Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

1ο Παγκόσμιο Στρατιωτικό Πρωτάθλημα ΑμεΑ

1st World Military Championship for the Disabled
1st World Military Championship for the Disabled

Στο Jesolo της Ιταλίας βρίσκεται η έφορος Στίβου του ΠΑΟΚ, Τάνια Κεραμυδά, προκειμένου να συμμετάσχει στο 1ο Παγκόσμιο Στρατιωτικό Πρωτάθλημα ΑμεΑ.
1st World Military Championship for the Disabled
Η Τάνια Κεραμυδά θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Στρατιωτικό Πρωτάθλημα, ούσα η μοναδική που έχει επιλεγεί από τον ελληνικό στρατό. Εκεί, θα αγωνιστεί στο ακόντιο, στο δίσκο και στη σφαίρα.

Για τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Στρατιωτικό Πρωτάθλημα ΑμεΑ, η Τάνια Κεραμυδά, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:
1st World Military Championship for the Disabled
«Είμαι ενθουσιασμένη. Το να αγωνίζεσαι σε ένα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα για τη χώρα σου, είναι ευθύνη, αλλά ταυτόχρονα μου δίνει και μεγάλη δύναμη. Αισθάνομαι μεγάλη τιμή που θα εκπροσωπήσω τη χώρα μας. Η υπηρεσία μου την οποία ευχαριστώ πολύ για αυτή την ευκαιρία, μου έχει εμπιστευτεί αυτή τη στιγμή τη σημαία μας και θα κάνω τα πάντα για να ανταποδώσω με τον καλύτερο τρόπο την εμπιστοσύνη αυτή. Θέλω όλοι να θυμούνται ότι όσες δυσκολίες κι αν έρθουν, είτε μικρές είτε μεγάλες, δεν πρέπει ποτέ να παρατούν την προσπάθεια τους. Κανένας δε χάνεται και κάθε τι γίνεται για καλό. Η ζωή είναι ένας συνεχής ατελείωτος αγώνας. Υπάρχει αγώνας χωρίς νίκες και ήττες; Όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα, το μυστικό είναι να είσαι πάντα έτοιμος και να τα αντιμετωπίζεις όλα με αισιοδοξία. Να μην τα παρατάτε ποτέ!».

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια