Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Φτιάξτε μία ντουλάπα

Αν το διαμέρισμα που σας αρέσει δεν έχει ντουλάπες, τότε μην το απορρίψετε γιατί αυτό διορθώνεται.
Αν κατά τ’ άλλα είναι το ιδανικό διαμέρισμα για εσάς, τότε υπάρχουν δημιουργικές λύσεις για την αποθήκευση των ρούχων και αξεσουάρ σας για να παρακάμψετε το μοναδικό μειονέκτημα. Αυτό που θέλετε είναι να αυξήσετε τον αποθηκευτικό σας χώρο με έναν τρόπο καλαίσθητο που θα κρύβει διακριτικά τα προσωπικά σας αντικείμενα.
Η σχεδιάστρια Anastasia Faiella προτείνει μία κομψή κατασκευή που κάνει την αυτοσχέδια ντουλάπα σας να μοιάζει με παράθυρο καλυμμένο από κουρτίνα.Χρησιμοποιώντας ως δείγμα ένα ψηλοτάβανο loft, τοποθέτησε ειδικές ράγες σε σχήμα γωνίας από τις οποίες κρέμασε μία κουρτίνα .
Θα μπορούσε να φτιαχτεί σε οποιαδήποτε γωνία ή εσοχή του σπιτιού που περισσεύει. Χρησιμοποίησε ένα βαρύ αλλά πολυτελές ύφασμα για την κουρτίνα με πτυχώσεις σε ένα εντυπωσιακό pattern για να είναι πλούσιες.
Η απόχρωση αυτής της κουρτίνας πλησίαζε πολύ αυτή των άλλων παραθύρων ώστε να μη ξεχωρίζει εύκολα ότι πρόκειται για κάτι άλλο, και όχι για παράθυρο. Μέσα σε αυτό το χώρο που δημιούργησε τοποθέτησε κρεμάστρες για τα ρούχα και ειδικές συρόμενες θήκες για τα υποδήματα και τα υπόλοιπα αξεσουάρ.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια