Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Νικήτρια του Fame Story η Άννα Πολτζόγλου

O μεγάλος Τελικός του Fame Story ανήκει πλέον στην ιστορία. Τα φώτα στη μουσική ακαδημία του Star έσβησαν και μεγάλη νικήτρια αναδείχθηκε η Άννα Πολτζόγλου. Η νεαρή τραγουδίστρια σήκωσε το τρόπαιο λίγο πριν τις 3 τη νύχτα, κερδίζοντας το χρηματικό έπαθλο καθώς και το «χρυσό» συμβόλαιο με την Panik Records.

Οι τέσσερις φιναλίστ (Αριστέα, Τίτος, Άννα, Φειδίας) διαγωνίστηκαν σε τρεις φάσεις ζωντανών εμφανίσεων. Αρχικά, ανέβηκαν στη σκηνή και ερμήνευσαν ένα τραγούδι που επέλεξαν οι ίδιοι. Στο τέλος της πρώτης φάσης ανακοινώθηκε πως ο Φειδίας Ηροδότου κατέλαβε την 4η θέση και αποχώρησε από το παιχνίδι, σοκάροντας τους πάντες που τον θεωρούσαν το αδιαφιλονίκητο φαβορί.
Στη συνέχεια της βραδιάς οι τρεις εναπομείναντες παίκτες ερμήνευσαν ένα τραγούδι που επέλεξε για τους ίδιους το τηλεοπτικό κοινό μέσω διαδικτυακής ψηφοφορίας και στη συνέχεια ένα κομμάτι επιλεγμένο από την κριτική επιτροπή. Η Ελένη Φουρέιρα ανέβηκε στο stage του Fame Story και ξεσήκωσε το κοινό με τις επιτυχίες της, ενώ ακολούθησε και ο Αντώνης Ρέμος ερμηνεύοντας αγαπημένα παλιά και νέα του τραγούδια.

Μάλιστα, ο σπουδαίος τραγουδιστής έκανε μία σειρά από ντουέτα με καθέναν από τους 4 φιναλίστ.

Στο τέλος της λαμπερής και μαραθώνιας βραδιάς ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε το όνομα του μεγάλου νικητή του Fame Story, που δεν ήταν άλλο από της Άννας. 

«Δεν το ‘χω καταλάβει, δεν το ‘χω πιστέψει. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους», ανέφερε με δάκρυα στα μάτια η Άννα Πολτζόγλου αμέσως μετά την ανακοίνωση της νίκης της, με τους συμπαίκτες και τα αγαπημένα της πρόσωπα να την αγκαλιάζουν θερμά.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια