Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Γιατί δεν "σταυρώνεις" άντρα

Πριν σηκώσεις μαύρα πανιά και αφού απορήσεις τι παραπάνω έχει από σένα η κολλητή που πάλι βρήκε αγόρι, τσέκαρε τους λόγους που μπορεί να σε κρατούν μόνη σαν το λεμόνι.
Λάθος Νούμερο 1: Δείχνεις απελπιστικά διαθέσιμη
Μπορεί η Πρωτοψάλτη να το έκανε σουξέ, πίστεψέ με όμως, το εν λόγω λουκ της απελπισμένης δεν θα συγκινήσει κανένα αρσενικό. Σίγουρα μπορεί να έχει περάσει πολύς καιρός από την τελευταία σου σχέση αλλά το να βιάζεσαι να βαφτίσεις άντρα της ζωής σου το πρώτο αρσενικό που θα σου ρίξει μια ματιά παραπάνω, μόνο φόβο θα του προκαλέσει και πιθανότατα θα τον κάνει να τρέχει με ελαφριά πηδηματάκια.

Λάθος Νούμερο 2: Είσαι πολύ επιλεκτική
Το να είσαι επιλεκτική στο φαγητό, τα ρούχα και την μουσική που ακούς, είναι θεμιτό. Όμως, το να περνάς από ψιλό κόσκινο κάθε αρσενικό που συναντάς, καλό αποτέλεσμα δεν θα έχει. Όσο πιο επιλεκτική είσαι, τόσο μεγαλύτερο ράφι κράτα για τα γεράματα. Σίγουρα κάθε γυναίκα έχει τα στάνταρ της και δεν χρειάζεται να τα εξαφανίζει εντελώς απλά για να βρει άντρα αλλά το να ζητάς δίμετρο γαλανομάτη ξανθό κούκλο με κοιλιακούς φέτες (τη στιγμή που δεν πατάς καν στο γυμναστήριο και εκείνος μάλλον εκεί θα συχνάζει) καταλαβαίνεις πως είναι κομματάκι δύσκολο. Μέχρι και η Τζολί στα 30 της τον γνώρισε τον Μπραντ και ήταν και παντρεμένος!

Λάθος Νούμερο 3: ο πρώην σου τρώει ενέργεια
Ο πρώην: ήταν καλός, ήταν χρυσός, ήταν ιδανικός. Βέβαια, χωρίς λόγο και αιτία σε άφησε ένα χειμωνιάτικο πρωί μετά από 5 χρόνια σχέσης, έναν αρραβώνα και πολλές υποσχέσεις ζωής. Σίγουρα, θέλει πολύ χρόνο για να γιατρέψεις τις πληγές μιας τέτοιας σχέσης, αλλά το να περιμένεις καλοκαίρια και χειμώνες να φανεί, δεν βοηθά την μπακούρικη κατάσταση στην οποία έχεις περιέλθει. Και μην νομίζεις πως οι υποψήφιοι μνηστήρες δεν βλέπουν από το πρώτο κιόλας ραντεβού το κενό στο βλέμμα που λαχταρά να δει και πάλι το χαμένο Οδυσσέα.

Λάθος Νούμερο 4: με σκοπό το γάμο
Κάνε το λογαριασμό: 3 χρόνια στον δεσμό του λυκείου, άλλα 4 στο συμφοιτητή του Πανεπιστημίου, 3 στον συνάδελφο από τη δουλειά και άλλα 4 σε εκείνον που νόμιζες πως θα περάσεις την υπόλοιπη ζωή σου μαζί του. Βάλε και κάτι αποτυχημένα εξάμηνα σχέσεων και έφτασες τα 35 χωρίς να το καταλάβεις. Ε, εκεί αρχίζουν οι γονείς να ζητάνε εγγονάκια, οι κολλητές να γεννάνε, οι άντρες να περιορίζονται σε αριθμό κι εσύ να αγχώνεσαι για το πότε θα φορέσεις επιτέλους εκείνο το νυφικό. Φυσικά, το να δείχνεις τόσο απελπισμένη να ντυθείς νυφούλα, κανέναν άντρα δεν θα συγκινήσει ν' ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας μαζί σου!

Λάθος Νούμερο 5: σε φάγανε οι ρομαντικές κομεντί
Χώνεψέ το. Μέχρι και η Μεγκ Ράιαν σταμάτησε να πρωταγωνιστεί σε ρομαντικές σαχλοταινίες. Ωραία ήταν τότε η Σάλι γνώρισε το Χάρι και η Κέιτ το Λέοπολντ και τότε που ο ΝτιΚάπριο πέθανε στο κρύο για χάρη της Γουίνσλετ ή τότε που ο Τομ Χανκς έμενε ξάγρυπνος στο Σιάτλ. Κάπως έτσι, κόλλησες κι εσύ με τις αισθηματικές ταινίες και ψάχνεις τον πρίγκηπα του παραμυθιού με το ρομαντισμό, τα λουλούδια και τις καρδούλες. Ε, σε βλέπω να περνάς άλλα 20 χρόνια στον καναπέ ψάχνοντας κάποιο τόσο δαιδαλώδη και αγαπούλη όσο ο Τζον Κιούζακ. Ξύπνα! Πάρε από το μπράτσο τον πρώτο άντρα που θα σου κάνει κλικ και πρότεινε να δείτε στο σινεμά τους Αναλώσιμους. Πολύ ξύλο αλλά θα ξέρεις ότι φλερτάρεις με έναν άντρα- άντρα!

Λάθος Νούμερο 6: δεν το προσπαθείς και πολύ!
Ναι βρε κουκλίτσα, ο άλλος θα πρέπει να σε θέλει ως σύνολο. Και η προσωπικότητα μετράει αλλά και το σεξαπίλ μετράει και η ωραία εμφάνιση μετράει. Ο έρωτας από τα μάτια πιάνεται και κατόπιν κατεβαίνει. Αν είσαι διαρκώς με την κοτσίδα, την προπολεμική γκαρνταρόμπα και το στιλ σε όποιον αρέσω, με συγχωρείς αλλά πιστεύεις λανθασμένα πολύ στο κόνσεπτ ‘Μαρία η Άσχημη’. Ο άντρας θέλει και την τσαχπινιά και το ωραίο χτενισματάκι και το σουτιέν που κάνει θαύματα με το στήθος σου. Ακόμα κι αν δεν διαθέτεις πρόσωπο θεάς ή αναλογίες μοντέλου, μια φροντισμένη όψη είναι αρκετή για να πείσεις τ’ αρσενικά.

Λάθος Νούμερο 7: ψάχνεις τον ιδανικό στα ίδια μέρη
Αν θεωρείς πως θα βρεις αγόρι συχνάζοντας διαρκώς στο μπαρ το Ναυάγιο, θα σε στεναχωρήσω αλλά δύσκολο να τον βρεις εκεί. Πρώτα πρώτα, οι λοιποί θαμώνες όπως κι εσύ είναι συγκεκριμένοι και δύσκολα προστίθενται νέες παρέες. Δεύτερον, έχεις δοκιμάσει τους περισσότερους. Τέλος, έχεις να ελπίζεις μόνο στο προσωπικό του μαγαζιού που αλλάζει μεν, είναι περιζήτητο όμως! Οπότε, καλό είναι να βγεις απ' το σπίτι, ν’ ανοίξεις και τους ορίζοντες στη διασκέδαση και να βρεις καινούργια στέκια!

Λάθος Νούμερο 8: είσαι πολύ περίεργη και δείχνεις ξινή
Οι τρόποι παίζουν σημαντικό ρόλο στην πρώτη γνωριμία με έναν υποψήφιο αγαπημένο αλλά και στο μετά! Τη σήμερον ημέρα, τ’ αρσενικά έτσι κι αλλιώς έχουν χάσει το ρόλο του κυνηγού. Αν εκείνος σε βλέπει σκεπτική και μουτρωμένη ή να μην ανταποκρίνεσαι στο φλερτ του (ακόμα κι αν μέσα σου καίγεσαι) δεν θα τολμήσει να σε προσεγγίσει. Οι λέξη χυλόπιτα είναι άγνωστη στο λεξιλόγιο των σημερινών ανδρών και το πιο πιθανό είναι να πιστέψει πως είσαι ήδη δεσμευμένη.

Λάθος Νούμερο 9: σ’ έχουν φάει οι κολλητές
Το πρώτο σενάριο σε θέλει μοναδικό μπακούρι σε μια παρέα κολλητών φιλενάδων που έχουν ήδη βρει τον πρίγκιπα του παραμυθιού. Κι ενώ οι φίλες ετοιμάζουν γάμους και πανηγύρια, εσύ ψάχνεις για συνοδό. Σίγουρα, όλο και κάποιο προξενιό σου κάνουν, αλλά με το ζόρι παντρειά δεν γίνεται. Το δεύτερο σενάριο θέλει όλες σου τις φίλες φρεσκοχωρισμένες! Όπως είναι φυσικό, ακόμα κι αν πάρει το τηλέφωνο κάποιου, δεν τον καλείς ποτέ γιατί πάλι έχεις να βγεις να τα πιεις με τις κολλητές. Το τρίτο σενάριο θέλει τις κολλητές να αποδοκιμάζουν κάθε υποψήφιο αγαπημένο σου: ο ένας τους βρωμάει, ο άλλος τους ξινίζει κι εσύ μένεις μόνη σαν το λεμόνι. Βρες τις πιο κοντινές φίλες που να ψάχνουν αγόρι όπως κι εσύ και βουρ στο ψητό.

Λάθος Νούμερο 10: η ντροπή θα σε φάει...
Και όποιος ντρέπεται, στερεύεται! Ξεπέρνα άγχη και ντροπές, σήκωσε τα ματάκια σου να σε δει κανένας χριστιανός, άσε στην άκρη τα κόμπλεξ για το ύψος και το πάχος σου, κόψε όλα τα εννιά παραπάνω λάθη και ο ιδανικός σύντροφος βρίσκεται στο δρόμο για την καρδιά σου....
womenonly.gr

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια