Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τι προέβλεψε η Vanga για το 2024

Ο θάνατος του Πούτιν, μια σημαντική ανακάλυψη στην ιατρική και τις καταστροφές – αυτό που «προέβλεψε» η Vanga για το 2024 – NYP
Η οικονομική κρίση, οι μεγάλης κλίμακας επιθέσεις στον κυβερνοχώρο και η τεχνολογική επανάσταση βρίσκονται επίσης στις «προνοήσεις» της Μπάμπα Βάνγκα.
Σύμφωνα με την Vanga, ένας από τους συμπατριώτες του πρέπει να σκοτώσει τον Πούτιν
 
Πριν από την έναρξη του 2024, εμφανίστηκαν οι φρέσκες «προφητείες» της Vanga. Για την έκδοσή τους φρόντισε η αμερικανική ταμπλόιντ New York Post .

Αν και η Βουλγάρσ κάτοικος πέθανε πριν από πολλά χρόνια, το έργο της εξακολουθεί να προέρχεται από «οπαδούς», στους οποίους βασίζεται η προαναφερθείσα έκδοση. Είναι αλήθεια ότι τα ονόματα αυτών των προσώπων δεν κατονομάζονται.
Επιπλέον: δεν υπάρχει καν διευκρίνιση αν μιλάμε για αυτούς που γνώριζαν πραγματικά την Baba Vanga, ή για συνηθισμένα διαδικτυακά τρολ. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, ορισμένες από αυτές τις «προφητείες» αγγίζουν πολύ επίκαιρα ζητήματα.

Θάνατος του Βλαντιμίρ Πούτιν
Το έτος 2024, όπως αναφέρεται στο υλικό, θα διακριθεί από τη δολοφονία του σημερινού αρχηγού του Κρεμλίνου. Ο τελευταίος, λένε, θα υποφέρει θανάσιμα από τα χέρια ενός συμπατριώτη του. 
Πώς, πού και υπό ποιες συνθήκες θα συμβεί αυτό - λεπτομέρειες δεν έχουν δοθεί. Άγνωστο επίσης αν θα τελειώσει το καθεστώς αυτού του Ρώσου ή αν θα του βρεθεί διπλό/ψηφιακό αντίγραφο από AI.

Τρομοκρατικές επιθέσεις στην Ευρώπη 
"Η Ευρώπη θα συγκλονιστεί από ένα κύμα τρομοκρατίας. Το "Μεγάλο Κράτος" θα δοκιμάσει βιολογικά όπλα ή θα τα χρησιμοποιήσει εναντίον κάποιου", προειδοποιεί το άρθρο. Ωστόσο, όπως και στην προηγούμενη περίπτωση, λείπουν σημαντικές διευκρινίσεις. Δηλαδή, ποιες χώρες θα πρέπει να αντιμετωπίσουν αυτήν την καταστροφή.

Κλιματικές καταστροφές 
Το νέο έτος, όπως φαίνεται, δεν θα έχει ήρεμο καιρό. Φυσικές καταστροφές είναι πιθανές σε διάφορα μέρη του πλανήτη, οι οποίες μπορούν επίσης να ταξινομηθούν ως «εκπληρωμένες προφητείες».

Οικονομική κρίση 
Η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, η αντιπαράθεση μεταξύ Ισραηλινών και Παλαιστινίων, η σύγκρουση μεταξύ Κίνας και Ταϊβάν - όλα αυτά είναι απίθανο να βελτιώσουν την παγκόσμια οικονομία. Και η προβλεπόμενη αύξηση του εθνικού χρέους των ΗΠΑ και η «παγκόσμια ένταση», που υποτίθεται ότι ήταν επίσης στα οράματα της Vanga, δεν φαίνονται πλέον παράξενα σε κανέναν.

Την ίδια στιγμή, αυτή η γυναίκα «προέβλεψε» μια αλλαγή στο διάνυσμα ισχύος «από τη Δύση στην Ανατολή». Αλλά αν θα συμβεί αυτό, μόνο ο χρόνος θα δείξει.

Κυβερνοεπιθέσεις μεγάλης κλίμακας 
Όπως γράφτηκε, οι χάκερ θα επικεντρωθούν σε δίκτυα ηλεκτρικής ενέργειας και εγκαταστάσεις επεξεργασίας νερού. Δεν είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι διατάζουν τέτοιες επιθέσεις αφού αναλύσουμε τις βρώμικες μεθόδους πολέμου ορισμένων κρατών.

Η λίστα συμπληρώνεται από πιο ελαφριά «vangs».

Τεχνολογική επανάσταση
«Σύμφωνα με την Vanga, οι κβαντικοί υπολογιστές θα είναι μια μεγάλη ανακάλυψη, επειδή επεξεργάζονται πληροφορίες πιο γρήγορα από τους συμβατικούς», σημείωσε ο συγγραφέας του άρθρου. 
Η τεχνητή νοημοσύνη, που προστέθηκε στην «προφητεία», θα χρησιμοποιηθεί ακόμη πιο ενεργά. Αλλά δεν πρέπει να φοβάστε την αρνητική του επιρροή, όπως η «άνοδος των μηχανών» από αποκαλυπτικές ταινίες. Ωστόσο, αρκετοί ειδικοί προειδοποιούν ότι είναι επίσης αδύνατο να αποκλείσουμε πλήρως τους πιθανούς κινδύνους της τεχνητής νοημοσύνης.

Ιατρική ανακάλυψη 
Η Vanga υποσχέθηκε επίσης την ανάπτυξη του τομέα της υγείας. Η ανθρωπότητα πρέπει να εφεύρει μια «θεραπεία για τον καρκίνο και τη νόσο του Αλτσχάιμερ». Αλλά αυτά τα επιτεύγματα φαίνονται ασήμαντα σε σύγκριση με το ταξίδι στο χρόνο, το οποίο, σύμφωνα με τις «προφητείες» της κατοίκου της Βουλγαρίας, μπορεί να χρησιμοποιηθεί το 2304.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια