πληρώσεις. Εγώ αυτό που αντέχω να πληρώσω είναι να αισθάνομαι εγώ άνετα με τον εαυτό μου. Και να είμαι κύριος του εαυτού μου. Να μην έρθει
κανένας να μου πει, πρέπει να κάνεις έτσι γιατί κοινωνικά έτσι πρέπει να ‘σαι.» Για την οικογένεια του μίλησε με τα καλύτερα λόγια: «Οι γονείς μου, οι παρέες μου ήταν σε ένα κλίμα που με υποστήριζαν. Οι γονείς μου μ’ αγαπάνε πάρα πολύ. Δεν νομίζω ότι θα θελα να ‘χα ζήσει τη ζωή μου διαφορετικά. Έτσι λοιπόν ο αγαπημένος μας σε όλους παρουσιαστής, χωρίς φόβο αλλά ελεύθερος πάνω από όλα, άνοιξε την καρδιά του και δεν φοβήθηκε τίποτα, παρόλο την δουλειά του η οποία σίγουρα τον εκθέτει στα φώτα πολύ πιο πολύ από κάποιους άλλους !!!
Ποιοι παραδέχτηκαν την ομοφυλοφιλία τους Who admitted their homosexuali
Κωνσταντίνος Γιάνναρης
Ο Κωνσταντίνος Γιάνναρης, ένας από τους πιο σημαντικούς σκηνοθέτες της Ελλάδας εξομολογήθηκε όσα οι άλλοι δεν τολμούν να πουν. Ο ίδιος μίλησε για την κατάθλιψη που πέρασε, τα ναρκωτικά, την απόπειρα αυτοκτονίας, αλλά και την ομοφυλοφιλία, που του έχει σημαδέψει την ζωή. Ήμουν 13 όταν συνειδητοποίησα την ομοφυλοφιλία μου», αποκάλυψε σε συνέντευξη του, προσθέτοντας ότι έχει βιώσει τεράστιο κοινωνικό ρατσισμό, καθώς και ο αδελφός του είναι gay. «Είχα κοντά μου κάποιους φίλους, ακόμη και καθηγητές. Οι γονείς μου αναγκάστηκαν να το αποδεχτούν, μετά το κλάμα, το σπαραγμό και τον όλο ορυμαγδό, μερικά χρόνια μετά. Ποτέ όμως δεν μας έδιωξαν από το σπίτι», δήλωσε ο γνωστός σκηνοθέτης. Μιλώντας για τα χρόνια της εφηβείας του και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, ο Κωνσταντίνος Γιάνναρης εξομολογήθηκε: «Ήταν μια πολύ έντονη περίοδος με τα προβλήματα του ρατσισμού, της απομόνωσης και της κατάθλιψης. Παράλληλα όμως ήταν και μια περίοδος παθιασμένη και πολύ σεξουαλική». Ο ίδιος δεν κρύβει ότι έχει κάνει χρήση ναρκωτικών, αλλά κυρίως δεν διστάζει να αποκαλύψει πώς πήρε την απόφαση να τα σταματήσει. Είπε μάλιστα και για την απόπειρα αυτοκτονίας του «θα πρέπει να ήμουν γύρω στα 15. Ήταν η ανάγκη να σε προσέξουν οι άλλοι, πράγμα που πολλές φορές σε οδηγεί εκεί. Είναι δυνατός αντέχει τα πάντα, και ανακάλυψε πόσο τελικά αγαπάει τον εαυτό του για να μην του κάνει κακό!!!
Ποιοι παραδέχτηκαν την ομοφυλοφιλία τους Who admitted their homosexuali
Γρηγόρης Βαλλιανάτος
Ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος είναι δημοσιογράφος και δηλωμένος ομοφυλόφιλος. Έχει υπάρξει Πρόεδρος των ελλήνων ομοφυλοφίλων και σε κάθε ευκαιρία διαλαλεί αυτή του την ιδιαιτερότητα. Κάποιες φορές μάλιστα το κάνει και συνέχεια, αλλά εμάς δεν μας ενδιαφέρει τι κάνει στο κρεβάτι του. Συνεργάζεται εδώ και χρόνια με το Ελληνικό Παρατηρητήριο του Ελσίνκι μετέχοντας στο Διοικητικό του Συμβούλιο. Στα χρόνια του πολλά βαρύ ανδρισμού, υπήρχε κάποιος που αποδείκνυε ότι μπορούσες να είσαι ομοφυλόφιλος και ωραίος και πετυχημένος και άφοβος. Ο μοναδικός γκέι άντρας που δεν ήταν όλο φτερά και πούπουλα. Ο μοναδικός που πρόσφερε ένα πρότυπο διαφορετικό από τις οδυνηρές χαριτωμένες, τόσον που παρίστανα τους ομοφυλόφιλους σε ελληνικές ταινίες. Είναι ο άνθρωπος που θα υπερασπίζετε όσο μπορεί καλύτερα και πιο δυνατά τα δικαιώματα τους, χωρίς να φοβάται τίποτα… είναι ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος.
Ποιοι παραδέχτηκαν την ομοφυλοφιλία τους Who admitted their homosexuali
Αύγουστος Κορτώ
Ο αγαπημένος συγγραφέας Αύγουστος Κορτώ έχει παντρευτεί τον σύντροφό του στη Νέα Υόρκη και υπέγραψαν και σύμφωνο συμβίωσης.
Ποιοι παραδέχτηκαν την ομοφυλοφιλία τους Who admitted their homosexuali
Γιώργος Καπουτζίδης
Για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων στην Ελλάδα μίλησε ο Γιώργος Καπουτζίδης.
«Όταν το είπα στους γονείς μου, πολλά χρόνια πίσω, ήταν λίγο ζόρικο. Ήταν το 1995, με άλλη κοινωνία. Με αγκάλιασαν και η μητέρα μου, μου είπε τότε "θα ήθελα να είσαι λίγο πιο διακριτικός". Τώρα πια, η΄ίδια γυναίκα μου λέει "να συνεχίσεις αυτόν τον αγώνα που κάνεις, ίσως γι' αυτό σε έφερε στον κόσμο ο Θεός. Είναι μια πολύ μεγάλη εξέλιξη», δήλωσε αρχικά.
Στη συνέχεια, τόνισε τη σημασία της ισότητας στη σύγχρονη κοινωνία. «Πρέπει να φτάσουμε στην ισότητα. Άνοιξε το οικογενειακό ή το κληρονομικό δίκαιο και θα δεις ότι εκέι μέσα, δεν υπάρχει πουθενά. Ο πολιτικός γάμος και η δημιουργία μιας οικογένειας είναι η πλήρης ισότητα και καταλαβαίνω ότι αυτό δυσκολεύει τους Έλληνες. Αλλά πρέπει να κάνουμε πολλά βήματα μέσα σαν κοινωνία στη συμπεριφορά μας», εξήγησε ο Γιώργος Καπουτζίδης.
Ποιοι παραδέχτηκαν την ομοφυλοφιλία τους Who admitted their homosexuali
Νίκος Μουτσινάς
Θέλω να κάνω παιδί αλλά έχω την αίσθηση ότι έχει περάσει από καμιά πεντακοσαριά φίλτρα αυτό το θέμα. Θα το έκανα μόνος μου, δεν θέλω ούτε σύντροφο ούτε τίποτα. Είναι πολύ προσωπική απόφαση, δεν επιθυμώ να το συναποφασίσω με κάποιον, δεν μπλέκω κόσμο. Είναι μια απόφαση που αν την πάρω δεν θα το κάνω για να αποδείξω ότι μπορεί και ένας gay να έχει παιδί μόνος του.
Έκανα 7 χρόνια ψυχοθεραπεία για να μπορώ να κάθομαι λίγο και με τον εαυτό μου. Παλιά δεν μπορούσα να μείνω μόνος μου λεπτό. Έπρεπε με το που τελείωνε μια σχέση μου να ξεκινήσω αμέσως την επόμενη. Δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι θα έμενα μόνος μου. Δεν μπορούσα καν να κοιμηθώ στο σπίτι μόνος μου
Ποιοι παραδέχτηκαν την ομοφυλοφιλία τους Who admitted their homosexuali
Γιώργος Περρής
Ο τραγουδιστής είπε: ποτέ δεν κρύφτηκα στη ζωή μου, πάντα ζούσα έτσι ακριβώς όπως ηθέλα, απλά δεν είχα βρει το κουράγιο να μιλήσω για αυτό δημόσια. Νιώθω ανακουφισμένος, είμαι χαρούμενος και υπερήφανος για τον εαυτό μου που μπορώ και το κάνω πλέον
Μεγάλωσα σε μια κοινωνία όπου δεν υπήρχε τρόπος να δεις την κανονικότητα μιας ομοφυλοφιλικής σχέσης… Δεν ήταν στην τηλεόραση. Δεν υπήρχε στα μέσα ενημέρωσης. Δεν αποτέλεσε μέρος οποιασδήποτε συζήτησης.
Παρόλο που στην ιδιωτική μου ζωή, δεν κρυβόμουν πια καθόλου, ως τραγουδιστής, ως δημόσιο πρόσωπο, είχε ένα κόστος για μένα, επειδή υπήρχε ένα κομμάτι μου που ήθελε να μιλήσει γι’ αυτό… Πολλοί άνθρωποι μου είπαν: ''Δεν πρέπει να βγεις. Δεν πρέπει να μιλήσεις γι’ αυτό δημόσια. Θα καταστρέψει την καριέρα σου''.
Αισθάνομαι την ευθύνη, ως καλλιτέχνης, να είμαι όσο πιο ειλικρινής και αληθινός μπορώ και να το μοιραστώ αυτό με το κοινό μου… Υπάρχει διαφορά μεταξύ ιδιωτικότητας. Δεν είμαι μυστικοπαθής. Ποτέ δεν έχω κρυφτεί ή προσποιηθεί ότι είμαι κάποιος άλλος, ποτέ. Έτσι, είμαι σίγουρος ότι (το ότι είμαι γκέι) δεν θα τους σοκάρει ή κάτι τέτοιο.
Αλλά νιώθω ότι η σχέση μου με τους θαυμαστές μου βελτιώθηκε, ήρθαμε ένα βήμα πιο κοντά. Αυτό αισθάνομαι ότι θα είναι αυτό, γιατί θα έχουν την πλήρη εικόνα του ποιος είμαι, ελεύθερος και εντελώς ανοιχτός.Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που δεν έχουν την πολυτέλεια να μπορούν να μιλήσουν για αυτό. Ακόμα και σήμερα, να είσαι ομοφυλόφιλος είναι αιτία θανάτου σε πολλά μέρη του κόσμου. Ως καλλιτέχνης, ως δημόσιο πρόσωπο το θεωρώ χρέος μου να βοηθήσω τον κόσμο να μιλήσει για αυτό.
Ποιοι παραδέχτηκαν την ομοφυλοφιλία τους Who admitted their homosexuali
Ιάσονας Μανδηλάς
Ο ηθοποιός και χορευτής Ιάσονας Μανδηλάς έκανε coming out ως ομοφυλόφιλος. Ο ίδιος μίλησε για το μπούλινγκ που έχει δεχθεί λόγω της σεξουαλικότητάς του.
Ο ίδιος αναφέρθηκε στις διακρίσεις που έχει αντιμετωπίσει λόγω της σεξουαλικότητάς του, ενώ υποστήριξε πως έκρυβε ότι είναι γκέι, καθώς φοβόταν τις αντιδράσεις.
"Είμαι ο Ιάσονας Μανδηλάς και ομοφυλόφιλος, έχω μάθει όλα αυτά τα χρόνια λίγο να κρύβομαι, να συμμετέχω σε δράσεις, αλλά να μην λέω ουσιαστικά εγώ την αλήθεια μου. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη, πολλές φορές έχω πει ψέματα γιατί έχω βρεθεί πολλές φορές σε δύσκολη θέση με το να απαντήσω σε ερωτήσεις του τύπου 'τι σου αρέσει από μια κοπέλα;', 'πώς φλερτάρεις μια κοπέλα;'. Πάντα μου ήταν δύσκολο να δώσω απαντήσεις", ανέφερε ο ηθοποιός.
"Έχω σχέση με άντρα και είμαι χαρούμενος. Έκρυβα την ομοφυλοφιλία μου γιατί έχουμε μάθει να μη μιλάμε για αυτά τα θέματα, δεν υπάρχει όμως η σωστή στιγμή. Η μητέρα μου και ο πατέρας μου είχαν κάνει μια συζήτηση όταν ήμασταν μικροί με την αδερφή μου και μας είχαν μιλήσει για την ομοφυλοφιλία, οπότε από μικρή ηλικία κατάλαβα ότι υπάρχει το έδαφος να μιλήσω στην οικογένειά μου. Εγώ το ήξερα από πάντα", συνέχισε ο ίδιος.
Τέλος, ο Ιάσονας Μανδηλάς υποστήριξε πως διστάζει να κρατάει το χέρι το συντρόφου του δημοσίως, καθώς φοβάται μήπως δεχθεί κάποια ομοφοβική συμπεριφορά.
"Όταν έκανα την πρώτη μου σχέση με αγόρι η μαμά μου το κατάλαβε πρώτη. Πλέον οι γονείς μου γνωρίζουν την τωρινή μου σχέση, βγαίνουμε όλοι μαζί για φαγητό και είμαστε αγαπημένοι. Είναι δύσκολο γενικά όταν φοβάσαι και ειδικά όταν είσαι μικρό παιδί γιατί έχω υπάρξει ένα τέτοιο παιδί που δέχτηκε άσχημες συμπεριφορές. Έχω υπάρξει ένα παιδί που του έκαναν μπουλινγκ και τον έβριζαν, συνέβαινε μέχρι την τρίτη Λυκείου. Διστάζω στο δρόμο να πιάσω το χέρι του συντρόφου μου, το κάνω μόνο σε κάποιο στενό που δεν υπάρχει κόσμος", είπε χαρακτηριστικά.
Περιοδικό "Χάι".

ΣΧΟΛΙΑ

7 Σχόλια

  1. Ανώνυμος23/11/12, 10:51 π.μ.

    πρετεντερης κακαουνακης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος28/7/14, 9:06 π.μ.

    Ο ρεμος ειναι μεγαλυτερη πουσταρα απο ολλους στην ελλαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος28/7/14, 9:10 π.μ.

    Καλα σιγουρα για τον ρεμο το ξερει ολη η ελλαδα... βγαινει και λεει οτι δεν ειναι gay.. καλα οκ... το οτι πανε 40 χρονων και δεν παντρευονται το κανουν απο αποψη ε? Δεν θελουν να κανουν οικογενεια??? Οχι βεβαια ειναι πουσταρας μεγαλος... ας βγει να διαψευσει ο κυριος ρεμος τους γιατρους οταν αντικρυσαν την σκισμενη του κωλοτρυπιδα.. απο τον πυρο δημα που τον ξεκωλιαζε.. εκεινη την εποχη... υπαρχει το ιατρικο απορρητο και μενει υσηχη η αντωνια ρεμου... εμεις ομως που ημασταν παρον στο νοσοκομειο τα ειδαμε ολα.. αντε γεια πουσταρα ρεμο και καλα τσιμπουκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/8/14, 3:57 μ.μ.

      Ρε σταματήστε τα ψέματα το ξέρουμε πολύ καλά ότι αυτά που λέτε για τάχα νοσοκομεία είναι παραμύθια.Αφήστε τον ήσυχο τον άνθρωπο είναι στρειτ και δεν έχετε κανένα λόγο να τον αμφυσβητήσετε.Άντε στο διάολο πια εσύ μάλλον τα κάνεις αυτά..Σταμάτα να κράζεις και να ζηλεύεις άτομα που δε θα φτάσεις ποτέ.Η ζήλια θα μας φάει σε αυτή τη χώρα ΕΛΕΟΣ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος24/8/14, 4:06 μ.μ.

      καλα που μας τα λες εσυ ρε..δεν ξεραμε οτι επειδη δν θελουμε οικογενεια γαμους και μαλακιες ημαστε αδερφες η λεσβιες ωραια μυαλα κουβαλας μπραβο σου..κ ξαφνικα ολοι βρεθηκατε τοτε στο νοσοκομειο αντε ρε απο εδω μαλακες ολοι ξαφνικα εχετε κ αποψη..τι αλλες μαλακιες θα ακουσω σ αυτη τν χωρα παναγια μ..ντρεπομαι π ειμαι ελληνιδα -.-

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος24/8/14, 4:51 μ.μ.

    Αυτό το άρθρο δεν λέει τίποτα για τον Αντώνη Ρέμο, κι όμως όλοι εσείς οι προβληματικοί,που ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι σας έχει κάνει και τον μισείτε τόσο πολύ;τον βρίζετε και τον εξεφτυλιζετε.Αν ήταν gay δεν θα θύμωνε και θα το παραδεχόταν.Επίσης δεν είπε ποτε ότι δεν θέλει να κάνει οικογένεια.Είπε απλά ότι δεν θέλει να παντρευτεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή