Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

David Holmes: The Boy Who Lived

Το νέο πρότζεκτ του Ντάνιελ Ράντκλιφ είναι πολύ προσωπικό.
Το ντοκιμαντέρ «David Holmes: The Boy Who Lived» αφηγείται την ιστορία του Χολμς, ενός γυμναστή που εργάστηκε ως κασκαντέρ στις επικίνδυνες σκηνές των ταινιών «Χάρι Πότερ», αντικαθιστώντας τον Ντάνιελ Ράντκλιφ επί 10 χρόνια. Μέχρι που ένα ατύχημα το 2009 στα γυρίσματα της ταινίας «Ο Χάρι Πότερ και οι Κλήροι του Θανάτου – Μέρος 1ο» άφησε τον Χολμς παράλυτο. Ο Ράντκλιφ εμφανίζεται στο ντοκιμαντέρ και είναι μεταξύ των παραγωγών του.

«Καθώς ο Ντάνιελ και οι κασκαντέρ συνάδελφοι του Ντέιβιντ του συσπειρώνονται για να υποστηρίξουν τον εκείνον και την οικογένειά του, είναι το εξαιρετικό πνεύμα ανθεκτικότητας του Ντέιβιντ που γίνεται η μεγαλύτερη πηγή δύναμης και έμπνευσης», αναφέρεται σε δελτίο Τύπου για το ντοκιμαντέρ.

«Το να είμαι κασκαντέρ ήταν το κάλεσμα της ζωής μου και το να ντουμπλάρω τον Χάρι ήταν η καλύτερη δουλειά στον κόσμο», έγραψε στο Instagram ο Χολμς. «Αυτή η ταινία αφηγείται την ιστορία όχι μόνο των επιτευγμάτων μου μπροστά από την κάμερα, αλλά και των προκλήσεων που αντιμετωπίζω καθημερινά, καθώς και τη συνολική στάση μου απέναντι στη ζωή μετά το σπάσιμο του αυχένα μου».

«Στον ταραχώδη κόσμο που ζούμε αυτή τη στιγμή, θα ήθελα να παραθέσω μια φράση του Χάρι: “είμαστε δυνατοί όσο είμαστε ενωμένοι, αδύναμοι όσο είμαστε διχασμένοι”», πρόσθεσε.
Το ντοκιμαντέρ, σε σκηνοθεσία του Νταν Χάρτλεϊ, περιλαμβάνει προσωπικό υλικό από τη ζωή του Χολμς που γυρίστηκε την τελευταία δεκαετία, υλικό από τα παρασκήνια της δουλειάς του ως κασκαντέρ, καθώς και συνεντεύξεις με τον Ράντκλιφ, φίλους, μέλη της οικογένειας και πρώην συνεργάτες. Θα κάνει πρεμιέρα στο HBO στις 15 Νοεμβρίου και θα είναι διαθέσιμο για streaming στην πλατφόρμα Max.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια