Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Γαλαζοαίματα ζευγάρια ζωδιακά αταίριαστα

Μπορεί να φαίνεται παράξενο να σκεφτόμαστε τις βασιλικές μοίρες όσον αφορά τα αστέρια και τους πλανήτες, αλλά ο ζωδιακός κύκλος μπορεί να προσφέρει καλή εικόνα για τη ζωή και τις σχέσεις τους.

Ποια βασιλικά ζεύγη δεν ταιριάζουν καθόλου αστρολογικά, λοιπόν;

Η βασίλισσα Ελισάβετ Β' και ο πρίγκιπας Φίλιππος
Όπως απεικονίζεται στο "The Crown", η βασίλισσα Ελισάβετ Β' και ο πρίγκιπας Φίλιππος γνώρισαν πολλές ρομαντικές διαμάχες. Σε τελική ανάλυση, δεν μπορεί να είναι εύκολο να εστιάσετε στον γάμο σας όταν έχετε να διοικήσετε μια ολόκληρη χώρα. Παρά τις άφθονες εικασίες γύρω από τους πιθανούς συζυγικούς καβγάδες τους (για να μην αναφέρουμε τις φήμες για απιστία του Φίλιππου), οι μονάρχες παρουσίαζαν πάντα έναν σιδερένιο γάμο. Ακόμη και μετά τον θάνατό τους, οι πιο εσωτερικές λεπτομέρειες της σχέσης τους παραμένουν μυστήριο.
Με βάση τους γενέθλιους χάρτες τους, αυτή η βασιλική σχέση είχε κάποιες προκλήσεις. Η βασίλισσα Ελισάβετ γεννήθηκε στις 21 Απριλίου 1926, κάτω από το λογικό, εργατικό ζώδιο του Ταύρου. Αυτά τα γήινα όντα περιγράφονται συχνά ως κτητικά - μια πλήρης αντίθεση με το ζώδιο του Φιλίππου, που ανήκε στους Διδύμους.
Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ
Από τον πολωτικό γάμο τους μέχρι τη δραματική τους διαμάχη με τη βασιλική οικογένεια, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ δεν είναι ξένοι με τις κόντρες. Παρόλα αυτά, το πιο διαβόητο ζευγάρι της μοναρχίας σηκώνει ανάστημα μπροστά στον δημόσιο έλεγχο. Παρά τη φαινομενικά θερμή ένωσή τους, ορισμένοι κριτικοί εξακολουθούν να πιστεύουν ότι η σχέση τους είναι καταδικασμένη να αποτύχει. Τι έχουν να πουν όμως τα αστέρια; Ο πρίγκιπας Χάρι γεννήθηκε στις 15 Σεπτεμβρίου 1984, καθιστώντας τον Παρθένο. Ζώδιο της γης, ο Παρθένος είναι προσγειωμένος, πρακτικός και συγκρατημένος. Από την άλλη, η Μαρκλ είναι ένας φλογερός Λέων που ποθεί την εξουσία και νιώθει άνετα να βρίσκεται στο προσκήνιο. Ο άγριος Λέων και ο τακτικός Παρθένος θα μπορούσαν να βρεθούν σε αντίθεση σχετικά με τις συγκρουόμενες αξίες τους.
Ο Πρίγκιπας Εδουάρδος και η Σοφία, Δούκισσα του Εδιμβούργου
Ο πρίγκιπας Εδουάρδος παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, Σόφι Ρις-Τζόουνς, το 1999. Με τα χρόνια, το ζευγάρι έχει κερδίσει άφθονο θαυμασμό από τους βασιλικούς παρατηρητές. Οι θαυμαστές επαινούν την ικανότητά τους να κινούνται απρόσκοπτα μεταξύ των βασιλικών τους καθηκόντων και της ασφαλούς οικογενειακής τους ζωής. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του αρραβώνα το 1998, το ζευγάρι αποκάλυψε το μυστικό πίσω από το δέσιμό τους. «Νομίζω ότι μοιραζόμαστε πολλά ενδιαφέροντα, γελάμε πολύ και έχουμε μια υπέροχη φιλία», παρατήρησε η Σόφι. 
Παρά τα κοινά σημεία τους, ο Έντουαρντ, ένας Ιχθύς, και η Σόφι, ένας Υδροχόος, μπορεί να έχουν πρόβλημα να σχετίζονται μεταξύ τους με βάση τα ζώδια τους. Οι άνθρωποι που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο του νερού των Ιχθύων τείνουν να είναι διαισθητικοί και ρομαντικοί. Εν τω μεταξύ, οι Υδροχόοι είναι γνωστοί για τους επαναστατικούς, ελεύθερους τρόπους τους. Όταν αυτά τα ζώδια ενωθούν, οι συναισθηματικοί Ιχθύες μπορεί να δυσκολεύονται να αποδεχτούν την ανεξάρτητη φύση του Υδροχόου.
Η πριγκίπισσα Ευγενία του Γιορκ και ο Τζακ Μπρούξμπανκ
Η ιστορία αγάπης της πριγκίπισσας Ευγενίας και του Τζακ Μπρούξμπανκ ξεκίνησε πολύ πίσω το 2010. Ο Τζακ είπε στο BBC ότι ήταν «έρωτας με την πρώτη ματιά» όταν γνωρίστηκαν. Από τότε, είδαμε το ειδύλλιό τους να κορυφώνεται με έναν υπερβολικό γάμο του 2018, ακολουθούμενο από τη γέννηση του πρώτου τους παιδιού το 2021, του Όγκουστ Φιλίπ. Παρά την άνετη ζωή της στο σπίτι, υπάρχει επίσης μια περιπετειώδης και αυθόρμητη πλευρά της πριγκίπισσας Ευγενίας χάρη στο ζώδιό της, τον Κριό. Αυτό το τολμηρό, ενεργητικό ζώδιο της φωτιάς αναζητά πάντα την επόμενη πηγή ενθουσιασμού. Η περσόνα του Κριού της Ευγενίας είναι πολύ διαφορετική από αυτή του Τζακ, η οποία γεννήθηκε κάτω από το πραγματιστικό γήινο ζώδιο του Ταύρου.
Ο Αλβέρτος Β' και η Σαρλίν, πριγκίπισσα του Μονακό
Ο έλεγχος δεν είναι κάτι καινούργιο για τον Αλβέρτο Β', Πρίγκιπα του Μονακό και τη Σαρλίν, την Πριγκίπισσα του Μονακό. Μάλιστα, η σχέση τους δέχτηκε πυρά από την αρχή. Πριν από τον γάμο τους το 2011, η Σαρλίν φέρεται να προσπάθησε να δραπετεύσει από το Μονακό τρεις φορές. Οι φήμες επέστρεψαν ξανά το 2021, όταν η Σαρλίν έκανε μια αυτοσχέδια εξάμηνη απόδραση στη χώρα της, τη Νότια Αφρική. Πρόσθεσε το γεγονός ότι ο Άλμπερτ ονομάστηκε «πρίγκιπας του playboy» κατά τη διάρκεια της εργένικης του ζωής και δεν είναι περίεργο που αυτοί οι δύο απέφευγαν τις φήμες χωρισμού για πάνω από μια δεκαετία.

Σύμφωνα με τον ειδικό στην αστρολογία και τα ταρώ Inbaal Honigman, αυτή η σχέση είναι αστρολογικά προκλητική. Ο Άλμπερτ, ένας Ιχθύς με ωροσκόπο Δίδυμο, είναι φυσικά εξωστρεφής. Ωστόσο, η Σαρλίν είναι ένας εσωστρεφής συνδυασμός ενός Υδροχόου με έναν Ωροσκόπο Ταύρου. Αυτή η σύζευξη μπορεί να οδηγήσει σε προκλήσεις με την επικοινωνία και τη διαχείριση συγκρούσεων.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια