Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Μαρία Αντιμισάρη (Μαρία Ανταμισάρη)

3η θέση στο International Latin dancing 2008
Η Μαρία Αντιμισάρη ήταν η όμορφη παρτενέρ του Δημήτρη Βλάχου στο Dancing with the stars και τώρα η ντάμα του Κώστα Μαρτάκη.
Έχει τραβήξει την προσοχή των τηλεθεατών με την εμφάνισή της.
«Δεν με απασχολεί αν ο φίλος μου ξέρει να
χορεύει ή όχι. Σε καμία περίπτωση δεν θα τον περάσω από τεστ. Ένας άντρας πρέπει να έχει κι άλλα πράγματα για να ρίξει μια γυναίκα» δήλωσε η Μαρία Αντιμισάρη και συνέχισε αναφερόμενη στην συμμετοχή της λέγοντας: «Στο πρώτο κάστινγκ πήγα χωρίς να το έχω πολυσκεφτεί. Πέρασα και στο δεύτερο και μέσα σε δεκαπέντε μέρες ξεκίνησαν όλα.»
Η Μαρία Αντιμισάρη είναι η καυτή μελαχρινή χορεύτρια που γνωρίσαμε στο «Dancing with the stars» στο πλευρό του Δημήτρη Βλάχου. Μάλιστα δημοσιεύματα την ήθελαν κοπέλα του ηθοποιού, κάτι που ωστόσο το διέψευσαν και οι δύο με δηλώσεις τους.
Τελευταία μάλιστα εκείνη δήλωσε ότι βρίσκει γοητευτικό τον Σάββα Πούμπουρα.
Μια φορά κι έναν καιρό: Ηταν ένα μικρό κοριτσάκι που ήθελε να γίνει χορεύτρια. Μεγαλώνοντας κατάφερε αυτό που ήθελε: να μάθει χορό.
Πτυχία (γαλλικά και πιάνο): Είναι φοιτήτρια στη σχολή μηχανολόγων μηχανικών, ενώ έχει κάνει τις απαραίτητες σπουδές στον χορό, κάτι που της επιτρέπει να εργάζεται ως δασκάλα χορού.
Παρθενική εμφάνιση: Τη Μαρία τη γνωρίσαμε από το «Dancing with the stars» ως παρτενέρ του Δημήτρη Βλάχου. Μετά τη βλέπαμε στο πρωινό της Ράνιας Θρασκιά στον ΑΝΤ1, με τίτλο «Εlatte».
Φιλοδοξίες: Ενας από τους άμεσους στόχους της χορεύτριας είναι να πάρει τον πτυχίο της. Συγχρόνως την ενδιαφέρει ο χώρος της τηλεόρασης αν και εφόσον μπορεί να κάνει κάτι που θα της αρέσει πολύ.
Στιγμή αδυναμίας: Η ημέρα αποχώρησής της από το «Dancing with stars». Την ώρα που η Ζέτα Μακρυπούλια ανακοίνωνε τα αποτελέσματα, οι καρδιές όλων των παικτών χτυπούσαν δυνατά. Ο τελευταίος χορός με τον Δημήτρη στο πλατό του παιχνιδιού είναι η μόνη της αδυναμία, αφού δεν κατάφεραν να κατακτήσουν το τρόπαιο.
Κολλημένη με... τον χορό (φυσικά). Θα τη δείτε να χορεύει κυρίως σε latin τέμπο.
Συχνάζει: Οπου βρίσκεται η παρέα της. Ωστόσο εκείνη δίνει τον... ρυθμό.
Ο ιδανικός άντρας: Αυτός που θα την κάνει την πιο ευτυχισμένη γυναίκα του κόσμου. Δεν χρειάζεται να έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Αρκεί να νιώθει πλήρης στο πλευρό του.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια