Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τα Διασημότερα Sex Tapes Της Ιστορίας

Αυτοί είναι οι διάσηµοι που εξάσκησαν πρώτοι την πιο ηδονο - βλεπτική εκδοχή της σελεµπριτο - λαγνείας.
Όλοι έχουµε δει τα ροζ βιντεάκια — πόσοι όµως ξέρουµε τι συνέβη µετά το σάλο της πρώτης προβολής;
ΠΑΡΙΣ ΧΙΛΤΟΝ
Το «Μια νύχτα με την Πάρις» γυρίστηκε σε σουίτα ξενοδοχείου στο Παρίσι από τον πρώην της Ρικ Σάλομον, γιο του παλιού προέδρου της Warner Bros.
Ο Ρικ κατέγραψε στιγμές της Πάρις με μπουκάλι σαμπάνιας, στριπτίζ στους διαδρόμους, αλλά και μια ερωτική πράξη που κότσαρε το επίθετο «ξενέρωτη» στην Πάρις για μια ζωή.
Αν και οι σκηνές είχαν γυριστεί το 2001, το dvd διέρρευσε το 2004, και ο Ρικ έκανε μήνυση στην εταιρεία διανομής αλλά και στην οικογένεια της Πάρις, υποστηρίζοντας: «Κάποιοι προσπαθούν με αυτή την ταινία να αμαυρώσουν την υπόληψή μου».
Ο ίδιος ζήτησε 10 εκατομμύρια δολάρια, ενώ η Πάρις μήνυσε την εταιρεία για 30 εκατομμύρια δολάρια.
Μήνες αργότερα και ο ίδιος ο Ρικ κυκλοφόρησε το dvd με την εταιρεία Red Light District, καταφέρνοντας να κερδίσει βραβείο AVN (τα Όσκαρ της τσόντας).
Η Πάρις τον έστειλε στα δικαστήρια, κερδίζοντας 400.000 δολάρια. Σε πρόσφατη συνέντευξή της όμως δήλωσε: «Τα λεφτά αυτά δεν τα είδα ποτέ, και ο Ρικ, αν ήταν άντρας, θα τα έδινε για καλό σκοπό. Εγώ αυτή την ταινία δεν την είχα ανάγκη, ούτε το έκανα για τη δημοσιότητα». Ναι, καλά.
ΠΑΜΕΛΑ ΑΝΤΕΡΣΟΝ

Ήταν το 1998, τότε που ακόμα το Ίντερνετ δεν αποτελούσε τη βασική πηγή πληροφοριών (και πορνογραφικού υλικού), όταν η Πάμελα έκανε την αρχή.
Ανακοίνωσε ότι κάποιος μπήκε στο σπίτι της και έκλεψε μια βιντεοκασέτα με άκρως αισθησιακές στιγμές της με τον τότε άντρα της Τόμι Λι επάνω στο σκάφος τους.
Αφού κατέθεσαν μήνυση στην εταιρεία Internet Entertainment Group, που είχε κάνει τη διανομή της
βιντεοκασέτας, τελικά κέρδισαν στα δικαστήρια και πήραν αποζημίωση 1,5 εκατομμυρίου δολαρίων, αλλά και ποσοστό από τις πωλήσεις.
ΚΙΜ ΚΑΡΝΤΑΣΙΑΝ

Όταν ακόμα η Κιμ ήταν γνωστή στο Λος Άντζελες ως party girl, ο πρώην της Ρέι Τζέι, r&b τραγουδιστής, πούλησε στη Vivid Entertainment μια κασέτα που τους έδειχνε να κάνουν σεξ στο σπίτι της.
Η Κιμ απαίτησε τα δικαιώματα της κασέτας, αλλά το 2007 αποφάσισε να έρθει σε συμβιβασμό με τον κολοσσό της πορνοβιομηχανίας, κερδίζοντας 5 εκατομμύρια δολάρια και πρόταση για ένα δικό της σόου στο Ε!.
ΚΟΛΙΝ ΦΑΡΕΛ

Ο Ιρλανδός ηθοποιός κατέθεσε μήνυση ενάντια στην πρώην του και διάσημο μοντέλο Νικόλ Ναρέιν, στο Internet Commerce Group, αλλά και στον παραγωγό πορνογραφικών ταινιών Ντέιβιντ Χανς Σμιντ, για την παράνομη διανομή ενός 14λεπτου βίντεο που ο ίδιος είχε φιλμάρει με την τότε κοπέλα του Νικόλ το 2003.
Η Νικόλ υποστήριξε ότι κάποιος είχε κλέψει την ταινία και την είχε κυκλοφορήσει για να βλάψει την καριέρα της ως μοντέλου.
ΜΠΡΙΤΝΕΪ ΣΠΙΑΡΣ

Η δίωρη κασέτα περιέχει τις ερωτικές περιπτύξεις της με τον πρώην σύντροφό της Αντνάν Γκαλίμπ στο Μεξικό.
Όπως γράφτηκε, η τραγουδίστρια έβαλε λυτούς και δεμένους να πάρουν την κασέτα.
Στη συνέχεια, ο ίδιος ο Αντνάν είπε ότι ουδέποτε υπήρξε κασέτα και ότι θα κινούνταν νομικά εναντίον αυτών που έγραψαν το αντίθετο.
Πιθανότατα οι δικηγόροι της Μπρίτνεϊ του έκαναν μια πρόταση που δεν μπόρεσε να αρνηθεί – πάντως στο Ίντερνετ θα υπάρχει πάντα ένα βίντεο 20 δευτερολέπτων, για το οποίο ακόμα αναρωτιόμαστε αν δείχνει όντως την Μπρίτνεϊ να κάνει στοματικό.
yupi

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια