Τηγανιά με πράσο

Ένα φαγητό που δεν λείπει ποτέ σεγιορτινό τραπέζι της μαμάς μου

Υλικά:
1/2 κιλό χοιρινό κομμένο σε μπουκίτσες,
1 κρεμμύδι,
3 πράσα,
2 πιπεριές πράσινες,
1/2 καυτερή πιπεριά,
ελαιόλαδο,
αλάτι,
πιπέρι,
1/2 ποτήρι κόκκινο κρασί

Οδηγίες:
1. Βράζουμε το κρέας 2 ώρες μέχρι να μαλακώσει.
2. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το λάδι να κάψει και προσθέτουμε το κρέας να ροδίσει από όλες τις μεριές, το κρεμμύδι, τις πιπεριές και τα πράσα ψιλοκομμένα.
Αφήνουμε να μαραθούν και σβήνουμε με το κρασί.
3. Προσθέτουμε το αλάτι και πιπέρι και αφήνουμε να μαγειρευτεί μέχρι να εξατμιστούν όλα τα υγρά.

Related Posts