Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Βρέθηκε η σορός του Μπάμπη Κουτσίκου

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές που σπεύδουν στο σημείο, προκειμένου να διευκρυνιστεί εάν πρόκειται για τον 31χρονο Μπάμπη, που αγνοείται εδώ και 18 ημέρες.
Το θρίλερ ξεκίνησε από το βράδυ της Πέμπτης 4 Γενάρη. Ο Μπάμπης είχε βρεθεί στο Μεσολόγγι για τις διακοπές των Χριστουγέννων αφού εργαζόταν σε εταιρεία φωτοβολταϊκών στην Ιταλία. Εκείνη την νύχτα είχε ραντεβού με τον κρεοπώλη φίλο του για να πάνε για κυνήγι όπως είχε πει ο ίδιος.

Ο κρεοπώλης ισχυρίστηκε ότι τον μετέφερε μέχρι ενός σημείο και ότι εκεί τον άφησε. Είπε ότι ο ίδιος επέστρεψε στο Μεσολόγγι αλλά κάμερες ασφαλείας τον διέψευσαν.
Κύκλωμα χρυσοθηρίας
Η έρευνα του Τούνελ ‘έφερε στο φως άγνωστα στοιχεία που δείχνουν ότι ο κρεοπώλης ενδιαφερόταν για ένα άλλο κυνήγι… Αυτό του κρυμμένου θησαυρού
Οι σχετικές πληροφορίες έχουν φτάσει στις αστυνομικές και δικαστικές Αρχές που «βλέπουν» κύκλωμα χρυσοθηρίας στην περιοχή, στην παγίδα του οποίου πρέπει να έπεσε ο άτυχος νέος.
Οι ερευνητές βρέθηκαν προ εκπλήξεων όταν ανακάλυψαν τι έψαχνε μέσω του κινητού του ο αγνοούμενος λίγες ώρες πριν τον εξαφανίσουν.
Αν και το κινητό του τηλέφωνο δεν έχει βρεθεί, κατάφεραν μέσω της παλιάς sim κάρτας του που εντόπισαν , να αποκτήσουν πρόσβαση στο ηλεκτρονικό του ταχυδρομείο και στο ιστορικό των αναζητήσεων του.

Η τελευταία του αναζήτηση είχε τις εξής λέξεις κλειδιά:
 «σημάδια που πρέπει να προσέξω όταν ψάχνω κρυμμένους θησαυρούς»
Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι αυτή η αναζήτηση κρύβει και το λόγο της συνάντησης μες στην νύχτα του αγνοούμενου με τον φερόμενο ως δράστη.
Πληροφορίες του Τούνελ λένε ότι ερευνούν ήδη κάποια άτομα που αποτελούσαν ομάδες αναζήτησης χρυσού. Ανάμεσα τους και ο κρεοπώλης. Πιστεύουν ότι παρέσυρε στο ραντεβού τον Μπάμπη, βγήκαν από το αυτοκίνητο, του επιτέθηκε και μετά τον εξαφάνισε.
Στο αυτοκίνητο που χρησιμοποίησε και δεν ήταν πλυμένο, το αίμα που βρέθηκε ανήκει σε ζώο.

Η κάμερα που τον προδίδει
Η καθαρή εικόνα από κάμερα ασφαλείας σε μινι μάρκετ στο Μεσολόγγι που κατέγραψε τον φερόμενο ως δράστη, «μίλησε». Μπήκε με το τσιγάρο στο στόμα, ιδιαίτερα ταραγμένος και βιαστικός. Πήρε το χαρτί κουζίνας, πέταξε τα χρήματα στον πάγκο κι έφυγε.
Στους αστυνομικούς υποστήριξε ότι θα έκανε καθαριότητα στο σπίτι του  γιατί θα το έβλεπαν κάποιοι υποψήφιοι ενοικιαστές, αφού σκόπευε να το νοικιάσει.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια