Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Just the two of us

Σε μια χώρα που οι 9 στους 10 δηλώνουμε τραγουδιστές και οι υπόλοιποι κρίνουν εκείνους που δηλώνουν τραγουδιστές, το “Just the 2 of us”΄θα γίνει η όαση στα Κυριακάτικα βράδια μας,.
Οι παρουσιαστές:
ο Καπουτζίδης μπορεί να σου φτιάξει ένα σενάριο σπαρταριστό και πλέον, να γεμίσει ένα σόου με αχτύπητες ατάκες.
Μετά το “Megalicious Classsics” και τη θητεία της Eurovision, τα έδωσε όλα.
Η Δούκισσα με ξαναβαμμένο ξανθωπό μαλλί (γιατί την έβαλαν ν’ αλλάξει το καστανό που δοκίμασε να βάψει ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ, λυσσάξατε με τις πλατινέ).
Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ:

Κώστας Τουρνάς, Αθηναϊδα Νέγκα, Λυδία Παπαϊωάννου, Στέφανος Κορκολής!
Ο Στέφανος γέρασε, ο Τουρνάς όχι!
Η Λυδία παιδί του Mad πήδησε στο Mega ακολουθώντας το δρόμο που χάραξε ο Ουγγαρέζος και η Αθηναίδα Νέγκα γνωστή από τις σπαρταριστές ραδιοφωνικές συμβουλές περί σχέσεων που δίνει, έχει πολύ μέλλον στην τιβί.
Γενικά, ως σύνολο πρέπει και οι τέσσερις να δέσουν και πραγματικά είναι ειρωνικό να είναι η Λυδία στην επιτροπή και ο Ουγγαρέζος να διαγωνίζεται απλά…

Τα ζευγάρια τα σπάνε:
1. Μαριάννα Πολυχρονίδη και Ησαίας Ματιάμπα: η δολοπλόκα Νταίζη από τα “Μυστικά της Εδέμ” και ο πάλαι ποτέ νικητής του “Να η Ευκαιρία” μπήκαν στο “Just thw 2 of us” !
2. Θεοχάρης Ιωαννίδης και Ελπίδα: η μεγάλη Ελπίδα και ο πιτσιρικάς Θεοχάρης μάγεψαν την επιτροπή με το αισθαντικό “Breathless”. Στο κοινό βρέθηκε και ο Ηλίας Ψινάκης, πολύ καλός φίλος του Θεοχάρη.
3. O ράπερ Μπο και η Μαρία Κορινθίου- σύζυγος Αϊβάζη: προσπάθησαν να εκτελέσουν το “You spin my head right round” και πραγματικά το κεφάλι μου άρχισε να σβουρίζει μετά την εκτέλεσή τους. Μαρία: πάψε να φωνάζεις… Μαρία: στη διαιτολόγο γρήγορα.(οι πρώτοι που βγήκαν από το παιχνίδι)
4. Ο Αντώνης Βλοντάκης και η Ραλλία Χρηστίδου: η Ραλλία η Famestoryτισσα συνόδεψε τον κούκλο, παίδαρο Βλοντάκη στο “Ρυθμό της Μουσικής”. Κι όπως θα έλεγε και η φίλη μου η Ανδριανή: μα κι σπάλα θεε μου!
 5. Κατερίνα Στικούδη και Νίκος Μίχας: ο έτερος famestoryστας και η Μις Ελλάς, παρουσιάστρια του “Mega Star” τραγούδησαν “Τainted love”. Αυτή η κοπέλα είναι κούκλα αλλά δεν είναι και πολύ πρωτάρα στο τραγούδι, οπότε το καταγγέλω το γεγονός σαν κατάφορη αδικία έναντι των υπολοίπων. Αγαπητό Mega, ένα βράδυ είπαμε να κάνουμε τον καλό μας να ζηλέψει τον Βλοντάκη και εκεί πάνω στη χαρά, μας βγάζεις τη Στικούδη με ντεκολτέ έξω και μινάκι! Φτού σου αγαπητό Μέγκα.
 6. Φλώρα Θεοδώρου και ο Μιχάλης Ιατρόπουλος: η τρίτη κατά σειρά πρώην σύζυγος Χρήστου Δάντη και ο Μιχάλης- Μάτριξ Ιατρόπουλος από τους “Ψίθυρους Καρδιάς” ερμήνευσαν το “Καρδιά μου” του Μαζώ και των ΟΠΑ. Τούτο το ζεύγος δεν δένει.
7. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Αμαρυλλίς: ερμήνευσαν το “Dance with somebody” με σκέρτσο και νάζι. Εκεί στο Mega αντάμειψαν τον Ουγγαρέζο ως γλάστρα στο πρωινό Μου, με συμμετοχή στο “Just the 2 of us” και δική του εκπμοπή, το http://www.umantv.gr/ που έρχεται…
8. H Mαρία Μπεκατώρου και ο Χρίστος Χολίδης: με ρωτάς αν είναι σούπερ; Ναι ναι ναι. Ερμήνευσαν τον “Πειρασμό” α ιγιαγιαγια. Αυτή η γυναίκα θα γίνει σταρ στα γεράματα. Αυτός ο άντρας, αχ αυτός ο άντρας…

9. Μιχάλης Μουρούτσος και Τζόρτζια από τους Μπλε: τραγούδησαν “Loosing my religion” και “Τα λόγια κομμάτια”. Να μην πιάσω στο στόμα μου την κουπ της Τζόρτζια! Grow up old lady…
10. Ελένη Φιλίνη και Κώστας Καραφώτης: αν η Βουγιουκλάκη ζούσε, θα την μισούσε. Δεν ξέρω που και αν “τραβιέτα”, δεν ξέρω αν παίρνει κάποιο μαγικό φίλτρο, αλλά η Ελένη Φιλίνη έδειχνε πιο πιτσιρίκα κι από τον Καραφώτη που είχε στο πλευρό της…Τραγούδησαν το “Σ’ αγαπώ” του Ρέμου- Πρωτοψάλτη.
11. Ελένη Φουρέιρα και Παναγιώτης Πετράκης: τα έδωσαν όλα στο “Love Sex Magic”: είναι η χρονιά της Ελένης και ο Πετράκης ψοφάει να τραγουδά. Θα πάνε μακρυά στο παιχνίδι.., σταντάρ!
12. Εύη Αδάμ και Λευτέρης Πανταζής : η Μαγγίρα έλειπε και ηΝαταλία Γερμανού για να περάσουν όλες οι παρουσιάστριες του “Mega Star” από το “Just the 2 of us”. Ποιός εμπνεύστηκε τέτοιο ντουέτο, μπράβο του. Γιατί σόου χωρίς ΛΕΠΑ δεν λέγεται σόου! Τραγούδησαν “Στης Εκκλησιάς την πόρτα”  και χορτάσαμε από λαϊκά γυρίσματα…

ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΤΙΜΩ “JUST THE TWO OF US” ΚΑΙ ΟΧΙ “DANCING WITH THE STARS”: γιατί ποτέ δεν συμπάθησα τις χορευτικές πιρουέτες και έχω ξεπεράσει ωσάν την Μενεγάκη προ πολλού, κι εγώ το Γιάννη Λάτσιο!
Γιατί μου τη σπάει: γιατί τα μπουτάκια της Κορινθίου πρέπει ν’ αδυνατίσουν επειγόντως και γιατί μου θυμίζει ως στήσιμο πάρα πολύ το “Dancing”. Και μου λείπει ο Γαρδέλης ρε γαμώτο! Και πολλά ζευγάρια βρε παιδί μου, μπουχτήσαμεεεεε
 katina.gr

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια