Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ο απαράβατος κανόνας του κάθε ζωδίου

Ποιος είναι;

Κριός: Ποτέ μην υποχωρείς. Αν έχεις δίκιο, αν πιστεύεις σε κάτι ή απλά το θέλεις πολύ, κυνήγησέ το.

Ταύρος: Ποτέ μην αφήσεις κάτι πολύτιμο να σου ξεφύγει μέσα από τα χέρια. Κατάκτησέ το και κράτα το, με κάθε κόστος.

Δίδυμοι: Ποτέ μην είσαι «ανοιχτό βιβλίο». Μίλα, χωρίς να αποκαλύπτεις όλα τα προσωπικά σου δεδομένα γιατί έτσι δίνεις όπλα για να σε βλάψουν.

Καρκίνος: Ποτέ μην κρύβεις το πώς αισθάνεσαι. Αν κάτι σε κάνει δυστυχισμένο, σε ενοχλεί ή σε πληγώνει, πες το! Μην το ανέχεσαι!

Λέων: Ποτέ μην αμφισβητείς τον εαυτό σου. Αν δεν πιστεύεις εσύ σε σένα, κανένας δεν πρόκειται να σε πιστέψει και να σε αποδεχτεί.

Παρθένος: Ποτέ μην σταματάς να διδάσκεσαι. Ό,τι μαθαίνεις, αργά ή γρήγορα, θα σου φανεί χρήσιμο.

Ζυγός: Ποτέ μην χάνεις τον αντικειμενισμό σου. Αν λειτουργείς εν θερμώ, οι αποφάσεις σου θα είναι άδικες και λανθασμένες.

Σκορπιός: Ποτέ μην ξεχνάς αυτόν που σε βοήθησε ή που σε έβλαψε. Και τους δύο πρέπει να τους «πληρώσεις» με το ίδιο νόμισμα, έστω και με καθυστέρηση.

Τοξότης: Ποτέ μην αφήνεις τις στιγμές να σου ξεφεύγουν. Ζήσε την κάθε μια, με όλο σου το είναι, σαν να είναι η τελευταία σου.

Αιγόκερως: Ποτέ μην αφήνεις «χρέος» απλήρωτο, ηθικό ή υλικό. Όσο ψηλά κι αν φτάσεις, όσα χρόνια κι αν περάσουν, πρέπει να σε συνοδεύει η φήμη του αξιόπιστου και συνεπή.

Υδροχόος: Ποτέ μη σταματάς να εξελίσσεσαι. Ερεύνησε, ψάξε, πήγαινε ένα βήμα παραπέρα, από το μέσο όρο, γιατί αυτό σε κάνει να ξεχωρίζεις από τη μάζα.

Ιχθύες: Ποτέ μην σταματάς να ονειρεύεσαι. Άνθρωπος που δεν έχει όνειρα, μικρά ή μεγάλα, και προσδοκίες, έχει καταδικάσει το μέλλον του.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια