Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Μαγειρικό ωροσκόπιο

Σας βοηθάμε να επιλέξετε μια συλλογή από συνταγές με βάση το ζώδιό σας.
Ζουμερά smoothies, πολυτελή κέικ, σπιτικά λουκάνικα ή κοτολέτες καρότου; Ποιο από αυτά τα πιάτα είναι κατάλληλο για εσάς; 

Κριός
Ο Κριός είναι πιο πιθανό από άλλα ζώδια να χάσει το ενδιαφέρον του ακόμα και για τα πιο φιλόδοξα έργα. Σε μια προσπάθεια να διοχετεύσουν την απεριόριστη ενέργειά τους προς τη σωστή κατεύθυνση, αλλάζουν συχνά ριζικά τα χόμπι τους, τα επαγγέλματα, ακόμη και τις διατροφικές τους συνήθειες. Ειλικρινείς και ευθείς, ωστόσο, όπως κανείς άλλος, χρειάζονται αγάπη, φροντίδα και εσωτερική αρμονία.
Για αναποφάσιστους, αλλά πολύ δραστήριους Κριούς, επιλέξτε ένα βιβλίο μαγειρικής με συμβουλές για την προετοιμασία πιάτων για οποιαδήποτε, ακόμη και την πιο παράξενη γεύση, και επίσης να δημιουργήσετε ένα ισορροπημένο, σωστό και υγιεινό μενού για τον εαυτό σας για κάθε μέρα. Χάρη σε αυτή τη δίαιτα, η καλή υγεία και η ειρήνη θα επιστρέψουν σίγουρα στη ζωή σας.

Ταύρος
Μερικές φορές είναι καλύτερο να μην βιάζεστε πουθενά: οι ενεργητικές ενέργειες χρειάζονται υπερβολική ενέργεια, αλλά η παθητική σκέψη, αν δεν λύσει το πρόβλημα, τουλάχιστον δεν θα το επιδεινώσει. Αυτό ακριβώς πιστεύουν οι περισσότεροι Ταύροι. Από τη φύση τους πιό απαιτητικοί από τους άλλους, συχνά δημιουργούν την εντύπωση ανενεργών και αποστασιοποιημένων ανθρώπων. Πίσω από το εξωτερικό απρόσιτο και αδιάφορο, όμως, κρύβεται η ανάγκη για συνεχή άνεση και θαλπωρή. 
Και τι θα μπορούσε να είναι πιο άνετο από το δείπνο με την οικογένειά σας, όταν στο τραπέζι υπάρχουν παραδοσιακά πιάτα; Ένα βιβλίο με Ελληνικές παραδοσιακές συνταγές θα σας βοηθήσει να γίνετε πραγματικός γκουρού μαγειρικής χωρίς να κάνετε καμία σοβαρή προσπάθεια.

Δίδυμοι
Απότομες αλλαγές διάθεσης, αυθόρμητες αποφάσεις και απεριόριστη φαντασία - όλα αυτά αφορούν τους Διδύμους. Κατά κανόνα, οι εκπρόσωποι αυτού του ζωδίου είναι σε θέση όχι μόνο να ετοιμαστούν για ένα ταξίδι στα πέρατα του κόσμου σε πέντε λεπτά, αλλά και να εκπλήξουν τους γύρω τους με διάφορα είδη ικανοτήτων και δεξιοτήτων. Δεν είναι λοιπόν περίεργο που δεν έχουν όμοιο στην κουζίνα.
Το βιβλίο Όλα για τις βάφλες θα βοηθήσει τους Διδύμους να αποκαλύψουν τα ταλέντα τους στο έπακρο. Στον χώρο της κουζίνας σας, θα μάθετε πώς να ετοιμάζετε τα πιο περίπλοκα επιδόρπια βάφλας σύμφωνα με συνταγές από διάφορα μέρη του κόσμου - και θα μπορείτε πάντα να περιποιείστε τον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας με μια τραγανή λιχουδιά.

Καρκίνος
Οι ανήσυχοι, συμπαθητικοί και πιστοί Καρκίνοι δεν βιάζονται να πουν στους άλλους για τα ταλέντα τους, αλλά αν έχουν την ευκαιρία να δείξουν τον εαυτό τους στην πράξη, τότε οι ανταγωνιστές τους απλά δεν έχουν καμία πιθανότητα να κερδίσουν. Συνηθισμένοι να νοιάζονται για τους άλλους, οι Καρκίνοι προσεγγίζουν επίσης το θέμα του μαγειρέματος με ψυχή: αν μαγειρεύετε, τότε να υπάρχει αρκετό για όλους, νόστιμο και απλό. 
Βιβλίο με επιδόρπια είναι ιδανικό για εκπροσώπους αυτού του ζωδίου. Χάρη σε αυτό, μπορείτε να περιποιηθείτε όλη την οικογένεια και να μην φοβάστε ότι τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα πάρουν περιττά κιλά.

Λιοντάρι
Προσπαθώντας να βρίσκονται συνεχώς στο προσκήνιο, οι λαμπεροί και ανεξάρτητοι Λέοντες συνηθίζουν να παίρνουν μόνο το καλύτερο από τη ζωή. Μερικές φορές, ωστόσο, μια τέτοια ανεξέλεγκτη επιθυμία για ιδανικό μπορεί να τους παίξει ένα σκληρό αστείο - εξάλλου, μια πολυτελής ζωή απαιτεί πολύ περισσότερη ενέργεια και πόρους από ένα φλιτζάνι καφέ με ένα εκλέρ. Ωστόσο, οι Λέοντες είναι σίγουροι: αξίζει τον κόπο. Αν, λοιπόν, μιλάμε για τα πιο όμορφα επιδόρπια, τότε να είστε σίγουροι: Οι Λέοντες μπορούν να τα χειριστούν. Τουλάχιστον από περηφάνια.
Συνιστούμε στους Λέοντες να δώσουν προσοχή στα Cheesecake. Τα περίπλοκα και ασυνήθιστα κέικ είναι εύκολα. Εκεί θα βρείτε τις πιο περίπλοκες λιχουδιές που σίγουρα θα καταπλήξουν όλους στην καρδιά μα και στο στομάχι.

Παρθένος
Το πιο ευγενικό ζώδιο του ζωδιακού κύκλου προτιμά να παραμένει στη σκιά στην καθημερινότητα. Κατά κανόνα, προικισμένοι με εξωτερική ομορφιά, εξαιρετικό γούστο και μουσικό ταλέντο, οι Παρθένοι, εν τω μεταξύ, δεν προσπαθούν να επιδείξουν τα πλεονεκτήματά τους στους άλλους. Επιπλέον, είναι πολύ πιο πιθανό από άλλους να απαιτούν έγκαιρη υποστήριξη και ενέργεια. Αυτό το τελευταίο μπορεί να προσφέρει ρομαντικά ταξίδια και καλούδια.
Θα πρέπει να δώσετε προσοχή στο γαλλικό γαστρονομικό μενού. Νόστιμα επιδόρπια και αστείες παρουσιάσεις.

Ζυγός
Όντας σε μια αιώνια αναζήτηση ισορροπίας, οι εκπρόσωποι αυτού του ζωδίου είναι συνηθισμένοι να επικρίνουν το περιβάλλον και τον εαυτό τους. Μια συνεχής αλλαγή άποψης, προσπάθειες να βρεθεί ο καλύτερος τρόπος για να λυθεί ένα πρόβλημα, η αδυναμία λήψης μιας σημαντικής απόφασης - όλα αυτά περιπλέκουν σημαντικά τη ζωή τόσο του ίδιου του Ζυγού όσο και των αγαπημένων τους. 
Για να μειώσετε το άγχος, αφιερώστε λίγα λεπτά μακριά από σοβαρές εργασίες και ετοιμάστε ένα δροσιστικό smoothie από μούρα ή λαχανικά. Ένα βιβλίο για Smoothies θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε για την επιλογή των συστατικών.

Σκορπιός
Επίμονοι και δύστροποι, οι Σκορπιοί εμφανίζονται ως πραγματικοί ήρωες σε δύσκολες στιγμές. Είναι τη στιγμή που οι γύρω τους έχουν ήδη εξαντλήσει τους ηθικούς και φυσικούς πόρους τους, αυτά τα κακά πνεύματα μπαίνουν στη μάχη. Ικανοί για οποιοδήποτε επίτευγμα για να διασκεδάσουν την περηφάνια τους και να πετύχουν τους στόχους τους, δεν τα παρατάνε ποτέ και βγαίνουν νικητές από οποιαδήποτε κατάσταση.
Και για να διατηρηθεί το ηθικό, όπως γνωρίζετε, απαιτείται επαρκής διατροφή. Σε βιβλία μαγειρικής θα βρείτε αρκετές δεκάδες συνταγές για τα πιο νόστιμα και κυρίως, υγιεινά πρωινά για τον καθένα, ακόμα και την πιο απαιτητική γεύση του «σκορπιού».

Τοξότης
Γεννημένοι ηγέτες, ικανοί να ηγηθούν ακόμη και των πιο ακλόνητων σκεπτικιστών, οι Τοξότες έχουν όλα τα φόντα για να γίνουν μεγάλο αφεντικό, να ηγηθούν μιας μεγάλης εταιρείας ή ακόμα και μιας χώρας. Για να εφαρμόσουν τα σχέδια του Ναπολέοντα, οι εκπρόσωποι αυτού του ζωδίου απαιτούν πολλή δύναμη, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να δώσουν προσοχή σε θρεπτικά τρόφιμα. 
Από βιβλία θα μάθετε πώς τα προϊόντα κρέατος που παρασκευάζονται στο εργοστάσιο διαφέρουν από τα σπιτικά, γιατί τα φωσφορικά και τα νιτρικά άλατα είναι τόσο επικίνδυνα για τον οργανισμό και πώς να μάθετε να μαγειρεύετε λιχουδιές στη δική σας κουζίνα.

Αιγόκερως
Όπως οι εκπρόσωποι του προηγούμενου ζωδίου, οι Αιγόκεροι είναι γεννημένοι ηγέτες. Έχοντας απορρίψει τα περιττά συναισθήματα, μπορούν εύκολα να πάρουν όλες τις διαδικασίες στα χέρια τους, να τελειοποιήσουν τη δουλειά και να επιτύχουν πρωτοφανή επιτυχία. Συχνά ήρεμοι, λογικοί και αμερόληπτοι, βρίσκουν εύκολα τη θέση τους στη ζωή, όπου μπορούν να συνειδητοποιήσουν πλήρως τα δικά τους ταλέντα. 
Γιατί λοιπόν να μην δοκιμάσετε τον εαυτό σας στη μαγειρική; Στα βιβλία θα βρείτε όχι μόνο συνταγές για κάθε μέρα, αλλά και χρήσιμες συμβουλές - για παράδειγμα, πώς να εγκαταλείψετε το κρέας και να αγαπήσετε τα λαχανικά.

Υδροχόος
Οι Υδροχόοι, όπως κανείς άλλος, εκτιμούν τη ζωή σε κάθε εκδήλωση. Στην προσπάθειά τους να μάθουν νέα πράγματα, να ανακαλύψουν νέους ορίζοντες και να αξιοποιήσουν στο έπακρο την κάθε μέρα, δεν παραμελούν κανέναν, ακόμη και τα πιο τολμηρά πειράματα. Συμπεριλαμβανομένου του φαγητού. 
Ο βιγκανισμός, ένα σύστημα διατροφής που έχει μετατραπεί εδώ και καιρό σε πραγματική φιλοσοφία, σίγουρα θα αρέσει σε όλους τους λάτρεις του νέου και του ασυνήθιστου. Και μπορείτε να ανακαλύψετε τον κόσμο των φυτικών τροφών σε βιβλία για Vegan.

Ιχθύς
Οι κύριοι μαχητές της δικαιοσύνης και λάτρεις της φιλανθρωπίας, οι Ιχθύες αποτελούν πραγματικό πρότυπο. Είναι αυτοί που είναι έτοιμοι να έρθουν στη διάσωση ανά πάσα στιγμή και να εμπλακούν στην πιο επικίνδυνη περιπέτεια για χάρη των δημοσίων σκοπών. 
Δυστυχώς, είναι συχνά δύσκολο να βρεις έστω και ένα ελεύθερο λεπτό στο πρόγραμμα των Ιχθύων - ο υπερ-ηρωισμός έχει τις δικές του παρενέργειες. Το συγκεκριμένο ζώδιο λοιπόν θα βρει πολύ χρήσιμο ένα πολυκουζινάκι, και ταυτόχρονα  ένα βιβλίο με συνταγές για τα πιο νόστιμα πιάτα που μπορούν να ετοιμαστούν σε χρόνο ρεκόρ.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια