Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ποδόσφαιρο και Μπίρα!

.
Το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου ξεκινά σήμερα και η μπίρα είχε την τιμητική, όχι μόνο στο τραπέζι, αλλά και στην καρδιά εκατομμυρίων φιλάθλων που την επιλέγουν ως μοναδική "σύντροφό¨" τους κατά τη διάρκεια των ποδοσφαιρικών αγώνων.
Η μπίρα και το ποδόσφαιρο, άλλωστε, έχουν μια μακροχρόνια και δυνατή σχέση που αποδεικνύεται συνεχώς: πολλές μεγάλες ζυθοποιίες - όπως οι Amstel, Heineken, Carling και
Carlsberg - είναι χορηγοί τέτοιων μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων και στηρίζουν ενεργά μεγάλες αλλά και μικρότερες ομάδες.
Η Heineken έχει χορηγήσει μεγάλους θεσμούς, μεταξύ των οποίων και το Champions League, που είναι η μεγαλύτερη ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση ποδοσφαίρου.
Η Amstel είναι χορηγός του ελληνικού ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος και αρκετών ομάδων. Σημαντική είναι και η υποστήριξή της στην εθνική ομάδα και στις προσπάθειές της για διάκριση στο πλαίσιο του Euro και του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
H Carlsberg έχει συνδέσει το όνομά της με την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Δανίας, το Κύπελλο UEFA, το Super Cup και πολλές ποδοσφαιρικές ομάδες.
Είναι χορηγός της Liverpool FC και, από το 2009 επίσημος χορηγός της ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Η Carling συμμετέχει ενεργά σε διάφορες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Είναι χορηγός του League Cup, πρωταθλήματος που περισσότεροι από 20 εκατομμύρια Βρετανοί παρακολουθούν  ετησίως, καθώς και των σκωτσέζικων ομάδων Glasgow Rangers και Glasgow Celtic.
ΟΙΝΟχόος

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια