Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Οι νόμοι που πρέπει να ξέρεις για το Κάρμα

Οι νόμοι που πρέπει να ξέρεις για το Κάρμα Karma states
⍆Το Κάρμα είναι αληθινό, στην πραγματική ζωή διέπεται από αρχές. Υπάρχουν επιδράσεις...
από τις ενέργειες ενός ατόμου που καθορίζουν τη μοίρα τους σε αυτή τη ζωή, και πιθανώς στην επόμενη ζωή.

Οι Δυτικοί δεν είναι εξοικειωμένοι με τη λέξη «Κάρμα». Είναι η ονομασία που υιοθετήθηκε από τους Θεόσοφους του 19ου αι. για έναν από τους πιο σημαντικούς νόμους της φύσης. O όρος προέρχεται από το -καρ- που σημαίνει το πράττειν και την κατάληξη -μα- που σημαίνει το αποτέλεσμα. Το Κάρμα είναι η δίδυμη δοξασία της μετενσάρκωσης ή του νόμου των Κύκλων.

Ένα από τα αξιώματα της αρχαίας σοφίας για το κάρμα είναι ότι υπάρχει ένα Θείο Σχέδιο που κυβερνάται από θεμελιώδεις νόμους οι οποίοι λειτουργούν όσο το σύμπαν είναι σε εκδήλωση. Ο κυριότερος απ' αυτούς τους νόμους είναι ο νόμος του Κάρμα. Ονομάζεται επίσης νόμος της Αιτίας και του Αποτελέσματος, της Προσαρμογής, της Αρμονίας και της Ηθικής Αιτιότητας.

Η Παγκόσμια Συνειδητότητα από την οποία πηγάζουν οι ψυχές είναι δικαιοσύνη, συμπόνια, ενότητα και συλλογικότητα. 

Κάθε δράση αντίθετη προς αυτές τις αρχές που είναι εγωστρεφής, χωριστική, και άδικη φέρνει δυσαρμονία και ανισορροπία. Ο νόμος του Κάρμα ή της Αρμονίας επεμβαίνει ώστε να εξισορροπεί δια του αποτελέσματος την κάθε δράση.

Το Κάρμα μας τιμωρεί για σφάλματα, αλλά και μας καθοδηγεί για το καλό μας στα ανώτερα ύψη τελειότητας, μέσα από την πειθαρχία, την ανάπαυση και ανταμοιβή. Είναι ένας νόμος τόσο περιεκτικός στη δράση του που αγκαλιάζει ταυτόχρονα και τη φυσική και την ηθική μας ύπαρξη.

Όλη έννοια του κάρμα κρύβει μέσα της τα περιβόητα Ακασικα Αρχεία (που περιέχουν την συμπαντική προδιαγραφή μας) κι αυτά με την σειρά τους φέρνουν την περιβόητη προδιαγραφή. Η προδιαγραφή είναι όλα τα γεγονότα που ζούνε οι άνθρωποι επειδή οι ίδιοι τα προκαλούν. Όλη αυτή  η προδιαγραφή ορίζεται μέσα από νόμους. Τους νόμους του Κάρμα.

1. Ο νόμος του ΟΡΙΣΜΟΥ
Ο νόμος αυτός ορίζει ότι ένα πράγμα οδηγεί σε ένα άλλο. Τα πράγματα συμβαίνουν επειδή κάτι είχε συμβεί πρώτα. Τα πράγματα δεν συμβαίνουν χωρίς τη βοήθεια από κάτι - κάτι το έχει επηρεάσει. Τα πράγματα δεν συμβαίνουν τυχαία, όπως νομίζουν οι άνθρωποι. Υπάρχει πάντα μια εξήγηση για το τι συμβαίνει. τίποτα δεν είναι πραγματικά σύμπτωση.

2. Ο νόμος της ΕΥΘΥΝΗΣ
Ο νόμος αυτός δηλώνει ότι κανείς δεν είναι υπεύθυνος για τη ζωή σας εκτός από τον εαυτό σας, ανεξάρτητα από τις εξωτερικές επιρροές. Τίποτα δεν σας συμβαίνει χωρίς την έγκρισή σας (συμβαίνει μόνο επειδή το επιτρέπετε). Είστε υπεύθυνοι για τις επιτυχίες σας και τις αποτυχίες σας.

3. Ο νόμος της ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
Ο νόμος αυτός δηλώνει ότι η πρώτη ανάπτυξη πρέπει να αναπτυχθεί από εσάς, τότε τα πράγματα θα αναπτυχθούν και αυτά με την δική σας ικανότητα. Εδώ, αναμένεται να οδηγήσετε την αλλαγή που επιθυμείτε, έτσι και άλλες περιοχές της ζωής σας θα λάβουν αυτό το άγγιγμα και θα αναπτυχθούν θετικά.

4.Ο νόμος της ΑΠΟΔΟΧΗΣ
Ο νόμος αυτός δηλώνει ότι, για να προκαλέσετε αλλαγή σε όλα τα πράγματα, πρέπει πρώτα να παραδεχτείτε την πραγματικότητα των καταστάσεων όπου θέλετε να γίνει η αλλαγή. Να είστε αληθινοί με αυτό, αντιμετωπίστε την πραγματικότητα, και έτσι θα αναπτύξετε την τεχνική στο να λύνετε τα προβλήματα της αληθινής ζωής.

5. Ο νόμος της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ
Ο νόμος αυτός δηλώνει ότι τίποτα δεν διαμορφώνεται γύρω σας χωρίς την έγκρισή σας - η δύναμη είναι μέσα  σας για να συμβεί αυτό. Άν το θέλετε το παίρνετε. Είστε αυτός που θα διαμορφώσει την επιτυχία σας και τις επιθυμίες σας.

6. Ο νόμος της ΑΙΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ
Ο νόμος αυτός δηλώνει ότι οι πράξεις σας, καθορίζουν τα αποτελέσματά σας - γίνεστε αυτο που κάνετε. Θέλετε να είστε επιτυχημένοι, τότε ενεργήστε σαν να είστε.
Αυτός ο νόμος υπογραμμίζει με τόλμη την ουσία και τη σημασία της Δράσης και της Αντίδρασης

7. Ο νόμος της ΥΠΟΜΟΝΗΣ
Ο νόμος αυτός δηλώνει ότι τίποτα δεν θα σας συμβεί μέχρι την καθορισμένη ώρα του.
Ο νόμος αυτός υπογραμμίζει τη σημασία και την ουσία του ΧΡΟΝΟΥ.
Υπάρχει χρόνος για τα πάντα. Κάθε άνθρωπος εκεί έξω πρέπει να γνωρίζει την κατάλληλη στιγμή του.

8.Ο νόμος της ΑΛΛΑΓΗΣ
Αυτός ο νόμος δηλώνει ότι τίποτα δεν είναι μόνιμο εκτός από την αλλαγή. Ήταν έτσι, από τα έγκατα της γης και δεν θα σταματήσει τώρα. Θα υπάρχει πάντα μια ψήφος αλλαγής στις επιλογές κάποιου.

9. Ο νόμος της ΑΝΑΛΟΓΙΑΣ
Ο νόμος αυτός δηλώνει ότι το ποσό των πραγμάτων που δίνετε είναι αυτό που θα λάβετε. Αυτό που σπέρνεις είναι αυτό που θερίζεις. Δώστε προσοχή και άπλετο χρόνο στον εαυτό σας και θα έχετε μεγάλη επιτυχία, δουλέψτε σκληρά και με ενέργεια και θα είστε πολύ χαρούμενοι .
Εκφράστε την συμπάθειά σας προς τους άλλους και θα το λάβετε πάλι πίσω.
Στ. Πλουμιστός

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια