Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Επιβίωση ζωδίων στη διάρκεια των εκλείψεων

Surviving astrology eclipses
Κριός
Αγαπητέ Κριέ, καθώς το διάστημα των εκλείψεων θα σε προκαλεί να χάσεις την ψυχραιμία σου σε διαπροσωπικές σχέσεις, θυμήσου: το να μετράς μέχρι το δέκα πριν απαντήσεις δεν είναι αρκετό. Μπορείς να δοκιμάσεις να μετράς μέχρι το 100 ή 100 πρόβατα καλύτερα; Έτσι, είτε θα έχεις ξεχάσει γιατί ήσουν έτοιμος να εκραγείς είτε θα έχεις κοιμηθεί πριν το φτάσεις.

Ταύρος
Φίλε Ταύρε, με την καθημερινότητά σου να δοκιμάζεται, το καλύτερο σου στοίχημα είναι να ανακαλύψεις την χαρά της προσωπικής φροντίδας μέσα από το... τηλεκοντρόλ. Ναι, πολύ σωστά. Η παρακολούθηση των αγαπημένων σου σειρών είναι η νέα χαλαρωτική ‘γιόγκα’. Μπορείς να συνδυάσεις την απόλαυση του καναπέ με κάποιες ασκήσεις διατάσεων, κάθε φορά που επιλέγεις να αλλάξεις κανάλι για τις διαφημίσεις.

Δίδυμοι
Δίδυμε, ενώ ο έρωτας και η δημιουργικότητα σου μπορεί να παίζουν ‘κρυφτό’, η καλύτερη στρατηγική σου είναι να παίξεις κι εσύ μαζί τους. Ξεκίνα ένα ημερολόγιο "περιπέτειας στο σπίτι" όπου κάθε ημέρα σημειώνεις μια νέα "τρέλα", όπως το να δοκιμάσεις να φτιάξεις το πιο περίεργο σάντουιτς μέχρι να μεταμορφώσεις το σαλόνι σου σε ένα φανταστικό τοπίο με μαξιλάρια. Όταν το παιχνίδι αρχίσει, ο έρωτας και η δημιουργικότητα θα βγουν από την κρυψώνα τους για να δουν τι συμβαίνει!

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, εφόσον η οικογένεια και το σπίτι σου προκαλούν πονοκέφαλο, ήρθε η ώρα να ανακαλύψεις την τέχνη του "αντι-κατακλυσμού". Ξεκινάς ενοικιάζοντας μια αποθήκη και μετακομίζοντας εκεί όλα τα πράγματα που δεν χρειάζεσαι (συμπεριλαμβανομένων ορισμένων συγγενών, αν είναι δυνατόν). Κάθε φορά που νιώθεις ότι η κατάσταση στο σπίτι ξεφεύγει, πήγαινε στην αποθήκη να ‘μετακομίσεις’ τον συγγενή που έβαλε χέρι στα προσωπικά σου.

Λέων
Μεγαλοπρεπέστατέ μου Λέοντα, αν η επικοινωνία και το αυτοκίνητό σου σε βάζουν σε πειρασμό να βρυχηθείς, μην απελπίζεσαι! Έχεις σκεφτεί να γίνεις ο πρώτος που θα εφαρμόσει το "πεζοδρομικό καραόκε"; Είτε σε βγάζουν οι άλλοι εκτός ελέγχου με την προβληματική επικοινωνία τους, είτε σε άφήνει’ το ΙΧ σου, πάρε την τύχη σου στα χέρια... και τα πόδια σου. Περπατώντας προς τον προορισμό σου, μετάτρεψε κάθε βήμα σε νότα και κάθε στάση σε τραγούδι. Αυτό θα κάνει τους πάντες να αναρωτιούνται αν έχεις τρελαθεί ή απλά προετοιμάζεσαι για τον επόμενο μουσικό διαγωνισμό.

Παρθένος
Αγαπητέ μου Παρθένε, με τα οικονομικά σου να περνούν από μια "λεπτή" φάση, έφτασε η ώρα να εφαρμόσεις την τέχνη του "οικονομικού καμουφλάζ". Αρχίζεις φορώντας ρούχα που μοιάζουν ακριβά, αλλά προέρχονται είτε από φιλανθρωπίες, είτε είναι μεταχειρισμένα. Μαγειρεύεις εξαίσια και το ξέρουμε, άρα φτιάξε "πολυτελή" γεύματα με υλικά από το σπίτι. Καλό θα είναι να τους δώσεις και γαλλική ονομασία, ώστε να ακούγονται γκουρμέ. Αν κάποιος σε ρωτήσει για την πηγή του ‘πλούτου’ σου, απάντησε με ένα μυστηριώδες χαμόγελο και πες: "Τα χωράφια του παππού με έσωσαν".

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, αναρωτιέσαι πώς να βρεις την κατεύθυνση στη ζωή σου; Σου έχω τη λύση: Αγόρασε από τα παιχνιδάκια που απαντούν με ένα "Ναι" ή "Όχι", και "Ρώτα αργότερα" στις ερωτήσεις σου. Κάθε φορά που πρέπει να λάβεις μια απόφαση για την προσωπική σου ανάπτυξη, ρίξ' την στον αέρα. Το χειρότερο που μπορεί να συμβεί είναι να βρεθείς σε μια νέα περιπέτεια, ή να χρειαστεί να ρωτήσεις ξανά! Πάντως, δε θα φταις εσύ αν τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά, αλλά το μικρό ξαδερφάκι που σε παρέσυρε να παίξεις!

Σκορπιός
Σκορπιέ, αναζητάς βαθύτερες αλήθειες και έχεις βυθιστεί στην απομόνωση; Η λύση είναι απλή: Ξεκίνα ένα blog ή ένα vlog με τίτλο "Οι Απομονωμένες Σκέψεις ενός Σκορπιού". Πίστεψέ με, θα είναι αρκετά πιασάρικο. Κάθε εβδομάδα, μοιράσου μια "βαθύτερη αλήθεια" που ανακάλυψες ενώ ήσουν απομονωμένος. Το κοινό θα αγαπήσει τη μυστικιστική σου πλευρά, ενώ εσύ θα βρεις έναν καινούργιο τρόπο να συνδεθείς με τους άλλους, χωρίς να χρειάζεται να βγεις από το σπίτι. Μοναξιά και παρέα 2 σε 1!

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, αν τα ζητήματα φιλιών κι ερωτικών σου έρχονται σε σύγκρουση αυτό το διάστημα, πάρε πατατάκια ή ποπ – κορν. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να θέσεις τον εαυτό σου και τον κάθε ‘φίλο’ σου ως δείγμα ψυχολογικού ή κοινωνικού τεστ. Οποιοσδήποτε σε απογοητεύσει, απλά κάνε ψύχραιμα τις ερωτήσεις σου σχετικά με το ‘πώς’, το ‘γιατί’, το ‘πότε’ ή οτιδήποτε άλλο σε απασχολεί. Ξέρουμε όλοι ότι αγαπάς την νέα γνώση. Τι πιο ενδιαφέρον από το να μαθαίνεις για τις ανθρώπινες σχέσεις από την καλή κι απ’ την ανάποδη;

Αιγόκερως
Αιγόκερε, ανησυχείς για την κοινωνική σου εικόνα και καριέρα; Είναι καιρός να επινοήσεις τον πιο εντυπωσιακό τίτλο εργασίας που μπορείς να σκεφτείς- ούτως ή άλλως, όλοι στο LinkedIn έτσι κάνουν, μην μασάς- ακόμα κι αν δεν ανταποκρίνεται ακριβώς στην πραγματικότητα. "Διευθυντής Επιχειρησιακής Εξέλιξης του Προσωπικού Μου Κόσμου" ηχεί αρκετά επιβλητικό; Απλά φρόντισε να έχεις έτοιμες μερικές ευφυείς απαντήσεις σχετικά με το τι ακριβώς σημαίνει αυτός ο τίτλος!

Υδροχόος
Υδροχόε μου, βιώνεις προκλήσεις σχετικά με τις πεποιθήσεις σου και την ιδεολογία που τόσο καιρό υποστήριζες δημόσια και θερμά; Ίσως ήρθε η ώρα να ξεκινήσεις το "Κλαμπ της Αλλαγής Πεποιθήσεων". Κάθε εβδομάδα, μπορείς να επιλέγεις μια πεποίθηση που είχες, να την αμφισβητείς δημόσια και να προτρέπεις τον κόσμο να σε πείσει με τα δικά του επιχειρήματα. Κράτα ένα βίντεο - ημερολόγιο της περιπέτειάς σου και μοιράσου το με τον κόσμο. Ποιος ξέρει; Μπορεί να καταλήξεις να πείσεις και άλλους να αναθεωρήσουν τις δικές τους πεποιθήσεις ή να γίνεις ανερχόμενος influencer.

Ιχθύς
Ιχθύ, ανησυχείς για χρήματα ή κληρονομιές; Ίσως είναι καιρός να ξεκινήσεις την "Ακαδημία Ανακάλυψης Θησαυρών". Όχι, δεν χρειάζεται να βγεις στη θάλασσα με πειρατικό καράβι (εκτός κι αν θέλεις πραγματικά). Αντίθετα, αρχίζεις να "ανακαλύπτεις" θησαυρούς στο σπίτι: πούλησε αντικείμενα που δε χρειάζεσαι, μετάτρεψε το χόμπι σου σε πηγή εσόδων, ή ξεκίνα ένα blog οικονομικών συμβουλών κι επενδύσεων – επισημαίνοντας ότι ΔΕΝ πρέπει κανείς να τις ακολουθήσει!

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια