Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Η Κέιτ Middleton ανακοίνωσε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο

Catherine, Princess of Wales Middleton
Η Κέιτ Μίντλεντον, πριγκίπισσα της Ουαλίας, αποκάλυψε ότι έχει διαγνωστεί με καρκίνο και υποβάλλεται σε προληπτική χημειοθεραπεία.
Σε προσωπικό μήνυμα, η 42χρονη είπε ότι η προγραμματισμένη επέμβαση στην κοιλιά τον Ιανουάριο ήταν επιτυχής και αρχικά θεωρήθηκε ότι η κατάστασή της δεν ήταν καρκινική.
Αλλά οι εξετάσεις μετά την επέμβαση διαπίστωσαν ότι υπήρχε καρκίνος, είπε, προσθέτοντας: «Αυτό φυσικά προκάλεσε τεράστιο σοκ και ο William και εγώ κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το επεξεργαστούμε και να το διαχειριστούμε ιδιωτικά για χάρη της νεαρής οικογένειάς μας. “
Η μητέρα του Τζορτζ, της Σάρλοτ και του Λούις είπε ότι οι γιατροί την συμβούλεψαν να κάνει προληπτική χημειοθεραπεία και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα αρχικά στάδια αυτής της θεραπείας.
«Μου πήρε χρόνο για να αναρρώσω από μια μεγάλη χειρουργική επέμβαση για να ξεκινήσω τη θεραπεία μου», είπε.
«Αλλά, το πιο σημαντικό, μας πήρε χρόνο για να εξηγήσουμε τα πάντα στον Τζορτζ, τη Σάρλοτ και τον Λούις με τρόπο που τους ταιριάζει και να τους διαβεβαιώσουμε ότι θα είμαι εντάξει.
«Όπως τους έχω πει, είμαι καλά και γίνομαι όλο και πιο δυνατός κάθε μέρα εστιάζοντας στα πράγματα που θα με βοηθήσουν να θεραπευτώ, στο μυαλό, το σώμα και το πνεύμα μου».

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια