Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Αν εξαφανιστώ θα με ψάξει;

Astrological disappear Αν εξαφανιστώ θα με ψάξει;

«Θα με ψάξει ή όχι»; Σε αυτό το άρθρο σου έχουμε την απάντηση σύμφωνα με το ζώδιο σου.
Κριός
Αν ο Κριός σε πήρε τον τελευταίο καιρό ως «δεδομένο» και εσύ άθελά σου έπεσες με τα μούτρα στην σχέση σας, δημιουργώντας του το αίσθημα της καταπίεσης, τότε ναι σίγουρα έχει ανάγκη από ένα διάλειμμα! Ο Κριός αν πράγματι είναι ερωτευμένος μαζί σου, σίγουρα η εξαφάνισή σου θα είναι ένα τσάκισμα στον εγωισμό του και θα σε κυνηγήσει.

Ταύρος
Ο Ταύρος θα αργήσει να καταλάβει ότι έχεις εξαφανιστεί γιατί αργεί να συνειδητοποιήσει ότι κάτι συμβαίνει. Ξεκινά το ψάξιμο από την ταβέρνα που πηγαίνατε μαζί. Θα ρωτήσει όλο τον κόσμο για εσένα και ταυτόχρονα θα τσιμπάει και κανέναν μεζέ. Όσο παραμένεις εξαφανισμένος, του φουντώνει η ζήλεια, οπότε αν δεν θέλεις να τον δεις ως μαινόμενο ταύρο, τότε φρόντισε να εμφανιστείς.

Δίδυμοι
Ο Δίδυμος δεν θα αντιληφθεί εξαρχής ότι του κάνεις παιχνιδάκια με την εξαφάνιση σου, οπότε πιθανότατα θα βρει κι αυτός ευκαιρία να πάει στο αγαπημένο του βιβλιοπωλείο να δει τις νέες κυκλοφορίες και θα παίρνει τηλέφωνα γνωστούς και φίλους να κανονίζει εξόδους. Όταν συνειδητοποιήσει ότι πρέπει να αρχίσει να σε ψάχνει, θα το εκλάβει ως κυνήγι θησαυρού και αυτό θα του εξιτάρει το μυαλό.

Καρκίνος
Ο Καρκίνος θα πληγωθεί από τα πρώτα λεπτά που θα εξαφανιστείς και θα αρχίσει να κλαίει γοερά, γιατί διαισθάνεται ότι τον έχεις αφήσει και φοβάται. Θα αρχίσει να σε ψάχνει σε ερημικές παραλίες και στέκια που πηγαίνατε μαζί, και να ακούει καψουροτράγουδα κοιτώντας το φεγγάρι. Θα σου στέλνει και μηνύματα με τραγούδια που σου έχει αφιερώσει και θα σου στείλει λουλούδια στο σπίτι.

Λέων
Ο Λέων είναι περήφανος και μάλλον δεν θα καταδεχτεί να σε ψάξει. Η αλήθεια είναι ότι ως βασιλιάς του δράματος, θα νιώσει πρωταγωνιστής χολιγουντιανής παραγωγής. Θα στολιστεί, θα βγει για ακριβά ψώνια, θα πάει στο πιο ακριβό εστιατόριο και θα παραγγείλει το πιο ακριβό κρασί. Όταν θα εμφανιστείς θα σου πει ότι είναι η σειρά του να κλέψει την παράσταση!

Παρθένος
Αν εξαφανιστείς από έναν Παρθένο θα ξεκινήσει να φτιάχνει λίστα με όλα τα πιθανά μέρη που μπορεί να έχεις πάει, αναλύοντας κάθε σου κίνηση. Θα ελέγξει το ημερολόγιο, θα σκεφτεί όλα τα ενδεχόμενα, ώστε να βγάλει λογικό συμπέρασμα. Αν τίποτα δεν αποφέρει καρπούς, θα συνεχίσει τη δουλειά του γιατί δεν είναι κανένα παιδάκι να παίζει. Μάλλον θα τον αναζητήσεις εσύ.

Ζυγός
Ο Ζυγός θα δυσκολευτεί να αποφασίσει από που να ξεκινήσει το ψάξιμο αν εξαφανιστείς. Θα ζητήσει τη συμβουλή των φίλων, αλλά θα μπερδευτεί ακόμα περισσότερο για το ποια είναι η σωστή απόφαση. Έτσι καταλήγει να ρωτάει όλο και περισσότερους, ώσπου στο τέλος θα βαρεθείς και θα εμφανιστείς από μόνος σου! Δεν θα έχει κουνήσει ούτε το μικρό του δαχτυλάκι!

Σκορπιός
Ο Σκορπιός αν εξαφανιστείς θα τηλεφωνήσει σε όλους τους κοινούς γνωστούς, ώστε να ξέρουν όλοι ότι αγνοείσαι και να του δώσουν πληροφορίες αν μάθουν κάτι. Επειδή όμως είναι καχύποπτος, ταυτόχρονα υποψιάζεται ότι κάποιος μπορεί να σε καλύπτει και θα προσλάβει ιδιωτικό ντετέκτιβ για να σε βρει. Μετά από αυτό, δε νομίζω ότι θα θέλεις να εξαφανιστείς ξανά!

Τοξότης
Ο Τοξότης αν εξαφανιστείς πιθανότατα να νομίσει ότι έφυγες ταξίδι χωρίς αυτόν. Θα καταστρώσει σχέδιο δράσης για να σε βρει, αρχικά παίρνοντας έναν χάρτη της πόλης και θα σε αναζητήσει σε όλα τα στέκια. Μετά μπορεί να κλείσει αεροπορικά εισιτήρια σε προορισμούς που σχεδιάζατε να πάτε. Στο τέλος θα τον ψάχνεις εσύ και αυτός θα κάνει σαφάρι κάπου στην Αφρική!

Αιγόκερως
Ο Αιγόκερως αν εξαφανιστείς θα οργανώσει μια επιχείρηση έρευνας με την αφεντιά του για αρχηγό. Θα αναθέσει σε κάθε μέλος αρμοδιότητες για να ακολουθήσουν τα ίχνη σου και θα ψάξουν τις τοποθεσίες που επισκέφτηκες τελευταία. Όταν σε εντοπίσουν τα επίλεκτα μέλη της ομάδας και σε φέρουν πίσω, ο Αιγόκερως θα νιώσει επιτυχημένος και θα το βάλει στο βιογραφικό του ως έξτρα προσόν!

Υδροχόος
Αν εξαφανιστείς από έναν Υδροχόο, ενδέχεται να ανακαλύψεις τη φάτσα σου στο διαδίκτυο και καμπάνιες κινητοποίησης σε ολόκληρη την πόλη. Θα δημιουργήσει κίνημα για εξαφανισμένους και θα διοργανώσει πορεία έξω από το Υπουργείο. Όταν τελικά γυρίσεις πίσω κατακόκκινος από ντροπή, θα σου πει ότι ήσουν η αφορμή, η έμπνευση, για να γεννηθεί μια ιδέα και να δημιουργηθεί το κίνημα.

Ιχθύς
Όταν ο Ιχθύς συνειδητοποιήσει ότι έχεις εξαφανιστεί, θα καταφύγει στην αγαπημένη του μουσική, ακούγοντας μελαγχολικές μπαλάντες, κι έπειτα θα ξεκινήσει μια πνευματική αναζήτηση, προσπαθώντας να σε εντοπίσει μέσω της διαίσθησης και της ενόρασης. Θα σκεφτεί πολύ βαθιά το νόημα της ζωής, ανάμεσα σε αλκοόλ και παραισθήσεις. Αν τον λυπάσαι και τον συμπονάς, μην τον αφήσεις για πολύ να περιμένει!

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια