Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

7 έξυπνα τρικ που θα σας φέρουν πιο κοντά τα Χριστούγεννα

Οι διακοπές των Χριστουγέννων είναι ένα διάστημα που το περιμένουμε όλοι πως και πως.
Για να απολαύσουμε τον σύντροφό μας με την ησυχία μας, χωρίς να μας διακόπτει η καθημερινότητα της δουλειάς.
Η ψυχολόγος Χρυσούλα Μαυράκη μας δίνει 7 συμβουλές ώστε να έρθουμε πιο κοντά με τον σύντροφό μας...
1.Χαλάρωση: Πρέπει να χαλαρώσετε και να δείτε τα Χριστούγεννα σαν μια ευκαιρία να βρεθείτε κοντά και να επικοινωνήσετε και όχι σαν μια ευκαιρία για αχαλίνωτο φαγητό, ποτό και ξενύχτι.
2. Παρέα: Να κάνετε πολλά πράγματα μαζί. Δηλαδή φτιάξτε γλυκά, πηγαίνετε για ψώνια, στολίστε. Οτιδήποτε γίνεται για αυτές τις μέρες... μοιραστείτε το. Κάντε το μαζί, παρέα.
3. Καλή πρόθεση: Να προγραμματίσετε χατίρια ο ένας του άλλου. Δηλαδή αν ο ένας θέλει να πάει να δει την γιαγιά του να του κάνει ο άλλος το χατήρι και αν εκείνος θέλει να πάει να δει τον θείο του, να του κάνει το χατίρι.
4. Δικαιοσύνη: Να κάνετε μαζί τον προϋπολογισμό... Και του χρόνου και των χρημάτων έτσι ώστε να μην έχει κανένας παράπονα. Δηλαδή να μην λέει ο ένας εσύ πήρες αυτό που σου άρεσε ενώ εγώ δεν πήρα, εσύ έκανες το τραπέζι που ήθελες ενώ εγώ δεν ξόδεψα τίποτα για τον εαυτό μου. Οπότε όλες τις δουλειές πρέπει να τις κάνετε μαζί για να μην υπάρχουν μούτρα και τσακωμοί.
5. Romance: Να βρείτε οπωσδήποτε ρομαντικό χρόνο και τρόπο για να περάσετε μαζί. Δηλαδή να κάνετε ένα δώρο στον εαυτό σας και στην σχέση σας προγραμματίζοντας κάτι που αρέσει και στους δύο και θα σας φέρει πιο κοντά σαν ζευγάρι.
6. Surprise: Να σκεφτείτε “μυστικά” τον άλλον και να του κάνετε μια έκπληξη. Να τον ξαφνιάσετε ευχάριστα. Μια έκπληξη-δώρο για τον άλλον που θα τον κάνει να ενθουσιαστεί και να καταλάβει πόσο τον σκέφτεστε και αφουγκραζόσαστε τα θέλω του.
7. Να προσπαθήσετε να βγάλετε τον καλύτερο εαυτό σας, να ξαναζωντανέψετε τις πρώτες στιγμές της σχέσης και να μην πάψετε αυτές τις μέρες να λέτε και να δείχνετε στον άλλον πόσο τον αγαπάτε και πόσο σημαντικός είναι ο άλλος για εσάς.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια