Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

ΑΡΗΣ 2024 - 2027 ΧΩΡΕΣ ΣΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ

Το 2024 θα είναι έτος με πολύ σημαντικούς κινδύνους. Ο Άρης, ως γνωστόν, είναι πλανήτης της επιθετικότητας, της διαμάχης, των συγκρούσεων, του πολέμου, των πυραύλων, των εκρήξεων, των όπλων, του μίσους, του θυμού, της εκδίκησης, της βαρβαρότητας, των καταστάσεων έκτακτης ανάγκης, των ατυχημάτων και των πυρκαγιών και κατά την διάρκεια της περιόδου με Πλούτωνα στον Υδροχόο, υπάρχει αύξηση όλων αυτών.
Ο προοδευμένος Άρης είναι σε σύνοδο με τον Κρόνο, η μέγιστη ημερομηνία ισχύος είναι στις 27 Ιανουαρίου 2024 .

Σημαντική περίοδος : 20 Μαρτίου 2024 - 3 Οκτωβρίου 2027.

Ο Άρης συμβάλλει σε συγκρούσεις, υπάρχουν πολεμικές σκέψεις από πολιτικούς και οι συνομιλίες τείνουν περισσότερο να ξεσπάσουν σε βία και καταστροφή.
Υπάρχουν 5 σύνοδοι του Άρη το 2024. 

14 Φεβρουαρίου :  Σύνοδος Άρη/Πλούτωνα στον Υδροχόο –  αυξάνει τον κίνδυνο συγκρούσεων, στρατιωτικών πραξικοπημάτων, πυρηνικών απειλών, εγκλημάτων πολέμου, φρικαλεοτήτων, βία από συμμορίες, βία όχλου, μαζικών πυροβολισμών, σεξουαλικών εγκλημάτων, εγκλημάτων μίσους, ομαδικών ατυχημάτων και πυρκαγιές. Αυξάνει το επίπεδο της δικτατορικής επιθετικότητας και του καταναγκαστικού ελέγχου.
Προειδοποιεί για έντονες εντάσεις και κλιμάκωση συγκρούσεων από τις 25 Ιανουαρίου- 4 Μαρτίου 2024. 
Προβλέπονται ίσως ιστορικά γεγονότα διεθνούς σημασίας. Είναι σημείο ανάφλεξης, μια κρίσιμη κατάσταση που δημιουργείται και το ξέσπασμα ξαφνικής βίας.
Αλλά το μείζον παγκόσμιο σημείο ανάφλεξης τον Φεβρουάριο του 2024 είναι η Μέση Ανατολή, όπου ένα καζάνι μαινόμενης οργής είναι πιθανό να δει τον πόλεμο στη Γάζα να ξεσπά σε μια ευρύτερη περιφερειακή σύγκρουση. 
Η Χεζμπολάχ, στο Λίβανο, αποτελεί τεράστιο κίνδυνο για το Ισραήλ. Και οι μαχητές Χούθι στην Υεμένη μπορούν να εκτοξεύσουν πυραύλους στο Ισραήλ και να επιτεθούν σε περισσότερα πλοία και δεξαμενόπλοια της Ερυθράς Θάλασσας, διαταράσσοντας κατά αυτό τον τρόπο σε υψηλό βαθμό, το
παγκόσμιο εμπόριο.
Το Ιράν είναι απομονωμένο, αλλά το πυρηνικό του πρόγραμμα μπορεί να πυροδοτήσει πολύ σημαντική πυρηνική κρίση, στον Υδροχόο, πολύ σημαντικότερη από αυτή στους Διδύμους, που συνδέθηκε με μια πιθανή ενεργοποίηση μόνο. 
Και η Συρία, που συνορεύει με το Ισραήλ, έχει γίνει χώρα διέλευσης για ιρανικά όπλα και καταφύγιο για πολιτοφυλακές πιστές στην Τεχεράνη που απειλούν τα κατεχόμενα από τα Υψίπεδα του Γκολάν με
ρουκέτες και πυραύλους.

Το 2024 ο κυβερνοπόλεμος μπορεί να σκορπίσει τον όλεθρο.
Συνήθως διεξάγεται εναντίον κυβερνητικών και στρατιωτικών υποδομών. Οι χάκερ εξαπολύουν συνήθως επιθέσεις σε υπολογιστές χρησιμοποιώντας ιούς, δούρειους ίππους, spyware και worms.  

Για την Ευρώπη,
Η σύνοδος Άρη-Πλούτωνα θα συνδεθεί με τον εξαναγκασμό, την επιθετική πολιτική, που επηρεάζει αρνητικά τους απλούς ανθρώπους και την ευημερία τους. 

Το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γαλλία, η Ισπανία, η Γκάμπια, η Σενεγάλη, η Αργεντινή και η Βραζιλία έχουν τη σύνοδο Άρη-Πλούτωνα επηρεάζει κατά τον ίδιο τρόπο τους λαούς τους (1 οίκος). 

Η Χιλή, η Βενεζουέλα και η Αϊτή έχουν τη σύνοδο Άρη-Πλούτωνα στον οίκο 2 (τα χρήματα του λαού και οι τράπεζες).  

Η σύνοδος Άρη-Πλούτωνα επηρεάζει τον 3 οίκο όπου κυρίως παρουσιάζονται προβλήματα στις μεταφορές, τον Τύπο, και επηρεάζει τις σχέσεις με γειτονικές χώρες. Ο Καναδάς και το Μεξικό

Καμία χώρα δεν έχει τη σύνοδο Άρη-Πλούτωνα στον οίκο 4, 5 ή 6 οίκο. 

Η σύνοδος Άρη-Πλούτωνα στον 7 οίκο συνδέεται με επιθετικότητα από ξένες δυνάμεις (χώρες), ανοιχτή εχθρότητα, διαμάχες στις διεθνείς σχέσεις και πόλεμο. Η Ιαπωνία, η Αυστραλία και η Νέα Ζηλανδία. 

Η Κίνα, η Ινδονησία, η Μαλαισία, η Ταϊλάνδη, το Βιετνάμ και οι Φιλιππίνες έχουν τη σύνοδο Άρη-Πλούτωνα στον οίκο 8 (θάνατος, ενέργεια). 

Η Ινδία, το Πακιστάν, η Σρι Λάνκα, η Μιανμάρ και το Αφγανιστάν έχουν τη σύνοδο Άρη-Πλούτωνα στον οίκο 9 (εμπόριο, ναυτιλία, νομικά θέματα και θρησκεία). 
Να προσέχει η Ελλάδα στις διεθνείς εμπλοκές και εξελίξεις μέχρι τις 2 Φλεβάρη 2024.

Η σύνοδος Άρη-Πλούτωνα στον 10 οίκο συνδέεται με επιθετικό εξαναγκασμό από τον ανώτατο ηγέτη ενός έθνους. Η Σαουδική Αραβία, η Υεμένη, το Ιράκ, το Κουβέιτ και η Σομαλία έχουν τη σύνοδο Άρη-Πλούτωνα στον οίκο 10. 

Το Ισραήλ, ο Λίβανος, η Ρωσία, η Ουκρανία, η Τουρκία, η Συρία, η Ελλάδα, η Αίγυπτος, η Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό, το Σουδάν και η Νότια Αφρική έχουν τη σύνοδο Άρη-Πλούτωνα στον οίκο 11 (κοινοβούλιο, φίλοι και σύμμαχοι). 

Και η Γερμανία, η Ιταλία, η Λιβύη, η Αλγερία και το Μάλι έχουν τη σύνοδο Άρη-Πλούτωνα στο σπίτι 12 (εγκληματικότητα, μυστικές επιχειρήσεις, νοσοκομεία και φυλακές). 

Τα γεγονότα, τα οποία θα είναι εύκολο να εντοπιστούν, ειδικά από τις 9 έως τις 12 Φεβρουαρίου, όταν ο προοδευμένος Άρης είναι σε σύνοδο με τον Πλούτωνα. 
Αυτή η σύνοδος είναι πολύ επικίνδυνη, αλλά και για εσάς. Η επιρροή της είναι αυστηρά παγκόσμια. 

Η επόμενη σύνοδος Άρη-Πλούτωνα (στον Υδροχόο) πραγματοποιείται στις 27 Ιανουαρίου 2026 στις 10.58 μ.μ. GMT (με σύνοδο Άρη και Πλούτωνα Ήλιο και τρίγωνο Σελήνης-Ουρανού). 
Η σύνοδος Άρη-Πλούτωνα είναι τετράγωνο Σελήνης (οι κοινοί άνθρωποι) και ο Δίας (οικονομικά). 
Στις 24 Φεβρουαρίου 2022 με την σύνοδο Άρη/Πλούτωνα η Ρωσία εισέβαλε στην Ουκρανία. 

10 Απριλίου: Σύνοδος Άρη/Κρόνου (στους Ιχθείς). 
αυξάνει τον κίνδυνο συγκρούσεων, εδαφικών διαφορών, αρπαγής γης, επιδημιών ασθενειών, καταστάσεων έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία, επισιτιστικής ανασφάλειας, πείνας, φυσικών καταστροφών, καταιγίδων, πλημμυρών, κατολισθήσεων, κλιματικών καταστάσεων έκτακτης ανάγκης, ατυχημάτων εξόρυξης και πυρκαγιών. Αυξάνει την επιθετικότητα, την ανασφάλεια, τον φόβο, τη φτώχεια, την απελπισία, θλίψη και τις απώλειες.

*Στις 11 Μαρτίου 2020 ο covid-19 κηρύχθηκε ως πανδημία και μέχρι τις 30 Μαρτίου, με τη σύνοδο Άρη/Κρόνου σε μέγιστη ισχύ, ο φόβος κατέλαβε τον κόσμο καθώς ο ιός εξαπλώθηκε σε 206 χώρες και οι οικονομίες κατέρρευσαν.*

29 Απριλίου: Σύνοδος Άρη/Ποσειδώνα (στους Ιχθείς)
αυξάνει τον κίνδυνο συγκρούσεων, πετρελαϊκού πολέμου, πυρκαγιών πετρελαίου, εκρήξεων αερίου, χημικών ατυχημάτων, δηλητηριάσεων, βίας που σχετίζεται με ναρκωτικά, αεροπορικών δυστυχημάτων, αλιευτικής διαμάχης, πληθωρισμού, επηρεάζει τα χρηματιστήρια, εταιρείες, μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες και κινηματογραφικές και αεροπορικές βιομηχανίες. Ανεβάζει το επίπεδο επιθετικότητας, χάος, δράμα και σύγχυση. 

*Στις 4 Μαΐου 2022 με την συνοδος Αρη/ Ποσειδώνα, ο πληθωρισμός έφτασε στο υψηλότερο επίπεδο των τελευταίων 40 ετών και στις 18 Μαΐου οι αμερικανικές μετοχές σημείωσαν τη μεγαλύτερη πτώση τους.*

15 Ιουλίου: σύνοδος Άρη/Ουρανού στον Ταύρο
αυξάνει τον κίνδυνο συγκρούσεων, πολέμου, τον εξτρεμισμό, τρομοκρατικών επιθέσεων απροσδόκητων γεγονότων και εξελίξεων, αναστάτωσης, διαμαρτυριών, απεργιών, ριζικών αλλαγών, διακοπών ρεύματος, φυλετικής βίας, ατυχημάτων, πυρκαγιών και συγκρούσεων για τον τομέα της τεχνολογίας, την τεχνητή νοημοσύνη και την κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ. Ανεβάζει την θερμότητα, το μίσος, την εχθρότητα, την δυσαρέσκεια και τις πολιτικές αναταραχές.

Στις 12 Απριλίου 1861 με τη σύνοδο ξεκίνησε ο αμερικανικός εμφύλιος πόλεμος.
Στις 6 Ιανουαρίου 2021, με την σύνοδο, βίαιοι υποστηρικτές υπέρ του Τραμπ εισβάλλουν στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ σε μια προσπάθεια να ματαιώσουν την πιστοποίηση της εκλογικής νίκης του Τζο Μπάιντεν.

*Η σύνοδος Άρη/Ουρανού δημιουργεί πολιτικές αναταράξεις και εξελίξεις στις 19/23 Φλεβάρη 2024* 

14 Αυγούστου: Σύνοδος Άρη/ Δία (στους Διδύμους) 
Είναι μια αντιφατική ενέργεια που αυξάνει τον κίνδυνο σύγκρουσης, εμπορικού πολέμου, οικονομικής διαμάχης, ιερού πολέμου, θρησκευτικής βίας, πυρπόλησης εκκλησιών, νομικών διαφορών, επιβολή σκληρών νόμων, διαμάχης στα δικαστήρια, επηρεάζει το δικαστικό σύστημα, τον χρηματοπιστωτικό τομέα, την εκκλησία, τις επιθέσεις σε πλοία, ναυτικά ατυχήματα και πυρκαγιές. Αυξάνει το επίπεδο επιθετικότητας, απερισκεψίας, παρορμητικότητας, δαπανών για όπλα και αλκοόλ.

Η σύνοδος Άρη-Δία προκαλεί μεγάλες οικονομικές διαμάχες. 

*Η σύνοδος Αρη/ Δία στις 29 Μαΐου 2022 και στις 31 Μαΐου ο Πάπας Φραγκίσκος ηγήθηκε μιας διεθνούς προσευχής για την ειρήνη στην Ουκρανίa και σε άλλα μέρη που επλήγησαν από τον πόλεμο. Στις 5 Ιουνίου τουλάχιστον 50 πιστοί σκοτώθηκαν σε επίθεση στην Καθολική Εκκλησία του Αγίου Φραγκίσκου στη νοτιοδυτική Νιγηρία.*

Οι σύνοδοι του Άρη το 2024 θα έχουν ισχυρή επιρροή στις παγκόσμιες εξελίξεις που ωφελούμε να παρατηρούμε. Θα είναι διεθνούς και εθνικής σημασίας. Μπορούν να ξεκινήσουν έναν πόλεμο ή να κλιμακώσουν τις μάχες στις εμπόλεμες ζώνες. 

Η ανθρωπότητα μάχεται και προοδεύει μέσα από συγκρούσεις, και αγώνες. 

*Η είσοδος του Άρη στους Διδύμους, στις 24 Ιουλίου 2024 και του Δια από την άνοιξη θα έχει ιδιαίτερη σημασία για την Ελλάδα, που θα αγγίξει τον ωροσκόπο της από τις 2 Αυγούστου 2024 στον 1 οίκο (λαός, εσωτερική διοίκηση) ενώ στις 3 Σεπτεμβρίου εισέρχεται στον 2 οίκο (χρήματα, τράπεζες).
https://astroephimerides.com/

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια