Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Οι προφητείες του Άβελ για τον κόσμο και τη Ρωσία

Ο μοναχός είχε μια πρόβλεψη για την εποχή που ο Βλαντιμίρ Πούτιν θα έπαυε να είναι πρόεδρος. 
Eίδε ότι θα επικρατούσε αναταραχή στη χώρα και 10 ηγεμόνες θα εμφανίζονταν . Στις προβλέψεις του Abel, επρόκειτο για έναν απρόσωπο ξιφομάχο που θα έχυνε αίμα, για έναν άνθρωπο με κατεστραμμένο δέρμα (κάποιοι υποστηρίζουν ότι ο Zyuganov είναι) και ένα άτομο με ετικέτα.

Σημαντικές φιγούρες για να αποφασίσουν για την τύχη της Ρωσίας μετά την αποχώρηση του Πούτιν θα είναι κάποιος «κουτσός» που θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να καταλάβει την εξουσία, μια κυρία με χρυσά μαλλιά και τρία άρματα, καθώς και ένας άντρας που ονόμασε «Μεγάλος Πότερ».

Οι προβλέψεις του Άμπελ για τη Ρωσία
Ο διορατικός επιβεβαίωσε το μεγάλο του χάρισμα κατά τη διάρκεια της ζωής του, επομένως δεν πρέπει να αμφιβάλλετε για τις προφητείες του. Είναι ήδη ο 21ος αιώνας και τα λόγια του συνεχίζουν να γίνονται πραγματικότητα. Ο μοναχός έκανε πολλές προβλέψεις για τη Ρωσία.

Συγκεκριμένα, σημείωσε ότι ένας άνθρωπος μικρού αναστήματος θα οδηγούσε τη χώρα τρεις φορές. Όπως μπορείτε να δείτε, ο αριθμός αυτός μοιάζει πολύ με τον σημερινό Πρόεδρο της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν. Ο Άμπελ τον αποκάλεσε τον δεύτερο Μπόρις, μόνο αρκετές φορές πιο ισχυρό.

Περιέγραψε μάλλον αόριστα το μέλλον της Ρωσικής Ομοσπονδίας, αλλά οι σύγχρονοι επιστήμονες μπόρεσαν να συνθέσουν μια πρόχειρη εικόνα για το τι μας περιμένει από το 2017 και μετά:
  • η εξουσία θα πάει σε 10 βασιλιάδες (πιθανότατα, η Ρωσική Ομοσπονδία θα καταρρεύσει σε πολλά ξεχωριστά κράτη).
  • Ένας άγνωστος πολεμιστής θα εμφανιστεί στην πολιτική αρένα, που θα ξεκινήσει μια μάχη και θα χύσει πολύ αίμα.
  • στο τιμόνι της κυβέρνησης θα είναι ένας άλλος ντόπιος του βάλτου με τα ίδια πράσινα μάτια.
  • η κοινωνία θα μισήσει ένα άτομο με μακριά μύτη, αλλά αυτό δεν θα τον εμποδίσει να συγκεντρώσει γύρω του έναν στρατό υπερασπιστών πολλών εκατομμυρίων.
  • Η ξανθιά κυρία θα οδηγήσει τρία άρματα.
  • όλοι οι δράστες του ανθρώπινου πόνου θα τιμωρηθούν τη στιγμή που η εξουσία θα περάσει στον «Μεγάλο Πότερ».
Οι εκφρασμένες προβλέψεις για τη Ρωσία μοιάζουν με την πλοκή κάποιου παλιού ρωσικού παραμυθιού. Ωστόσο, υπάρχει μια βασική διαφορά που ξεχωρίζει τα λόγια του Άμπελ από μια ιστορία παραμυθιού - αργά ή γρήγορα γίνονται πραγματικότητα.
Οι διερμηνείς είδαν στις προφητείες του μοναχού ένα σημείο καμπής που συνέβει το 2017. 
Πολλοί το συνδέουν με το τέλος της κρίσης στη Ρωσία, καθώς και την παύση των εχθροπραξιών στο Ντονμπάς.
Μετά από όλα τα δεινά που υπέστη ο λαός, ο «Μεγάλος Πότερ» θα πρέπει να βγει στον λαό, ο οποίος θα τιμωρήσει όλους τους ένοχους, θα ανέβει στο θρόνο και από εκείνη τη στιγμή θα αρχίσει η αυγή της Ρωσίας.
Αυτό θα πρέπει να συμβεί, κατά πάσα πιθανότητα, το 2024. Το τέλος του κόσμου, σύμφωνα με τις προβλέψεις του μοναχού, θα πρέπει να ξεκινήσει για τους ανθρώπους το 2780. 

Για τη νέα αναταραχή στη Ρωσία «Το αίμα και τα δάκρυα θα ποτίσουν την υγρή γη. Θα κυλήσουν ματωμένα ποτάμια. Ο αδελφός θα ξεσηκωθεί εναντίον του αδελφού. Και μπουκέτα: φωτιά, σπαθί, εισβολή ξένων και ο εχθρός είναι η εσωτερική δύναμη της ασεβείας, ο Εβραίος θα μαστιγώσει τη ρωσική γη με έναν σκορπιό, θα ληστέψει τα ιερά της, θα κλείσει τις εκκλησίες του Θεού, θα εκτελέσει τους καλύτερους Ρώσους. Αυτή είναι η άδεια του Θεού, η οργή του Κυρίου για την αποκήρυξη της Ρωσίας από τον Χρισμένο της. Και τότε θα υπάρχει ακόμα! Ο Άγγελος του Κυρίου χύνει νέα κύπελλα συμφοράς για να έρθουν οι άνθρωποι στο μυαλό. Δύο πόλεμοι, ο ένας πιο πικρός από τον άλλον, θα είναι. Ο νέος Batu στη Δύση θα σηκώσει το χέρι του. Οι άνθρωποι ανάμεσα στη φωτιά και τη φλόγα. Αλλά δεν θα καταστραφεί από προσώπου γης, σαν να κυριαρχεί η προσευχή του βασανισμένου βασιλιά. "

Το τέλος του κόσμου του Άβελ
Τα οράματα του διορατικού Άβελ έφτασαν στο έτος 2892. Τότε, σύμφωνα με τον προφήτη, θα έρθει το τέλος του κόσμου, το οποίο θα σημαδευτεί από την εμφάνιση του Αντίχριστου. Για πολλά, πολλά χρόνια, η ανθρωπότητα θα βυθίζεται στο απόλυτο σκοτάδι και ένας συγκεκριμένος βοσκός θα κυβερνά τους ανθρώπους.
Μόνο αφού περάσουν 1050 χρόνια οι άνθρωποι θα μπορέσουν να ανανεωθούν και οι νεκροί θα αναστηθούν από τους τάφους τους. 
Και δεν είναι ξεκάθαρο ποιος θα είναι προορισμένος να ζήσει την αιώνια ζωή, και ποιος θα αντιμετωπίσει τη φθορά και τον επικείμενο θάνατο. 

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια