Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τα ψευδώνυμα των αστέρων του Χόλιγουντ και οι άλλοι τους εαυτοί!

Με δεκάδες παπαράτσι να τους ακολουθούν παντού κάθε μέρα, οι διάσημοι προσπαθούν να κρατούν συνήθως ένα χαμηλό προφίλ και να μην τραβούν τα βλέμματα επάνω τους.
Μια τακτική που ακολουθούν πολλοί σταρ του Χόλυγουντ, τα τελευταία χρόνια, είναι τα…
ψευδώνυμα
Οι λαμπεροί αστέρες κυκλοφορούν με διαφορετικά ονόματα, προσπαθώντας να αποφύγουν το συνεχές κυνηγητό.
Ο Brad Pitt και η Jennifer Aniston, ήταν οι κύριοι «Ross Vegas» κάθε φορά που ήθελαν να κάνουν κράτηση σε κάποιο ξενοδοχείο.
Η όμορφη βρετανίδα, Kate Beckinsale, μετατρέπεται στην «Sigourney Beaver». Σίγουρα η Kate διάλεξε ένα από τα πιο περίεργα ονόματα αφού σίγουρα πολύ λίγες κοπέλες θα ήθελαν να λέγονται… κ. Κάστορα!
Ο κύριος «Ross Vegas», μετατράπηκε σε κύριο «Bruce Pilaf» όταν παντρεύτηκε την Angelina Jolie,
η οποία έχει επιλέξει το όνομα, «Jasmine Pilaf».
Όσον αφορά στην Paris Hilton, η ξανθιά κληρονόμος, αποφάσισε να επιλέξει ένα γνώριμο και «ανάλαφρο» όνομα. Όταν λοιπόν ταξιδεύει, χρησιμοποιεί το όνομα του  μικρού της Τσιουάουα, της «Tinkerbell».
Μια από τις πιο περίεργες επιλογές είναι αυτή του ροκά, Ozzy Osbourne ο οποίος όταν πάει σε κάποιο ξενοδοχείο με την οικογένειά του, κάνει κράτηση στο όνομα… «Prince Albert». Πολλοί είναι μάλιστα εκείνοι, που ο Ozzy τους έχει συστηθεί ως πρίγκιπας Αλβέρτος!
Στη συνέχεια ένα άντρας που δεν έχει ένα, δεν έχει δύο αλλά τρία ψεύτικα ονόματα! Ο λόγος για τον βρετανό τραγουδιστή, Elton John.
Σε εκατοντάδες ξενοδοχεία και καταστήματα ανά τον κόσμο, ο τραγουδιστλης παρουσιάζεται ως «"Bobo Latrine», ως «Brian Bigbum» και ως «Sir Humphrey Handbag», που σημαίνει ο κύριος… τσάντας!
Όσο για τον όμορφο πειρατή Johnny Depp, αγαπά να δημιουργεί νέους χαρακτήρες και φυσικά ψευδώνυμα.
«Mr. Drip Noodle», «Mr. Stench» και  «Mr. Oddpong», είναι μερικά από τα περίεργα ονόματα που έχει επιλέξει.
Περίεργο είναι και το ψεύτικο όνομα του Kevin Costner  ο οποίος αποκαλεί τον εαυτό του, «Frank Farmer», δηλαδή, Φρανκ ο… αγρότης!
Ο Matt Damon είναι από την άλλη, ο Γιάννης ο… πρόεδρος αφού παρουσιάζεται πολύ συχνά ως «John President».
Αν ποτέ ακούσετε για κάποιον κύριο «Apple C. Vermouth», μην παραξενευτείτε, είναι όντως όνομα και το χρησιμοποιεί ο  Paul McCartney.
Τέλος, ο θρυλικός Marlon Brando, είχε επιλέξει το ψευδώνυμο «Lord Greystroke», το όνομα του πατέρα του Ταρζάν στην διάσημη ταινία!

Αν λοιπόν ακούσετε ποτέ αυτά τα -όχι και τόσο λαμπερά- ονόματα, είναι πολύ πιθανό, να βρίσκεται κοντά σας το αγαπημένο σας αστέρι του Χόλυγουντ!

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια