Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ελέφαντες για Φενγκ Σούι / Feng Shui Elephants

Σύμφωνα με το Φενγκ Σούι, ο ελέφαντας αντιπροσωπεύει ένα σύμβολο σοφίας, μεγαλείου και καλής φύσης. 
Οι ελέφαντες στον ασιατικό κόσμο θεωρούνται θεϊκά ζώα· είναι δυνατοί, ανθεκτικοί, προικισμένοι με υπομονή και ευφυΐα. 
Δικαιωματικά φέρουν τον τίτλο του βασιλικού ζώου. 
Στην Κίνα, ο ελέφαντας θεωρείται σύμβολο υγείας και μακροζωίας, συμβολίζει την πνευματική γνώση και χρησιμεύει ως σύμβολο αρμονίας. 
Τα βουδιστικά κείμενα λένε ότι ένας λευκός ελέφαντας θα βοηθήσει τους ανθρώπους να απελευθερωθούν από τα γήινα δεσμά. 
Στην Ταϊλάνδη, οι ελέφαντες λατρεύονται ως ένα ισχυρό και σοφό ζώο που προστατεύει από τα κακά πνεύματα. 
Η τοπική αρχιτεκτονική σχεδόν σε κάθε κτίριο έχει έναν βωμό με ειδώλια θεοτήτων, πάνω στους οποίους υπάρχουν απαραίτητα ελέφαντες. 
Στην Ινδία, ο ελέφαντας είναι ο βασιλιάς των ζώων, σύμβολο σύνεσης και σοφίας. 
Στον Χριστιανισμό βρέθηκαν και οι ελέφαντες, ο ελέφαντας συμβολίζει τη νίκη του Χριστού επί του κακού και απεικονίζεται να ποδοπατάει ένα φίδι. 

Στο Φενγκ Σούι, χρησιμοποιούνται ειδώλια ελεφάντων με υπερυψωμένο κορμό, προσελκύουν την ενέργεια της καλής τύχης και χρησιμεύουν ως καλό φυλακτό και φυλαχτό. 
Σύμφωνα με το Φενγκ Σούι, οι λευκοί ελέφαντες θεωρούνται ισχυρές γεννήτριες καλής τύχης, αντιπροσωπεύουν σταθερότητα και υποστήριξη. Αρκεί να θυμηθούμε από την ιστορία την ιδέα των ανθρώπων για έναν επίπεδο κόσμο, η γη υποστηρίζεται από τρεις ελέφαντες, οι οποίοι στέκονται πάνω σε μια μεγάλη χελώνα που επιπλέει στον ωκεανό του σύμπαντος. 

Σύμφωνα με το Φενγκ Σούι, η υποστήριξη των ελεφάντων έχει μια ιδιαίτερη συμβολική σημασία, σημαίνει ισχυρή υποστήριξη, πάντα θα έχετε κάτι στο οποίο να βασίζεστε, στέκεστε γερά στα πόδια σας. 
Σύμφωνα με το Φενγκ Σούι, οι ελέφαντες προσελκύουν θετική ενέργεια QI και σύνεση, δημιουργούν τα θεμέλια για έναν βιώσιμο τρόπο ζωής. 
Πρέπει οπωσδήποτε να χρησιμοποιείτε σύμβολα ελέφαντα στο σπίτι ή την εργασία σας, εξαλείφουν τις συγκρούσεις και τα προβλήματα, παρέχουν υποστήριξη και ευημερία και φέρνουν λαχτάρα για πνευματική ανάπτυξη και εκδήλωση σοφίας. 
Σύμφωνα με το Φενγκ Σούι, για να προστατεύσετε το σπίτι σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δύο ελέφαντες των οποίων οι φιγούρες τοποθετούνται έξω από το σπίτι πάνω από την μπροστινή πόρτα, αποδεικνύεται ότι στην είσοδο του σπιτιού σας υποδέχονται δύο ελέφαντες. 
Αυτή η χρήση θα σας επιτρέψει να εξουδετερώσετε το δυσμενές CI στην είσοδο, το οποίο θα έχει ευεργετική επίδραση σε όλους τους ενοίκους του σπιτιού σας. 
Σύμφωνα με το Φενγκ Σούι, οι ελέφαντες μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για να απωθήσουν την αρνητική ενέργεια του Sha. 
Για παράδειγμα, εάν η γωνία του σπιτιού κοιτάζει έξω από το παράθυρό σας, μπορείτε να τοποθετήσετε ένα ειδώλιο ελέφαντα στο περβάζι με τον κορμό του σηκωμένο προς τα πάνω προς την κατεύθυνση αυτής της γωνίας, και έτσι η αρνητική επίδραση από το Sha θα εξουδετερωθεί. 

Στην τεχνική Feng Shui Flying Stars, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ελέφαντες για να εξομαλύνετε την αρνητική επιρροή των κακών αστεριών και να ενεργοποιήσετε τα καλά. 
Στο Φενγκ Σούι, ένας ελέφαντας είναι ένα παγκόσμιο όπλο για όλες τις περιπτώσεις και πρέπει να χρησιμοποιείται. 

Αγαπημένος τομέας (ζώνη) ενός ελέφαντα σύμφωνα με το Φενγκ Σούι 
Σύμφωνα με τις διδασκαλίες του Φενγκ Σούι, οι ελέφαντες έχουν αποδείξει ότι είναι εξαιρετικοί σε όλους τους τομείς του σπιτιού. Αλλά το πιο αποτελεσματικό θα είναι αν τοποθετήσετε τον ελέφαντα στον νοτιοανατολικό τομέα του σπιτιού, έτσι ο ελέφαντας θα προσωποποιήσει μια σταθερή βάση στην οικονομική κατάσταση των ιδιοκτητών του σπιτιού. Στον βορειοδυτικό τομέα, ο ελέφαντας θα στηρίξει τον αρχηγό της οικογένειας, αυτό θα σημαίνει ότι θα αποκτήσετε ισχυρούς προστάτες. 
Στο Φενγκ Σούι, το κύριο πράγμα είναι ο συμβολισμός, επομένως μια εικόνα ή ζωγραφική ενός ελέφαντα ή ειδώλια ελέφαντα κατασκευασμένα από διαφορετικά υλικά, θα λειτουργήσει εξίσου καλά. Αλλά το κύριο πράγμα είναι να μην το παρακάνετε με τους ελέφαντες, καθώς το Φενγκ Σούι είναι, πρώτα απ 'όλα, αρμονία και ισορροπία, επομένως ένα μεγάλο πλεονέκτημα προς μία κατεύθυνση, σύμφωνα με το Φενγκ Σούι, μπορεί να έχει αρνητικό αντίκτυπο. 
Επομένως, εάν έχετε οικονομική σταθερότητα, δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε επιπλέον σύμβολα ελέφαντα στον νοτιοανατολικό τομέα του πλούτου. 

Επτά ελέφαντες σύμφωνα με το φενγκ σούι 
Στο Φενγκ Σούι, ο αριθμός επτά έχει ιδιαίτερη σημασία· το επτά δηλώνει την ολοκλήρωση ενός κύκλου, για παράδειγμα ο σεληνιακός κύκλος διαρκεί ακριβώς 7 ημέρες. 
Σύμφωνα με το Φενγκ Σούι, οι επτά ελέφαντες δεν επιλέχθηκαν τυχαία· έχουν ειδικές δυνάμεις. 
Επτά ειδώλια ελεφάντων μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να ενεργοποιήσουν τον τομέα του πλούτου, ο οποίος θα σας επιτρέψει να βιώσετε συνεχή οικονομική τύχη. 
Επίσης, 7 ελέφαντες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να προσελκύσουν ένα ευνοϊκό αστέρι, σύμφωνα με το Feng Shui Flying Stars. 
Στην πραγματικότητα, ο αριθμός επτά εδώ σημαίνει πληρότητα, δηλαδή το τελικό αποτέλεσμα. 
Και η πληρότητα ενός τομέα ή ζώνης Φενγκ Σούι με την παρουσία ευνοϊκής ενέργειας QI τον ενεργοποιεί. 
Επομένως, φροντίστε να χρησιμοποιείτε σύμβολα ελέφαντα στη διακόσμηση του Feng Shui του σπιτιού σας.
FИс 

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια