Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ο Ωροσκόπος και το Ανατέλλον Ζώδιο

Α) ο Ωροσκόπος στον Κριό = ανάγκη για έκφραση
Όταν κατά τη γέννηση ανατέλλει ο Κριός, χαρίζει στον άνθρωπο ενέργεια και δραστηριότητα του σώματος και του νου, παρορμητικότητα και ενθουσιασμό με πολλές αλλαγές στη διάρκεια της ζωής. Ο άνθρωπος είναι θαρραλέος, δραστήριος, ειλικρινής και ντόμπρος. Μπορεί να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες γρήγορα και με γενναιότητα. Ξέρει τι θέλει και σπάνια νιώθει χαμένος μη ξέροντας τι να πείτε και τι να κάνει όταν πρέπει να αποφασίσει. Είναι φιλόδοξος με αυτοπεποίθηση και ριψοκίνδυνος και θα πετύχει στο κόσμο, κυρίως χάρη σε αυτές τις ιδιότητες και χάρη στην εμπιστοσύνη που έχει στην ικανότητα του  να πετυχαίνει. Αγαπάει υπερβολικά την ελευθερία και την ανεξαρτησία και περνάει άσχημα, όταν κατά οποιονδήποτε τρόπο εμποδίζεται, περιορίζεται ή παρακωλύεται. Είναι γενναιόδωρος και ανταποκρίνεται αμέσως όταν απευθύνεται στα αισθήματα του. Είναι ένθερμος και ενεργητικός υποστηρικτής οποιουδήποτε ατόμου ή υπόθεσης που βρίσκεται μέσα στις συμπάθειες του. Οι περισσότερες ατυχίες του θα προκύψουν εξαιτίας της υπερβολικής βιασύνης και παρορμητικότητας στη πράξη, στη κρίση ή στα συναισθήματα. 
Του λείπει κάπως η ψυχραιμία, ή ήρεμη σκέψη και η αυτοσυγκράτηση και δεν του είναι εύκολο να υποχωρεί μπροστά σε άλλους, ακόμα και όταν το απαιτεί το δίκαιο ή η σύνεση. Ακόμη και αν αποτύχει δεν θα αργήσει να πάρει μια νέα πρωτοβουλία, επειδή έχει αυτοπεποίθηση κι αποφασιστικότητα.

Β)   ο Ωροσκόπος στον Ταύρο = ανάγκη για παραγωγή
Ο Ταύρος που ανατέλλει στη γέννηση σας, σας δίνει ένα ζωτικό ευαίσθητο και μαγνητικό τύπο σώματος. Η ιδιοσυγκρασία σας είναι πρακτική ,αποφασιστική , επιφυλακτική και σταθερή, ευγενική αν δεν την προκαλέσουν αλλά πεισματάρα αν της αντισταθούν. Είσαστε καλόκαρδος, αφοσιωμένος σας αρέσει η διασκέδαση με έντονες επιθυμίες και συγκινήσεις και καμιά φορά μπορεί να γίνετε πολύ ζηλιάρης.
Με την υπομονή την αντοχή και την επιμονή μπορείτε να φέρετε σε επιτυχία οτιδήποτε αναλάβετε αλλά πρέπει να προσέχετε να μην είσαστε πολύ εγωκεντρικός άκαμπτος επιχειρηματικός και προκατειλημμένος. Δεν επηρεάζεστε εύκολα από τους άλλους, αλλά είστε επίμονοι και υπομονετικοί εργάτες με το δικό σας τρόπο και σύμφωνα με τις δικές σας ιδέες. 
Επειδή είσαστε μάλλον συντηρητικός με σταθερά γούστα και γνώμες θα υπάρξουν πολύ λίγες αλλαγές στη ζωή σας. Σας λείπει κάπως η προσαρμοστικότητα. Η πορεία της ζωής σας έχει τη τάση να κινείται κάθε μέρα και κάθε χρόνο στα ίδια κανάλια με συγκριτικά ελάχιστες αλλαγές.
Έχετε φύση τρυφερή και συναισθηματική σας αρέσει η ευχαρίστηση και θαυμάζετε την ομορφιά σε όλα τα πράγματα. Συχνά υπάρχει αγάπη για μουσική ή τη τέχνη, καλό γούστο στα χρώματα, τη μελωδία, τα ρούχα, τα κοσμήματα και γενικά την κομψότητα. Είστε ψυχροί, συγκρατημένοι, σταθεροί και επίμονοι, αγαπάτε την ειρήνη, την ηρεμία και την αρμονία. Πρακτικός και θέλετε να βάζετε το καθετί στη δοκιμασία της πράξης και της εμπειρίας. Εκτιμάτε άτομα, πράγματα και ιδέες, κυρίως για τη χρησιμότητα την οποία μπορούν να έχουν.   
Αργείτε να θυμώσετε, αλλά είστε ικανοί να κρατήσετε έχθρα, ικανοί για έντονα πάθη, αφού έχετε έντονα αισθήματα και επιθυμίες.

Γ)   Ο  Ωροσκόπος στους Διδύμους = ανάγκη επικοινωνίας, μάθησης
Οι Δίδυμοι που ανατέλλουν στη γέννηση σας, σας δίνουν ένα δραστήριο, έντονο, ανήσυχο κι ευέξαπτο τύπο σώματος. Η ιδιοσυγκρασία σας είναι ευαίσθητη, φιλόδοξη, με πολλή αντίληψη και φαντασία. Διαθέτετε νοητικές ικανότητες και ένα δραστήριο και ευέλικτο νου. Συνήθως έχετε ικανότητες στο γράψιμο, τη μελέτη, την ομιλία ή στη διανόηση. Σας αρέσουν τα βιβλία και το διάβασμα, μπορείτε να μάθετε εύκολα μέσω βιβλίων ή διαλέξεων, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το νου σας σε μια ποικιλία θεμάτων και είστε έξυπνοι και επινοητικοί. Είστε κατάλληλοι για μια καλή εκπαίδευση και ικανοί σχεδόν για κάθε φιλολογικό κλάδο ή για κληρικό έργο. Έχετε μεγάλη αναλυτική ικανότητα, βαθυστόχαστο νου και μεγάλη εκφραστικότητα στην ομιλία ή στο γράψιμο. Έχετε ταλέντο όσον αφορά τις γλώσσες και την επιστήμη και σας αρέσουν επίσης τα ταξίδια. Διαθέτετε νοητική κατανόηση και γρήγορη προσαρμοστικότητα σε διάφορες έρευνες και μελέτες, αλλά σας λείπει κάπως η συγκέντρωση και η επιμονή. Είστε μάλλον αναποφάσιστοι αβέβαιοι και ευμετάβλητοι μερικές φορές, δεν νιώθετε σίγουροι για τον εαυτό σας και μπορεί ακόμα να έχετε ή και να εκφράζετε αντιφατικές απόψεις. Έχετε την τάση να ανησυχείτε και να εκνευρίζεστε, αναστατώνεστε εύκολα για ασήμαντα πράγματα. Είστε ευγενικοί, ανθρώπινοι και συμπαθητικοί, αλλά ξέρετε πολύ καλά τι σημαίνει να έχεε κρίσεις ντροπαλότητας, νευρικότητας και επιφυλακτικότητας όταν αποσύρεστε στον εαυτό σας. Οι ισχυρές ιδιότητες σας είναι η λογική και η κατανόηση αλλά εμφανίζετε επίσης έλλειψη συνέχειας και δύναμης της θέλησης.

Δ)  ο Ωροσκόπος στον Καρκίνο = ανάγκη αυτοπροστασίας και αυτονομίας
Ο Καρκίνος που ανατέλλει στη γέννηση σας, σας δίνει ένα ευαίσθητο σώμα, που εύκολα επηρεάζεται από το περιβάλλον. Η ιδιοσυγκρασία σας είναι ήσυχη, μοναχική, δεκτική μάλλον ευμετάβλητη, συμπαθητική, με μια γόνιμη φαντασία 
Μεγάλη ευαισθησία, δεκτικότητα, ενεργά συναισθήματα και συγκινήσεις και μια αρέσκεια για τον εντυπωσιασμό και τη πρωτοτυπία. Έχετε έντονη οικογενειακή και κοινωνική φύση, θερμές συμπάθειες και σας αρέσει η οικογενειακή ζωή. Επηρεάζεστε εύκολα από κείνους που αγαπάτε ή θαυμάζετε, αλλά έχετε τη τάση να είστε ψυχροί, συγκρατημένοι και  δύσπιστοι σε κείνους που  δεν γνωρίζετε καλά ή που δεν σας αρέσουν. Διαθέτετε μια πλούσια και ζωηρή φαντασία και συχνά ξαναζείτε με το νου σας το παρελθόν και οραματίζεστε το μέλλον. Έχετε μεγάλη σύνεση και προνοητικότητα, είστε προσεκτικοί και επιφυλακτικοί και διαθέτετε αρκετή επιμονή και σταθερότητα. Έχετε μια φυσική ικανότητα για το εμπόριο και τις επιχειρήσεις και μπορείτε να πετύχετε σε αυτό το τομέα, επειδή διαθέτετε μια αίσθηση της αξίας και της οικονομίας. Έχετε πρακτικό νου και βάζετε τελικά το καθετί στη δοκιμασία της πρακτικής εφαρμογής και με λίγη προσοχή μπορείτε να αποκτήσετε τη φήμη ενός χρήσιμου και πρακτικού ατόμου πάνω στο δικό σας τρόπο ζωής. Ζείτε σε μεγάλο βαθμό στο κόσμο των αισθήσεων και μερικές φορές είστε ευμετάβλητοι και ιδιότροποι, αλλά διαθέτετε επίσης υπομονή και επιμονή.

Ε)   ο Ωροσκόπος  τον Λέοντα = ανάγκη για διάκριση στο περιβάλλον
Ο Λέων δίνει ένα φλογερό, δραστήριο αν και νευρικό τύπο σώματος, με εμφάνιση συνήθως ευγενική και μεγαλόπρεπη. Η ιδιοσυγκρασία είναι εύθυμη, αισιόδοξη και κοινωνική. Έχετε μια φύση ανοικτή, ευγενική, τίμια, μεγαλόψυχη και γενναιόδωρη. Έχετε αξιοπρέπεια και αυτοπεποίθηση, που σας στηρίζουν σε προβλήματα και δυσκολίες και που μπορούν να σας προωθήσουν στη ζωή, αν χρησιμοποιήσετε σοφά τις ευκαιρίες σας. Δεν υποτιμάτε την αξία σας, αλλά είστε φιλόδοξοι και ικανοί με μακρόπνοους σκοπούς και σχέδια. Έχετε ένα βαθμό περηφάνιας και σας αρέσει μερικές φορές η επίδειξη και η προβολή, έχετε έντονη μέσα σας την αίσθηση του δράματος. Έχετε ζεστή καρδιά και έντονες συμπάθειες και είστε πολύ πιστοί φίλοι, από κείνους που δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξουν ή να ταλαντευτούν. Είστε ευσπλαχνικοί, τρυφεροί και πονόψυχοι, είστε πρόθυμοι να βοηθήσετε εκείνους που χρειάζονται βοήθεια και να προστατεύσετε όσους χρειάζονται προστασία. Η περηφάνια σας προσβάλλεται μάλλον εύκολα και γρήγορα θυμώνετε αλλά είστε ένας εχθρός που συγχωρεί και προτιμάτε την ειρήνη από τον πόλεμο. Έχετε σταθερή και δυνατή θέληση και δεν αλλάζετε εύκολα την πορεία σας από τη στιγμή που το απόφασίζετε αλλά είστε ικανοί και για επίμονες προσπάθειες επί αρκετό χρόνο. Είστε ευχάριστοι, αισιόδοξοι, κοινωνικοί και συντροφικοί. Τα αισθήματα και οι συγκινήσεις σας φουντώνουν γρήγορα, σας αρέσει μάλλον η πολυτέλεια και η άνεση και ίσως θα χρειαστεί να βάλετε κάποιο χαλινάρι σε αυτή την όψη της φύσης σας.  

ΣΤ)  ο Ωροσκόπος στη Παρθένο = ανάγκη για ασφάλεια
Η Παρθένος δίνει ένα ζωηρό και δραστήριο τύπο σώματος με πολλή αντοχή, που σπάνια προδίνει την τυχόν προχωρημένη ηλικία σας. Η ιδιοσυγκρασία είναι ευ- αίσθητη, συνεσταλμένη, σεμνή και συντηρητική.
Νιώθετε συμπάθεια αλλά η πραγματική σας φύση σπάνια ξεπροβάλλει εξ αιτίας κάποιας μετριοφροσύνης κι έτσι συχνά σας θεωρούν ψυχρό και κάποτε δυσνόητο. Αποφύγετε να γίνετε πολύ αυστηρός ή κυνικός.
Είστε μια φύση ήρεμη, αποσυρμένη, μετριοπαθή και συγκρατημένη. Προσεκτικοί και συνετοί και ικανοί να σκεφτείτε πού πριν να πράξετε.
Αν και φαίνεστε κατάλληλοι και ικανοί να είστε σχεδόν τα πάντα για όλους σπάνια δείχνετε την αληθινή σας φύση ανοιχτά και πολλές φορές δύσκολα μπορούν να σας καταλάβουν. Διαθέτετε λογική, ικανότητα συλλογισμού και αρκετό ταλέντο για επιστημονικές ή φιλολογικές μελέτες. Μπορείτε όμως επίσης να αναπτύξετε μια αρκετά μεγάλη πρακτική ικανότητα και να ασχοληθείτε με μικρές λεπτομέρειες αποτελεσματικά και μεθοδικά. Μερικές φορές ανησυχείτε χωρίς λόγο, είστε διστακτικοί και αλλάζετε γνώμη. Είστε άτολμοι, σας λείπει η αυτοπεποίθηση και είστε υπερβολικά έτοιμοι να υποχωρήσετε μπροστά στις δυσκολίες. Μαθαίνετε εύκολα κι έχετε ευχέρεια στην ομιλία ή στο γράψιμο. Δεν έχετε αρκετή αισιοδοξία. Θα εργάζεστε καλύτερα και θα είστε πολύ τυχεροί αν ακολουθείτε κάποιον αρχηγό και βασίζεστε πάνω του. Η Παρθένος είναι το ζώδιο του υπηρέτη, όχι του κυρίου.

Ζ)  Ο Ωροσκόπος στο Ζυγό = ανάγκη για αρμονική συνεργασία
Ο Ζυγός που ανατέλλει στη γέννηση σας, σας δίνει ένα ισορροπημένο σώμα αρκετά κομψό κι όμορφο σε εμφάνιση. Η ιδιοσυγκρασία σας είναι ραφιναρισμένη, ευγενική, λεπτή, αξιαγάπητη και εγκάρδια.
Έχετε μια φύση θαρραλέα, ευγενική, καταδεκτική και τρυφερή. Τα αισθήματα και οι συμπάθειες σας αναπτύσσονται υπερβολικά και είναι πιθανόν να παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας. Είστε ικανοί να κάνετε πολλούς φίλους, σχετίζεστε εύκολα με άλλους , η κοινωνική πλευρά της φύσης σας είναι ζωηρή και θα εξυπηρετήσετε καλύτερα την ανάπτυξη σας, αν την καλλιεργήσετε με σύνεση. Θα είστε λιγότερο τυχεροί αν ζείτε μόνοι ή απομονωθείτε από τους άλλους. Έχετε έναν εκλεπτυσμένο νου, σας αρέσει η ομορφιά  και η τάξη και έχετε μια τάση προς τη μουσική ή τη ζωγραφική. Το περιβάλλον σας επηρεάζει πού και δεν νιώθετε ευτυχισμένοι, αν δεν είναι τακτοποιημένο, κομψό και αρμονικό. Ο νους σας επιδέχεται σημαντική καλλιέργεια, ειδικά σε σχέση με θέματα φαντασίας και ιδεαλισμού, αλλά διαθέτετε περισσότερη διαίσθηση, παρά λογική και τα συναισθηματα και η συμπάθεια σημαίνουν περισσότερα για σας, από ότι η ψυχρή λογική.
Είστε ευμετάβλητοι και άστατοι, οι αρέσκειες και οι απαρέσκειες σας διαφέρουν πολύ και οι ιδέες σας αλλάζουν ανάλογα με τα αισθήματα σας. Δεν είστε σταθεροί ούτε σε πρόσωπα ούτε σε ιδέες και είναι πιθανόν να δοκιμάσετε πολλές αλλαγές στη ζωή σας. Η συντροφικότητα, η φιλία, ο συνεταιρισμός, η σχέση και ο γάμος είναι οι βασικές νότες της φύσης σας και δεν θα φτάσετε στις πλήρεις δυνατότητες σας χωρίς αυτά. 

Η )  ο Ωροσκόπος στον Σκορπιό = ανάγκη για αυτοπροσδιορισμό στο χώρο και το χρόνο, ανάγκη για τακτοποίηση μιας εσωτερικής ιεραρχίας αξιών                                 
Ο Σκορπιός που ανατέλλει στη γέννηση σας, σας δίνει ένα δυνατό, ζωηρό κι εντυπωσιακό σώμα, συνήθως περήφανο κι αξιοπρεπές. Η ιδιοσυγκρασία σας είναι επιφυλακτική, επίμονη και κρυφή. 
Έχετε αποφασιστικότητα, επιμονή θάρρος, γενναιότητα κι αντοχή, με πολλή δύναμη που μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για καλό ή για κακό. Η κρίση σας είναι οξεία, διαπεραστική κι αγαπάτε να ερευνάτε κάθε μυστικό, παράξενο ή απόκρυφο ζήτημα 
Έχετε ένα έντονο και  δυνατό χαρακτήρα, θετικό και αποφασιστικό. Γενικά γνωρίζετε τι θέλετε και είστε σαφείς και εμφατικοί στις ιδέες και τις απόψεις σας. Η αναποφασιστικότητα δεν ανήκει συνήθως στα ελαττώματα αυτού του ζωδίου. Γενναίος και θαρραλέος δεν αποφεύγετε τη διαφωνία ή τη διαμάχη όταν βρεθεί μπροστά σας. Είστε αυτάρκεις και δεν αποφεύγετε τις ευθύνες. Έχετε έντονες αρέσκειες κα απαρέσκειες τόσο για πρόσωπα όσο και για ιδέες και δεν αλλάζετε εύκολα τις απόψεις σας ή τις συνήθειές σας στη ζωή. Διαθέτετε μεγάλη δύναμη θέλησης και παρόλο που τα αισθήματα , οι συγκινήσεις και τα πάθη μπορεί μερικές φορές να σας επηρεάζουν έντονα, έχετε μεγάλη αντοχή και επιμονή και μπορείτε να εργαστείτε σκληρά και για πολύ μέχρι να πετύχετε στους σκοπούς σας. Έχετε αρκετή περηφάνια και αξιοπρέπεια κι είστε σε θέση να εκφράσετε μεγάλο θυμό αν πληγωθεί κάποιο από αυτά. Αν στρέψετε τη προσοχή σας προς αυτή τη κατεύθυνση θα μπορέσετε να εμφανίσετε αξιόλογη εκτελεστική ικανότητα και να γίνετε ένας καλός πρακτικός εργάτης. Είστε καλός μαχητής κι η κριτική, σαρκαστική και αναλυτική όψη της φύσης σας είναι δραστήρια. Είστε ευφυείς και επινοητικοί, μερικές φορές απότομοι και εμφατικοί στους τρόπους και δεν είστε διαλλακτικοί και δεσποτικοί. Έχετε κάποια κλίση σε πράγματα μυστικιστικά, απόκρυφα, περίεργα και μυστικά. 

Θ)   ο  Ωροσκόπος  στον Τοξότη = ανάγκη για εμπειρία κι επικοινωνία για μάθηση  και προσφορά γνώσης 
Ο Τοξότης που ανατέλλει στη γέννηση σας, σας δίνει ένα δραστήριο, ανήσυχο και νευρικό τύπο σώματος. Η ιδιοσυγκρασία σας είναι ειλικρινής αισιόδοξη εύθυμη και γενναιόδωρη. O Τοξότης σας χαρίζει ένα χαρακτήρα τίμιο και ανοιχτόμυαλο ειλικρινή και ευθύ. Είστε γενναιόδωροι, τρυφεροί συμπαθητικοί, ειλικρινείς και δίκαιοι. Έχετε έντονο το αίσθημα της αξιοπρέπειας και σας αρέσει η καθαριότητα η τάξη η ακρίβεια και η ορθότητα τόσο στα άτομα όσο και στο περιβάλλον. Σας αρέσει επίσης ο ομορφιά της μορφής και της εμφάνισης και έχετε προτίμηση στα ρούχα, τα κοσμήματα και τις διακοσμήσεις. Αγαπάτε την ελευθερία και την ανεξαρτησία, είστε γενικά δραστήριοι και ακούραστοι, καθώς επίσης χαρούμενοι και αισιόδοξοι. Σας αρέσουν τα σπορ και οι ασκήσεις και μπορείτε να γίνετε ικανοί στον τομέα αυτό. Είστε κάπως παρορμητικοί και ενθουσιώδεις, άλλοτε υπερβολικά απότομοι και βίαιοι, αλλά συνήθως μόνο όταν σας προσβάλλουν. Κατά κανόνα είστε τυπικοί στη συμπεριφορά σας και δεν σας αρέσει η παράβαση των κανόνων. Είστε γενναιόδωροι ανθρωπιστές και καλοκάγαθοι. Έχετε ευμετάβλητο νου και μια φυσική ικανότητα να τον καλλιεργείτε προς την κατεύθυνση των ανωτέρων  και πιο δύσκολων κλάδων μάθησης όπως είναι η φιλοσοφία, η θεολογία ή η νομική. Έχετε το αίσθημα του σεβασμού και της αφοσίωσης και διαθέτετε ένα φυσικό θρησκευτικό αίσθημα, είτε το καλλιεργείτε είτε όχι.

Ι)  ο Ωροσκόπος στον  Αιγόκερω = ανάγκη για ανάπτυξη μέσα στα παραδεδειγμένα πλαίσια και κοινωνική καταξίωση 
Ο Αιγόκερως που ανατέλλει στη γέννηση σας σας δίνει ένα μάλλον αδύναμο σώμα με λίγη ζωτικότητα, προπάντων σε μικρή ηλικία, αλλά βελτιώνεται κι αντέχει επίμονα καθώς προχωρεί η ζωή και φτάνετε σε καλά γεράματα. Η ιδιοσυγκρασία είναι επιφυλακτική, αξιοπρεπής, σοβαρή, ήσυχη και στοχαστική, με πολλή αυτοεκτίμηση. Η φύση σας ήρεμη, σταθερή, υπομονετική, ανθεκτική και λεπτή 
Μερικές φορές έχετε μια τάση προς τη μελαγχολία και μια σοβαρή νοητική στάση. Σας λείπει λίγο η χαρούμενη διάθεση, η αισιοδοξία, η ευδιαθεσία. Μερικές φορές παρατηρείτε υπερβολικά τη σκοτεινή πλευρά των πραγμάτων. Διαθέτετε μεγάλη πρακτική εκτελεστική ικανότητα, είστε ένας σταθερός και αποδοτικός εργάτης και θα εκτελέσετε πιστά το έργο που θα αναλάβετε. Έχετε μεγάλο αυτοέλεγχο και δύναμη θέλησης και μπορείτε να επιδιώξετε τους σκοπούς σας με επιμονή μπροστά σε πολλά εμπόδια. Πιστεύετε στη δικαιοσύνη, την οικονομία, την προσεκτικότητα και τη σύνεση και συνήθως σκέπτεστε πριν να δράσετε. Φιλοδοξείτε να αποκτήσετε δύναμη και είστε ικανοί να την ασκήσετε. Έχετε ψυχραιμία και μπορείτε να διοικήσετε, να κατευθύνετε και να χειριστείτε υφιστάμενους πολύ αποτελεσματικά, αν και περισσότερο θα σας σέβονται παρά θα σας αγαπούν που έχετε και είστε αυστηρός και μάλλον αμείλικτος εχθρός. Έχετε ήρεμη επιμονή και σταθερή αποφασιστικότητα, που σας κάνουν ικανούς να πετυχαίνετε, σχεδόν ότι βάζετε στο νου σας.

Ια)  ο Ωροσκόπος στον Υδροχόο = ανάγκη της αρμονίας και της ανανέωσης του κόσμου και των ιδεών
Ο Υδροχόος που ανατέλλει στη γέννηση σας δίνει ένα γερό αλλά νευρικό τύπο σώματος, με αξιοπρεπή και ραφιναρισμένη εμφάνιση. Η  ιδιοσυγκρασία σας είναι φιλική ανοιχτή κι ειλικρινής αν και κάποτε έχετε την τάση να είσαστε σιωπηλός και συγκρατημένος. Σας χαρίζει ο Υδροχόος νοητικές και αναλυτικές ικανότητες και έχετε ταλέντα που μπορούν να καλλιεργηθούν, τόσο για την επιστήμη όσο και για τη φιλολογία ή την τέχνη. Έχετε δυνατή θέληση, έντονες και διαμορφωμένες απόψεις και δεν αλλάζετε πολύ εύκολα. Είστε υπομονετικοί, καρτερικοί, σταθεροί και ήρεμα αποφασιστικοί. Ο χαρακτήρας σας είναι ανοιχτός, ευθύς, ειλικρινής και ντόμπρος και παρόλο που μερικές φορές είστε πολύ σιωπηλοί και συγκρατημένοι δεν παρασύρεστε συνήθως σε μελαγχολία αλλά είστε καλοδιάθετοι, χαρούμενοι και άδολοι. Το πιθανότερο είναι ότι θα κάνετε πολλούς φίλους και θα είστε σταθεροί και πιστοί στις σχέσεις σας, θα βοηθηθείτε πολύ από τους φίλους και τις γνωριμίες και θα ευχαριστιέστε πολύ από τη παρέα και τη συντροφιά τους. Έχετε καλή μνήμη και είστε σε θέση να δεχτείτε μια καλή εκπαίδευση, έχετε ικανότητες που μπορούν να καλλιεργηθούν σε μια ποικιλία τομέων. Έχετε κάποια τάση προς το απόκρυφο και το μυστηριώδες και μπορείτε εύκολα να πετύχετε προς αυτή την κατεύθυνση. 

Ιβ)  ο Ωροσκόπος στους Ιχθείς = ανάγκη για κάτι συγκεκριμένο, για υποστήριξη μέσα από ιδανικά και στόχους που εξυπηρετούν φανερά ανθρωπιστικούς σκοπούς. 
Οι Ιχθείς που ανατέλλουν στη γέννηση σας σας δίνουν έναν αδύνατο τύπο σώματος, που του λείπει κάπως η ζωτικότητα. Η ιδιοσυγκρασία σας είναι ευαίσθητη, ευσυγκίνητη, ονειροπόλα και ευπαθής, μάλλον ήσυχη και βολική. Στοργικοί καλοπροαίρετοι και γενναιόδωροι. Έχετε ευσπλαχνική και αγαθοεργή φύση. Τα αισθήματα σας διεγείρονται εύκολα και έχετε τη τάση να βοηθάτε όσους χρειάζονται  τη βοήθεια σας. Είστε κοινωνικοί και φιλικοί, ικανοί να πιάνετε εύκολα φιλίες και να τα καταφέρνετε με τους ανθρώπους. Διαθέτετε ισχυρή και γόνιμη φαντασία, είστε ευσυγκίνητοι και συναισθηματικοί και κατάλληλοι για κάθε απασχόληση στη ζωή που θα ανέπτυσσε αυτή την όψη της φύσης σας, όπως το θέατρο, το τραγούδι, η μουσική η ζωγραφική ή η φανταστική λογοτεχνία, επειδή έχετε μια κλίση προς αυτούς τους τομείς. Σας αρέσει να παίρνετε τη ζωή ελαφρά και να διασκεδάζετε. Είστε καλοκάγαθοι και βολικοί και σας αρέσει να τα έχετε καλά με όλους, πράγμα που συνήθως συμβαίνει. Έχετε ένα αίσθημα περηφάνιας και αξιοπρέπειας διατηρείτε τους τύπους, τις τελετουργίες και τις τυπικότητες και υπολογίζετε τα αισθήματα των άλλων. Σας αρέσει η ομορφιά και η λεπτότητα, δεν μπορείτε να αντέξετε την ασχήμια ή το δυσαρμονικό περιβάλλον και έχετε έντονο καλλιτεχνικό γούστο. Είστε ευαίσθητοι, ενορατικοί και δεκτικοί.      
https://www.provlepseis.gr/2023/09/Ascendant-and-Zodiac.html

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια