Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Πλάκα κάνεις;

Ο λόγος για το «Πλάκα κάνεις» με τον Δημήτρη Βλάχο και τον Σάββα Πούμπουρα, οι οποίοι δίνουν ρεσιτάλ γέλιου, κάθε Τετάρτη στις 9 το βράδυ στον ΑΝΤ1!
Η επιτυχία συνεχίστηκε για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα με τα μηχανάκια της AGB να καταγράφουν 23,7% (σύνολο κοινού) έναντι 46,5% της
«Ζωής» και στα νεανικά κοινά ισοβάθμησαν με 35,2%.
«Η επιτυχία οφείλεται στο ότι διανύουμε μία εποχή που είναι μες στην μαυρίλα και την μιζέρια. Γενικώς από όλα αυτά που ακούμε και συμβαίνουν γύρω μας.
Ο κόσμος θέλει να δει κάτι που να τον κάνει να ξεχάσει, έστω και για μία ώρα, τα προβλήματα του ή γενικώς την πραγματικότητα.
Έχουμε κάνει μία πολύ καλή δουλειά, με χαβαλέ, και περάσαμε πολύ όμορφα.
Αυτό φαίνεται κιόλας», δηλώνει στο golema.gr, ο Δημήτρης Βλάχος.
Το γεγονός όμως, ότι παίζουν απέναντι από την «Ζωή της άλλης» τους ανησύχησε; «Καταρχήν είναι δύο διαφορετικά προγράμματα.
Το ένα είναι μία πάρα πολύ καλή σειρά, η οποία επί δύο χρόνια έχει το κοινό της, σκίζει και ''χτυπάει'' 50αρια. οπότε μπαίνοντας απέναντι από μία τέτοια εκπομπή το ότι μπορούμε και την ''χτυπάμε'' στα ίσια είναι επιτυχία».
Βλέποντας από τις δύο πρώτες εκπομπές τις αντιδράσεις του κόσμου, δεν μπορούμε παρά να υποθέσουμε ότι ενδεχομένως να έχουν δεχτεί και οι ίδιοι οι παρουσιαστές ακραία περιστατικά.
Όπως μας λέει ο γνωστός παρουσιαστής-ηθοποιός: «Έχουν συμβεί πάρα πολλά. Εμάς δεν μας έχει συμβεί κάτι, γιατί είμαστε κρυμμένοι και έχουμε την ασφάλεια του δωματίου από πίσω.
Οτιδήποτε κι αν συμβεί εμείς θα γλιτώσουμε».
«Όταν βλέπουμε ότι πάει κάτι να γίνει, η επόμενη δοκιμασία προσέχουμε να είναι πιο χαλαρή και να πέσουν λίγο οι τόνοι για να ηρεμήσει η κατάσταση.
Μην φτάσουμε στο σημείο να παίξουμε μπουνίδια. Αλίμονο! Χαβαλέ θέλουμε», λέει συνεχίζοντας.
Τα επεισόδια που έχουν γυριστεί. μοιράζονται, γιατί δεν πάνε με την σειρά που γυρίστηκαν ώστε να υπάρχει ένα ενδιαφέρον μιας και αλλάζουν οι χώροι που στήνουν τις φάρσες, είναι «πολλά και σπαρταριστά», όπως τα χαρακτηρίζει.
Όσο για το αν έχει γίνει ήδη μία πρώτη επαφή για τον επόμενο κύκλο;
Ο Δημήτρης Βλάχος μας λέει ότι: «Τα έχω διαβάσει γενικά από διάφορα blogs και από διάφορες εκπομπές.
Δεν έχουμε κάνει κάποια συζήτηση σχετικά με δεύτερο κύκλο.
Είναι πολύ αρχή.
Εμείς γνωρίζουμε, ότι ο σταθμός είναι πολύ ευχαριστημένος από την εκπομπή, από την παραγωγή και από την μεριά μας.
Δεν βλέπω τον λόγο να μην υπάρχει και δεύτερος κύκλος, από την στιγμή που όλα προς τα εκεί οδεύουν».
Π.Μ.
golema.gr

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια