Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τα 8 νυφικά της Elizabeth Taylor

Elizabeth Taylor
Γέννηση: 27 Φεβρουαρίου 1932, Ηνωμένο Βασίλειο
Απεβίωσε: 23 Μαρτίου 2011, Καλιφόρνια, ΗΠΑ
Η γυναίκα που δεν χόρταινε να ντύνεται νύφη είναι από μόνη ένα ολόκληρο κεφάλαιο στην υπόθεση "νυφικό φόρεμα".
"Είμαι μία πολύ αφοσιωμένη σύζυγος" είπε κάποτε η Taylor. "Προφανώς είμαι. Αφού παντρεύομαι ξανά και ξανά!".
Η Elizabeth Taylor ήταν περισσότερο διάσημη για τους πολυάριθμους γάμους της παρά για τις τανίες ή για τα μάτια της στο χρώμα της βιολέτας.
Κοιτάζουμε προσεκτικά τα 8 νυφικά που φόρεσε για να πάρουμε ιδέες από μία πολύ πεπειραμένη νύφη :
Elizabeth Taylor
Γάμος Νο 1: Με τον Conrad Hilton
Στις 6 Μαΐου 1950 η Liz παντρεύτηκε τον ξενοδόχο Conrad Hilton, αδερφό του παππού της Paris. Φόρεσε ένα σατέν νυφικό που καθιέρωσε το στυλ με το ντεκολτέ σε σχήμα V. Το ζευγάρι χώρισε τον επόμενο Ιανουάριο.
"Είμαι μία πολύ αφοσιωμένη σύζυγος" είπε κάποτε η Taylor. "Προφανώς είμαι. Αφού παντρεύομαι ξανά και ξανά!".
Elizabeth Taylor
Γάμος Νο 2: Με τον Michael Wilding
Αυτός ήταν ο δεύτερος γάμος τόσο για τη Liz όσο και για τον βρετανό ηθοποιό Michael Wilding. Παντρεύτηκαν στις 21 Φεβρουαρίου 1952. Εκείνη φορούσε ένα συντηρητικό ταγιέρ. Απέκτησαν δύο γιούς, τον Michael και τον Christopher και χώρισαν τον Ιανουάριο του 1957.
Elizabeth Taylor
Γάμος Νο 3: Με τον Michael Todd
H Liz φόρεσε ένα νυφικό με κουκούλα στο μεξικάνικο γάμο της στο Ακαπούλκο στις 8 Μαρτίου 1957. Κουμπάρος ήταν ο Eddie Fischer (ο δεύτερος από δεξιά με λευκό κοστούμι), ο επόμενος άντρας της Liz.
Elizabeth Taylor
Γάμος Νο 4: Με τον Eddie Fisher
Ναι, είναι ο ίδιος Eddie Fisher που ήταν κουμπάρος της στο γάμο στο Ακαπούλκο. Ο προηγούμενος σύζυγός της Michael Todd σκοτώθηκε σε αεροπορικό δυστύχημα και ο κουμπάρος ανέλαβε να την παρηγορήσει. Η Liz ασπάστηκε τον εβραϊσμό και ο γάμος έγινε στις 12 Μαΐου 1959 στο ναό Beth Shalom στο Las Vegas. Το πράσινο μεταξωτό φόρεμά της είχε την κουκούλα που συνηθίζεται στους εβραϊκούς γάμους. Χώρισαν το 1964.
Elizabeth Taylor
Γάμος Νο 5: Με τον Richard Burton (γύρος 1ος)
Μόνο εννιά μέρες αφού χώρισε με τον Eddie Fisher, η Liz είπε το ναι στον συμπρωταγωνιστή της στην Κλεοπάτρα, φορώντας κίτρινο σιφόν φόρεμα και πολλά λουλούδια στα μαλλιά. Ήταν ο πιο μακροχρόνιος γάμος της Liz, κράτησε από το 1964 μέχρι το 1974.
Elizabeth Taylor
Γάμος Νο 6: Με τον Richard Burton (2ος γύρος)
Μετά από ενάμισι χρόνο χωριστά ο Richard και η Liz έδωσαν μία δεύτερη ευκαιρία στην αγάπη τους. Έδωσαν ξανά όρκους τον Οκτώβριο του 1975 και χώρισαν ανά τον επόμενο Ιούλιο.
Elizabeth Taylor
Το περίφημο νυφικό του 2ου γάμου με τον Richard Burton.
Elizabeth Taylor
Γάμος Νο 7: Με τον John Warner
To Δεκέμβριο του 1976 είπε το ναι στον πολιτικό των ρεπουμπλικάνων John Warner. Χώρισαν το 1982.
Elizabeth Taylor
Γάμος Νο 8: Με τον Larry Fortensky
Αφού ξεκουράστηκε σχεδόν 10 χρόνια από την κουραστική ενασχόληση με τους γάμους, η Liz φόρεσε για τελευταία φορά νυφικό για να παντρευτεί τον οικοδόμο Larry Fortensky. Η τελετή έγινε στη Neverland του Michael Jackson τον Οκτώβριο του 1991. Ο γάμος κράτησε πεντε χρόνια.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια