Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Paris Brest με ταχίνι και φυστίκι Αιγίνης

Paris Brest
Paris Brest με ταχίνι και φυστίκι Αιγίνης


Είναι εύκολο να γίνει και είναι τόσο νόστιμο!

ΥΛΙΚΑ

Για Pate a choux
Δείτε τη συνταγή ΕΔΩ

Για κρέμα με ταχίνι
500 ml. κρέμα γάλακτος
50 γραμμάρια ταχίνι
50 γραμμάρια μέλι
Βανίλια

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Για κρέμα με ταχίνι
Στο μίξερ χτυπάμε με το σύρμα όλα τα υλικά μαζί μέχρι να έχουμε μια ομοιόμορφη και πολύ σταθερή κρέμα.

ΜΟΝΤΑΡΙΣΜΑ
Κόβουμε το choux με σακούλα ζαχαροπλαστικής και σγουρό κορνέ όπως τη φωτογραφία. Το πασπαλίζουμε με τριμμένο φυστίκι Αιγίνης, το ψήνουμε και όταν κρυώσει το κόβουμε, το γεμίζουμε με την κρέμα, το καπακώνουμε και γαρνίρουμε με φυστίκι τριμμένο και ζάχαρη άχνη.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια