Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ποιές επώνυμες άργησαν να φέρουν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί

Which famous names were late to give birth to their first child?
*  Βάνα Μπάρμπα.
Μια γυναίκα που έζησε τη ζωή της όπως την είχε ονειρευτεί και έκανε το παιδί της όταν η ίδια το θέλησε, γύρω στα σαράντα της χρόνια. Όταν το απόλυτο sex sypbol της ελληνικής σόουμπίζ ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της, ομολογουμένως κανείς δεν το περίμενε. Η Βάνα δεν έκανε συμβιβασμούς ούτε σε αυτή την ευαίσθητη περίοδο. Μόλις έμαθε ότι είναι έγκυος αποφάσισε να μεγαλώσει μόνη της την Φαίδρα - Θεοδώρα, αφού η σχέση της με τον πατέρα του παιδιού είχε ήδη τελειώσει. Η περίοδος της εγκυμοσύνης ήταν πολύ δύσκολη για τη μελαχρινή σταρ, αφού αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και χρειάστηκε να μείνει για αρκετό καιρό μακριά από τα καλλιτεχνικά δρώμενα.
Σήμερα, η ηθοποιός δηλώνει ότι βιώνει την απόλυτη ευτυχία μαζί με την οκτάχρονη κόρη της και όλος ο κόσμος περιστρέφεται γύρω από αυτήν.

*  Calliope
Για τη διάσημη Ελληνίδα φωτογράφο, το θέμα "παιδί" δεν ήταν εύκολη υπόθεση.
Μετά από πολλές αποτυχημένες προσπάθειες για ένα παιδί, η Calliope κατάφερε τελικά να μείνει έγκυος με εξωσωματική γονιμοποίηση σε μια ηλικία που ακόμη και ο προσωπικός της γιατρός το θεωρούσε αδύνατο.
Με την ψυχολογική υποστήριξη του συζύγου της Χρήστου Καρβούνη, αλλά και το πείσμα που τη διακρίνει, τα κατάφερε λίγο μετά τα πενήντα.
Έφερε στον κόσμο δύο υγιέστατα κοριτσάκια και η οικογενειακή τους ευτυχία ολοκληρώθηκε.
Η φωτογράφος των σταρ πλέον έχει επιλέξει να μείνει το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου στην Ελλάδα με την οικογένειά της και να επισκέπτεται τη Νέα Υόρκη πιο σπάνια.

* Όλγα Τρέμη.
Η σιδηρά κυρία των ειδήσεων του μεγάλου καναλιού καμαρώνει σήμερα για τον 17χρονο γιο της Αλέξανδρο.
Όπως λέει, οι μόνες τύψεις που έχει είναι απέναντί του, αφού περνούν αρκετές ώρες μακριά λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεών της.
Η Όλγα Τρέμη απέκτησε το μονάκριβο γιο της λίγο μετά την τέταρτη δεκαετία της ζωής της με το σημερινό της διευθυντή και πρώην σύζυγό της Χρήστο Παναγιωτόπουλο.

* Έλλη Κοκκίνου.
Η Έλλη Κοκκίνου λίγο πριν από τα σαράντα αποφάσισε ότι είχε έρθει η ώρα να γίνει μητέρα.
Με συνοπτικές διαδικασίες παντρεύτηκε τον επί επτά χρόνια σύντροφό της Παναγιώτη Βασιλειάδη και δεν έχασε τον καιρό της.
Ο μικρός Αλέξανδρος ήρθε στον κόσμο περίπου ένα χρόνο αργότερα και γέμισε την τραγουδίστρια με πρωτόγνωρα συναισθήματα.
Η Έλλη σήμερα παραδέχεται ότι έχει αφιερωθεί αποκλειστικά στον άντρα της ζωής της, αν και αυτό την έχει κάνει να αλλάξει προτεραιότητες σε σχέση με παλιότερα που η καριέρα ήταν το νούμερο ένα.
Όσο για τη σχέση τους;
Τη χαρακτηρίζει ως την "απόλυτη καψούρα"!.

*΄Ελενα Κατραβά.
Άλλη μια γυναίκα που έβαλε σε προτεραιότητα την καριέρα σε σχέση με το θέμα "παιδί".
Όταν όμως ο έρωτας χτύπησε την πόρτα της επιτυχημένης μάνατζερ του Mega, τα πράγματα άλλαξαν εντελώς.
Γνώρισε το σημερινό σύζυγό της Λορέντζο Καριέρε στα γυρίσματα του ριάλιτι "Μπαρ" και όλα τα υπόλοιπα ήταν θέμα χρόνου.
Λιγο καιρό μετά η κοιλίτσα της Έλενας άρχισε να μεγαλώνει και ήταν πλέον αδύνατο να κρύψει την ευτυχία της.
Ο πρώτος γιος του ζευγαριού ήρθε στον κόσμο το 2006 ενώ και ο δεύτερος δεν άργησε πολύ.
Δύο χρόνια αργότερα πρόσθεσαν στην οικογένειά τους το τέταρτο μέλος και πλέον βιώνουν την απόλυτη ευτυχία.

* Αλεξάνδρα Πασχαλίδου.
https://1.bp.blogspot.com/_Za1wkBV5n6I/THBvsyf7DBI/AAAAAAAAAH0/kcS14WvdKRM/s1600/%CE%B1.jpgΜπορεί να έριξε μαύρη πέτρα πίσω της όταν αποφάσισε να επιστρέψει για τα καλά στη Σουηδία, όμως, εκεί τα πράγματα πήγαν από το καλό στο καλύτερο για τη διάσημη παρουσιάστρια. Αν και μέχρι τότε η γλυκιά Αλεξάνδρα γευόταν μόνο επαγγελματικές επιτυχίες, φαίνεται ότι η τύχη της άλλαξε. Βρήκε τον έρωτα της ζωής της στα μάτια ενός Σουηδού φωτογράφου και γέννησε την μονάκριβη κόρη της.
Η Αλεξάνδρα μπορεί να μην απέκτησε παιδί στην "πρώτη νιότη" της, όμως, όπως δηλώνει, ήταν απόλυτα συνειδητοποιημένη και ήρθε τη στιγμή που το ήθελε περισσότερο από ποτέ.

* Jennifer Lopez
https://img.dailymail.co.uk/i/pix/2007/12_01/Jlo3WI0312_468x672.jpgΛίγους μήνες πριν πατήσει τα σαράντα, η Τζένιφερ Λόπεζ έφερε στον κόσμο τους δύο καρπούς του έρωτά της με τον Μαρκ Άντονι.
Μέχρι να γεννηθούν η κόρη και ο γιος της διάσημης Λατίνας τα κουτσομπολίστικα περιοδικά είχαν γεμίσει με άρθρα σχετικά με τις προσπάθειες που κατέβαλε για να μείνει έγκυος.
Ο σύζυγός της είχε ήδη τρία παιδιά από τις προηγούμενες σχέσεις του και η επιθυμία της Λόπεζ να ολοκληρώσουν με αυτό τον τρόπο την ευτυχία τους ήταν τεράστια.
Φυσικά, πρόκειται για ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα ζευγάρια διδύμων, αφού η πρώτη τους φωτογραφία πληρώθηκε από το περιοδικό "People" 6 εκατομμύρια δολάρια!.

* Shalma Hayek.
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/1/10/Salma_Hayek_Cannes.jpg/170px-Salma_Hayek_Cannes.jpg"Η μητρότητα δεν είναι για όλες.
Εμένα μου ταιριάζει, αλλά δεν υπάρχει λόγος να βιάζονται οι γυναίκες να κάνουν παιδί".
Με αυτά τα λόγια η Μεξικάνα ηθοποιός υποστήριξε την επιλογή της να αποκτήσει το πρώτο της παιδί στα 41 της χρόνια μαζί με το σύντροφό της, το διάσημο επιχειρηματία Φρανσουά Πινό.
Η πρωταγωνίστρια της τηλεοπτικής σειράς "Ugly Betty" σε μια σεζόν γεμάτη επαγγελματικές υποχρεώσεις έφερε στον κόσμο τη Βαλεντίνα Παλόμα. Βέβαια, λίγο καιρό αργότερα αποκάλυψε ότι μετά τη γέννηση της μικρής έχασε τον ύπνο της για έξι ολόκληρους μήνες.
Και για να μη θεωρηθεί αχάριστη με το θείο δώρο του ερχομού του παιδιού της, όπως το αποκάλεσε, πρόσθεσε ότι η μητρότητα είναι το καλύτερο πράγμα που μπορεί να συμβεί στη ζωή της γυναίκας!,

* Μαριλένα Παναγιωτοπούλου.
Οι φίλοι της Μαριλένας Παναγιωτοπούλου τη γνώριζαν ως το απόλυτο party animal που θα γυρνούσε στο σπίτι αν δεν είχε ξημερώσει.
Κι όμως, ο ερχομός του μικρού Κωνσταντίνου τη μεταμόρφωσε πιο πολύ κι από τη "στρίγγλα που έγινε αρνάκι", για να χρησιμοποιήσουμε και θεατρικούς όρους που ταιριάζουν στη περίσταση.
Η ίδια η Μαριλένα δηλώνει σήμερα ότι δεν περίμενε ποτέ "να το πάθε αυτό" με το γιό της, αφού μέχρι να τον κρατήσει στα χέρια της δεν είχε φανταστεί το συναίσθημα.


* Courtney Cox.
Η κόρη της γεννήθηκε δύο μέρες πριν κλείσει τα σαράντα της χρόνια.
Δεν αρνείται όμως ότι ο κατά επτά χρόνια μικρότερος σύζυγός της και η κορούλα τους είναι αυτοί που τη βοήθησαν να αποδεχτεί το πέρασμα του χρόνου.
Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση αποκάλυψε ότι λόγω της ηλικίας της φοβήθηκε κάποια στιγμή ότι δεν θα μπορούσε να προσφέρει στο παιδί της ό τι χρειάζεται.
Άλλωστε, όπως λέει η ίδια, "το να μεγαλώνεις είναι δύσκολο, αλλά το να μεγαλώνεις στο Χόλιγουντ είναι εξαιρετικά δύσκολο".
Μάλιστα, δεν κρύβει ότι τρομάζει στην ιδέα ότι δεν θα είχε παντρευτεί μέχρι αυτή την ηλικία γιατί οι περισσότεροι άντρες προτιμούν τις μικρότερες γυναίκες!
Λίλα Κουντουριώτη/Glam

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια