Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τηγανιτές πατάτες light!!!

Κι όμως μπορούν να γίνουν και light!!!!

Υλικά:
πατάτες,
ελαιόλαδο,
αλάτι,
ρίγανη

Οδηγίες:
1. Καθαρίζουμε και κόβουμε τις πατάτες.
Τις βάζουμε σε ένα μπολ με λίγο ελαιόλαδο και αλάτι και ανακατεύουμε.
2. Τις τοποθετούμε σε λαδόκολλα σε ένα ταψί και ψήνουμε στους 200 μέχρι να ροδίσουν.
Όταν είναι έτοιμες πασπαλίζουμε με ρίγανη.

Είναι απίστευτα νόστιμες και ΔΕΝ είναι τηγανιτές, είναι ψητές και έχουν την ίδια γεύση!Θα ξετρελαθείτε!

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια