Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΟ 22.12.2023

Αστρολογικά, αναιρετικό και καταστροφικό, κοντά στο γαλαξιακό κέντρο, μαζί με τον Άρη, στον 4 οίκο. Στα πρώτα 45 λεπτά, σχηματίζει ένα κρίσιμο κουινκαξ με τον Ουρανό και μετά, ένα τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, ενώ και ο Άρης ημι-τετραγωνίζει τον Πλούτωνα και σχηματίζει ένα επιπλέον κουινκαξ με τον Ουρανό. 
Ατυχήματα, φυσικές καταστροφές, πόλεμοι , ενώ είναι ένας αρνητικός παράγοντας και για την οικονομία.

Το χειρότερο είναι ότι θα σχηματίζει όψη αντίθεσης προς την Vesta, πολύ κοντά στην Γη.
Την ξανασυναντήσαμε, λίγο καιρό πριν το 2020, πολύ σημαντική η ερμηνεία της κατά την διάρκεια του πρώτου λοκνταουν, /ανάβει ουράνιες φωτιές/, αν η θέση της είναι αρνητική , όπως τώρα, καταλαμβάνοντας κεντρική θέση στον χειμερινό χάρτη. 
Η Βέστα σε αντίθεση προς τον χειμερινό ήλιο, και ένα ακριβέστατο κουινκαξ προς τον Πλούτωνα , προπαγάνδα, οι πληροφορίες και η επικοινωνία σκοτεινιάζουν, μέσα στον οίκο των κυβερνήσεων. συγκρούσεις μεταξύ της χρήσης της δύναμης κάποιου για προσωπικούς και υπερπροσωπικούς σκοπούς. Αυτό μπορεί να οδηγήσει στο μπλοκάρισμα των αναγκών ή στην απελευθέρωση τους καταστροφικά σε μαζική κλίμακα.
Μπορεί επίσης να εμφανιστούν εμμονικοί καταναγκασμοί, υπερβολικοί φόβοι θανάτου, παράνοια και υπερβολική αυτοαπορρόφηση. Μπορεί επίσης να νιώθει κανείς υπερβολικά απομονωμένος από την κοινωνία.

Ωστόσο, η αιωνία φωτιά της ανθρωπότητας δυσκολεύτε να μείνει αναμμένη, μπλοκάρεται το φως της και η ιδιότητα της προστασίας που έχει. Αν σκεφτούμε την σημασία της από την εποχή της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας, να σκεφτούμε ότι μια όψη ημι-τετραγώνου Βέστα-Πλουτωνα είχε και ο Χίτλερ
στο γενέθλιο ωροσκόπιο του. 
Η επίλυση των προκλήσεων έγκειται στην εστίαση της δύναμης σε εποικοδομητικές κοινωνικές αλλαγές και μετασχηματισμούς, από τις κυβερνήσεις, αλλά μόνο που αυτές γυρνούν μπούμερανγκ, ακόμα και να τις κάνουν, αυτές θα διαλυθούν.. και δεν θα είναι καθόλου μακριά, αλλά στο κοντινό μέλλον μας.

Ο Πλούτωνας ξανά στις 29 μοίρες του Αιγόκερω, συμβολίζει μια φαινομενικά απελπιστική κατάσταση, την 11η ώρα. Την καταιγίδα στο μέλλον.
Τα παγκόσμια γεγονότα επί του παρόντος συνεχίζουν να επιβεβαιώνουν την κακή συμπεριφορά των ανθρώπινων όντων, όλων, οι οποίοι, με τον καιρό, θα υποστούν μεγάλη καταστροφή εξαιτίας των κακών πράξεων τους και της άγνοιάς τους. Η πρόβλεψή μου για την αιματοχυσία και τις τραγωδίες στη Μέση Ανατολή, και αλλού, είναι να εξαπλωθεί η σύγκρουση.

Ωστόσο, αστρολογικά, προβλέπω ότι ο πόλεμος θα επιδεινωθεί και θα εξαπλωθεί – ακόμη και σε άλλα έθνη που δεν έχουν ακόμη εμπλακεί πλήρως.
Ως εκ τούτου, προτρέπω όλους τους μη μάχιμους να σκεφτούν το ενδεχόμενο μετεγκατάστασης σε ασφαλέστερες περιοχές από όπου ζουν τώρα και να είναι σε επιφυλακή μέχρι το 2023 και το 2024. Οι πλανητικές διελεύσεις δείχνουν ότι τα εκτεταμένα ταξίδια είναι επικίνδυνα σε ξηρά, θάλασσα και
αέρα – απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή.

Ενδέχεται να υπάρξουν διακοπές σε αεροδρόμια, σιδηροδρομικούς σταθμούς και αυτοκινητόδρομους: καθώς και απειλές για βόμβες και ξαφνικές επιθέσεις σε πόλεις σε αθώους ανθρώπους.

Είναι σοφό να σκέφτεστε και να σχεδιάζετε μπροστά, ενώ γνωρίζετε την κατάσταση.  

Ο Άρης, που βρίσκεται στον Ζυγό και μετα στον Σκορπιό και τον Οκτώβριο και το Νοέμβριο του 2023 και στη συνέχεια στον Τοξότη από τα τέλη Νοεμβρίου έως τον Δεκέμβριο του 2023, κρατιέται για να προμηνύει νίκη ή ήττα για τα ενδιαφερόμενα έθνη. Στον έβδομο οίκο, ισχυροί εχθροί, κίνδυνος πολέμου και πολλά προβλήματα. Αυτό θα ισχύει και για την Ελλάδα με τον υπολογισμό της ηλιακής της επιστροφής από το 2024. Μεγάλο μέρος του κόσμου αγνοεί τις πλανητικές διελεύσεις σε σχέση με τη Γη που δείχνουν τις αστροφυσικές αιτίες που αποκαλύπτουν τις κακόβουλες ζωές άλλων που στη συνέχεια διαιωνίζουν τη βία.

Οι διελεύσεις πλανητών – και οι δευτερεύουσες πρόοδοι όσων εμπλέκονται – είναι σε θέση να φέρουν στην επιφάνεια αυτό που οι άλλοι λανθασμένα πιστεύουν ότι μπορούν να κρύψουν.

Μετά την ηλιακή έκλειψη της 14ης Οκτωβρίου 2023 και την μερική έκλειψη Σελήνης το Σάββατο 28 Οκτωβρίου, ειδικά, η σεληνιακή έκλειψη στον τροπικό Ταύρο 5 μοιρών θα παρατηρηθεί σε μια ευρεία περιοχή της Γης και οι επιρροές των εκλείψεων που παρατηρούνται στις περιοχές είναι προμήνυμα για δυσμενή γεγονότα εάν δεν επικρατήσει ψυχραιμία.
Και πάλι, μετά την κοσμική ανάλυση των ηλιακών, σεληνιακών και πλανητικών διελεύσεων, το μόνο που βλέπω είναι περισσότερη ανθρώπινη ανοησία, άγνοια και περιττοί θάνατοι που είναι βέβαιο ότι θα συνεχιστούν.

Η Ουρανιαν, κανει λογο για Αύξηση προβλημάτων – πολλούς δημόσιους περιορισμούς – Πολλά προβλήματα μεταξύ των εθνών. Προειδοποιώ επίσης για την ισχυρή σεισμική δραστηριότητα, τους σεισμούς, τα ατυχήματα και τις ισχυρές καταιγίδες που είναι ανθρώπινη επινόηση.

Όπως πολλές μεγάλες πλανητικές συνδέσεις, αυτές της έκλειψης Ήλιου και Σελήνης επηρεάζουν μεγάλες περιοχές και πληθυσμούς όπου πλανήτες που «πυροδοτούνται» από την έκλειψη σε οψη συνόδου, τετράγωνο ή αντίθεση.
Στην Πολιτική Αστρολογία, υπάρχει ένας κανόνας που λέει, γενικά, ότι θα προκύψουν πολλά προβλήματα στον κόσμο όταν και τα δύο Φώτα – ο Ήλιος και η Σελήνη – εκλείψουν εντός 30 ημερών, και κυρίως σε εκείνα τα μέρη όπου είναι η έκλειψη ορατή.

Αυτό ακριβώς πρόκειται να συμβεί τον Απρίλιο του 2024 – και οι δύο μήνες έκλειψης.  Δεν φαίνεται
αρκετά αποκαλυπτική για όλους, σκεφτείτε το εξής: Μπορώ να αναφέρω ότι ένας ακόμη κομήτης τρεις φορές μεγαλύτερος από το Έβερεστ – εισέρχεται στο εσωτερικό μας ηλιακό σύστημα, θα τον δούμε με γυμνό μάτι μέχρι τον Απρίλιο του 2024, που είναι ένας άλλος ισχυρός μήνας έκλειψης.

Εν τω μεταξύ, οι περιοχές που είδαν τη Δακτυλιοειδή Έκλειψη Ηλίου κυρίως στις δυτικές Ηνωμένες Πολιτείες, θα πρέπει να είναι σε επιφυλακή οπως ολοι μάς. Το ίδιο συμβαίνει με τις ηλιακες εκλείψεις που σημαίνει φαινόμενα που μπορεί να διαρκέσουν χρόνια . Τα μεγαλύτερα αποτελέσματα μπορεί να διαρκέσουν τέσσερα χρόνια. Για τις εκλείψεις της Σελήνης, σημαίνει μήνες και ημέρες, εβδομάδες.

Θα, συνεχίζω να προειδοποιώ όλους ότι παρακολουθούνται στενά. Το ποιος είσαι σε καιρούς σαν αυτούς έχει σημασία.
Αντί να μιλάτε ο ένας στον άλλο, να τσακώνεστε, να δολοφονείτε, να βιάζεστε, με κάθε είδους κακία. Κοιτάξτε τους ουρανούς, τον Ήλιο, τη Σελήνη, τους πλανήτες, τα αστέρια, τους αστερισμούς, ως ένα μοναδικό παράδειγμα της ύπαρξης μας και της μεγάλης δύναμης του Υψίστου.
Ωστόσο, προειδοποιώ όλους ότι όλα τα λόγια και οι πράξεις της ανθρωπότητας καταγράφονται και από αόρατες δυνάμεις που μας περιβάλλουν όλους εδώ στη Γη, σύμφωνα με τις προφητείες.
Μην περιπλανηθείτε και μην κοροϊδεύετε, γιατί αυτό που δεν μπορείτε να δείτε, όπως ο αέρας που αναπνέετε, υπάρχει παντού γύρω μας και το ίδιο και οι πνευματικές δυνάμεις που κρίνουν τις αμαρτίες των ανθρώπων. Να είστε αισιόδοξοι.

Από την άλλη , η κυρια επιρροή του 2024 είναι ο Αρης και ο Ερμής –*MAR
CU. AD. MA=CU/AD MA=CU/AD* και *VPT MAR ZE. MA=AR/ZE MA=AR/ZE*
Καταλήξεις που σχετίζονται με ομαδική εργασία – Μειώσεις που σχετίζονται με κοινές δραστηριότητες – Αποτυχίες σε εταιρείες ή συλλόγους – διάλυση
Καύση ή πύρινες ενέργειες – Μηχανοποιημένη παραγωγή – Φλογοβόλα – Πολεμικά όπλα

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού του 2023 στο βόρειο ημισφαίριο, συνέχισα να προειδοποιώ σχετικά με τα προμηνύματα των πλανητών, συμπεριλαμβανομένων των λαμπρών σέλας που φαίνονται παγκοσμίως και του πρόσφατα ανακαλυφθέντος πράσινου κομήτη Νισιμουρα, και πιο πριν, για την
ύφεση και τον πληθωρισμό.
Αν οι άνθρωποι δεν σταματήσουν τις συγκρούσεις, πολλοί θα πέσουν σε δυσμένεια και θα υποστούν απώλειες. Συγκρούσεις, βίαιες λογομαχίες, διαφωνίες, καυστικός λόγος, υπερβολή, εκνευρισμοί και ψυχική επιδείνωση χαρακτηρίζουν αυτές τις διελεύσεις.
Θέματα που σχετίζονται με κοινά οικονομικά, χρήματα γενικότερα, ασφάλιση, κληρονομίες και διατροφή μπορεί να είναι πηγή δυσκολίας.
Τα άτομα υπόκεινται σε απογοητεύσεις στην εργασία και εκνευρισμούς που προέρχονται από έντονα συναισθήματα απογοήτευσης. Αυτές οι πλανητικές αντιθέσεις, ωστόσο του διμήνου αυτού, στρέφουν την προσοχή στην εξάπλωση των μολυσματικών ασθενειών.

Η αντίθεση του διερχόμενου Ερμή, Άρη και Δήμητρας στον τροπικό Σκορπιό με τον διερχόμενο Δία και τον Ουρανό στον τροπικό Ταύρο είναι κακόβουλες ενέργειες στον χάρτη της μερικής έκλειψης Σελήνης του Οκτωβρίου 2023.
Υποδηλώνουν εξτρεμισμό, μίσος, σπατάλη πόρων και μια στάση που μπορεί να κάνει τις αντιμαχόμενες πλευρές να έχουν υπερβολική αυτοπεποίθηση, ενώ όλες οι πλευρές δίνουν κενές υποσχέσεις η μια στην άλλη. Οι συγκρούσεις διαφορετικών θρησκευτικών, πολιτικών απόψεων και πολιτιστικών πεποιθήσεων μπορεί να είναι αχαλίνωτες καθώς οι εξτρεμιστικές τάσεις οδηγούν στην υπενθύμιση για τους άνδρες ότι «η απόλυτη εξουσία διαφθείρει – απολύτως.

Η μερική έκλειψη Σελήνης της 28ης Οκτωβρίου 2023 θα πέσει στον τροπικό Ταύρο 5 μοιρών και θα παρατηρηθεί σε πολλές χώρες και πόλεις σε όλο τον κόσμο.

*ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ*
Ακολουθεί μια λίστα με επιλεγμένες πόλεις όπου θα παρατηρηθουν αυτες οι ενέργειες:
• Ιερουσαλήμ, Ισραήλ
• Πόλη της Γάζας
• Κάιρο, Αίγυπτος
• Γιανγκόν, Μιανμάρ
• Στοκχολμη,Σουηδία
• Καλκούτα, Δυτική Βεγγάλη, Ινδία
• Νέο Δελχί, Ινδία
• Γιοχάνεσμπουργκ, Νότια Αφρική
• Λάγος, Νιγηρία
• Περιφέρεια Ειδικής Πρωτεύουσας της Τζακάρτα, Ινδονησία
• Μπανγκόκ, Ταϊλάνδη
• Ρώμη, Ιταλία
• Βερολίνο, Γερμανία
• Μαδρίτη, Ισπανία
• Σεούλ, Νότια Κορέα
• Λισαβόνα, Λισαβόνα, Πορτογαλία
• Μανίλα, Φιλιππίνες
Άγκυρα, Τουρκία
• Σιγκαπούρη, Σιγκαπούρη
• Τόκιο, Ιαπωνία
• Άμστερνταμ, Ολλανδία
• Πεκίνο, Κίνα
• Σανγκάη, Κίνα
• Μόσχα, Ρωσία
• Βουκουρέστι, Ρουμανία
• Σόφια Βουλγαρίας
• Λονδίνο, Αγγλία
• Ντάκα, Μπαγκλαντές
• Βρυξέλλες, Βέλγιο
Αθήνα, Ελλάδα
• Παρίσι, Γαλλία
Όπως μπορείτε να δείτε, η μερική έκλειψη Σελήνης της 28ης Οκτωβρίου 2023 θα καλύψει μια μεγάλη περιοχή της Γης, από μέρη του Ατλαντικού μέχρι την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Ασία. Όχι μόνο οι γεωπολιτικές εντάσεις θα αυξηθούν, με περισσότερα θύματα να έρθουν, αλλά τα γεωφυσικά γεγονότα, ειδικά οι σεισμοί είναι μια σοβαρή ανησυχία.
*Προσοχή και προετοιμασία συνιστάται επίσης για όσους ζουν σε σεισμικές ζώνες του πλανήτη.

Οι κομήτες, καθώς και οι εκλείψεις, είναι προμήνυμα και υπάρχει ένας δεύτερος –και μεγαλύτερος– κομήτης που θα δει το ανθρώπινο μάτι στις αρχές του 2024. Αυτός ο κομήτης, 12P, θα φτάσει στο πλησιέστερο σημείο του στη Γη στις 21 Απριλίου 2024, την ίδια μέρα που ο Δίας και ο Ουρανός θα βρίσκονται σε ακριβή σύνοδο στις 21 μοιρες του Ταύρου!
Μεγάλη προσοχή σε όλα τα γεωπολιτικά, τοπικά, περιφερειακά και γεωφυσικά γεγονότα, όπως συγκρούσεις, πόλεμοι, διαμαρτυρίες- εξεργεσεις, επιθέσεις καθώς και ισχυρές καταιγίδες και σεισμοί λόγω των πλανητικών διαμορφώσεων που ξεκινούν τώρα εδώ το 2023 έως το πρώτο εξάμηνο του 2024 (και πέρα επίσης, αλλά αυτό είναι για αργότερα.)

Η άνοιξη 2024, για το επόμενο αστρολογικό έτος, έχει τον Άρη στις 27 Υδροχόου. Τελευταία φορά βρέθηκε στη Σελήνη των ΗΠΑ την άνοιξη του 1945.
Η ρίψη ατομικής βόμβας.
Σαφως δε, η άνοιξη του 2024, ειναι οτι χειρότερο καθως κυριο λογο στην κορυφη του ωροσκοπιου της, θα βρισκεται η συνοδος Αρη/Κρονου/Αφροδιτης με τον Πλουτωνα τοτε στην 1 μοιρα του Υδροχοου.
Κανεις δεν μπορεσε να σταματησει ουτε τις κυρωσεις, τον πληθωρισμο, ουτε ενδεχομενως αυτο που ερχεται στην ιστορια, για άλλη μια φορα, ισως επειδη ειναι το αναγκαιο κακο.

Τεχνολογία στον κόσμο – Οχήματα μεταφοράς – Ένταση που σχετίζεται με εργασιακές καταστάσεις – Απροσδόκητος καταναγκασμός – Εξεγέρσεις – Εκρήξεις πυρκαγιών – Κεραυνοί – Κατασκευή όπλων – Εκρήξεις σε δημόσιους χώρους
Ασυνήθιστοι κεραυνοί — Ενέργειες που συμβάλλουν σε μεγάλες εντάσεις – Παρορμητικά ή απροσδόκητα κυβερνητικά μέτρα – Μεγάλες διαταραχές που σχετίζονται με πυρκαγιά ή ανάφλεξη – Υπερβολικές δυνάμεις
Διαταραχές ή αναστατώσεις λόγω ψεύδους – Ξαφνικές εξουδετερώσεις – Ξαφνικές διακοπές λειτουργίας ή απολύσεις – Απροσδόκητες απώλειες –
Επιληψία – Μέρες ή χρόνια απροσδόκητου εξαπάτησης ή απογοήτευσης
https://astroephimerides.com/

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια