Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Στη Σιγκαπούρη δεν τραβάνε το καζανάκι της τουαλέτας

Όπως ακριβώς σας τα λέει ο προλαλήσας (τίτλος).
Έχουν μεγάλο πρόβλημα στη Σιγκαπούρη με τις τουαλέτες, καθώς, άλλος πολιτισμός, άλλες συνήθειες, άλλες προτεραιότητες, που σημαίνει μπαίνεις κάνεις την ανάγκη σου και φεύγεις. Πού να σκεφτείς να πατήσεις το κουμπί ή τραβήξεις το σχοινί… Επειδή όμως τα περισσότερα προβλήματα έχουν και τη λύση τους οι ντόπιοι σκέφτηκαν να το ρίξουν στο καλαμπούρι. Σου λέει άμα τον πιάσω στο φιλότιμο ή τον κάνω να γελάσει μπορεί και να του περάσει από το μυαλό να πατήσει το αναθεματισμένο το κουμπί (είπαμε ή να τραβήξει το καταραμένο το σχοινί).
Ορισμένα από τα πιασάρικα σλόγκαν που βρήκαν (τα οποία στα αγγλικά έχουν ομοιοκαταληξία ) είναι: 
- «Μπαίνεις βιαστικός, φεύγεις τραβώντας το καζανάκι» (Enter in a rush, leave with a flush)
- «Εμείς προσπαθούμε να ικανοποιήσουμε, εσύ προσπάθησε επίσης, παρακαλώ» (We aim to please, you AIM TOO please)
Τα παραπάνω τα οποία είναι δύο μόνο από τα πολλά κυκλοφορούν σε χαρτιά τουαλέτας ως μέρος μιας καμπάνιας για την «κινητοποίηση» αυτών που πάνε τουαλέτα!
Υπάρχει η σκέψη, αυτά και άλλα σλόγκαν να κυκλοφορήσουν σε μαγνητάκια (αυτά για τα ψυγεία), αυτοκόλλητα για αυτοκίνητα και σουβενίρ
Η ελπίδα είναι ότι αυτά τα ομολογουμένως αστεία μηνύματα μπορούν να επιφέρουν πολύ καλύτερα αποτελέσματα από οποιαδήποτε είδους λεκτική κατήχηση. Αν πάει κάποιος στη Σιγκαπούρη ας κάνει τον κόπο να μας λύσει την απορία για το αποτέλεσμα της «εκστρατείας».

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια