Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Οι τσόντες αντίδοτο για τα χρέη των νοσοκομείων!!!


Αν ένα από τα σοβαρά προβλήματα για την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας είναι τα χρέη των νοσοκομείων, ίσως η λύση να βρίσκεται σε αυτό που έκαναν στην Βρετανία και αποδείχθηκε ένας τρόπος για να εκμηδενιστούν στο... πι και φι.
Τι εμπνεύστηκαν οι Άγγλοι;
Πολύ απλά, γύρισαν ταινία πορνογραφικού περιεχομένου «μεγάλου προϋπολογισμού» σε νοσηλευτικό ίδρυμα του Λονδίνου και αυτή η κίνηση υπήρξε σημαντική πηγή εσόδων για το νοσοκομείο.
Το περιστατικό αποκάλυψε η  Πένι Μπορντόντ σε ομιλία της στην Βουλή των Εθνοτήτων σχετικά με τη βελτίωση της διαφάνειας στα οικονομικά της κυβέρνησης.
Όπως είπε, έγινε το 2002: «Όταν ήμουν διευθύντρια της Επιτροπής του Kensington and Chelsea, ανακάλυψα ότι ένα από τα νοσοκομεία μας νοίκιαζε μια κλειστή αλλά πλήρως εξοπλισμένη πτέρυγα σε μια κινηματογραφική εταιρεία» είπε, διευκρινίζοντας ότι «η ταινία που γυρίζονταν ήταν πορνογραφικού περιεχομένου, μεγάλου προϋπολογισμού και δημιούργησε σημαντικά έσοδα για το νοσοκομείο».
Γιατί όχι, λοιπόν, και στην Ελλάδα; Να πάει ο Δημήτρης Σειρηνάκης να νοικιάσει για μερικές μέρες τον Ευαγγελισμό, το Ιπποκράτειο ή το Λαϊκό, να φέρει εκεί τις δικές μας πορνοστάρ και να γυρίσουν τις «καυτές νοσοκόμες»... 

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια