Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Αφροδίτη στον Λέοντα: Ιούνιος - Οκτώβριος 2023

Η Αφροδίτη μπήκε στον Λέοντα στις 5 Ιουνίου και θα περάσει ασυνήθιστα μεγάλο χρονικό διάστημα στο ζώδιο, επειδή τον Ιούλιο πηγαίνει ανάδρομη. Η Αφροδίτη συνήθως περνά από μερικές εβδομάδες έως ένα μήνα σε κάθε ζώδιο, καθώς δεν απέχει ποτέ περισσότερα από δύο ζώδια από τον Ήλιο. Φέτος, η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Λέοντα για περίπου 4 μήνες από τις 5 Ιουνίου έως τις 9 Οκτωβρίου 2023 και θα μπορούσε να είναι μια διασκεδαστική στιγμή, με μερικές προειδοποιήσεις.
Η Αφροδίτη στον Λέοντα είναι εγκάρδια, γενναιόδωρη και θαρραλέα, με αγάπη για τον ρομαντισμό, το δράμα και τη διασκέδαση και γενικά να απολαμβάνει τη ζωή. Είναι στοργική και ζεστή, άγρια ​​πιστή σε αυτούς που αγαπά, καθώς και παθιασμένη, χαρούμενη και περήφανη. Της αρέσουν οι μεγαλειώδεις χειρονομίες στον ρομαντισμό και να είναι το επίκεντρο της προσοχής γιατί χρειάζεται να νιώθει ιδιαίτερη και να τη θαυμάζουν. Είναι βασίλισσα και περιμένει από τους υπηκόους της να συμπεριφέρονται ανάλογα.
Η βασιλική της υπερηφάνια είναι μια χαρά, αρκεί να νιώθει μεγαλοψυχία, αλλά μπορεί να μετατραπεί σε ματαιοδοξία και αλαζονεία. Και η παιδική της χαρά είναι αξιαγάπητη, αλλά μπορεί επίσης να είναι αφελής και επιρρεπής σε εκρήξεις θυμού αν δεν τα καταφέρει.
Προφανώς, δεν πρόκειται να μετατραπούμε όλοι σε drama queens τους επόμενους μήνες, αν και λίγοι από εμάς μπορεί!😂
Αυτή η διέλευση είναι μια καλή στιγμή για να εξερευνήσετε την περιοχή Λέων του χάρτη σας εστιάζοντας στη δημιουργικότητα, τα παιδιά, τον ρομαντισμό και τη διασκέδαση. Θα μπορούσατε να ξεκινήσετε ένα δημιουργικό έργο ή να βρείτε ένα νέο χόμπι που είναι ευχάριστο και σας επιτρέπει να επιδείξετε και να ρίξετε το φως σας στον κόσμο.
Η δημιουργικότητα μπορεί να εκφραστεί με πολλούς τρόπους, όχι μόνο μέσω της τέχνης, της μουσικής, της γραφής και ούτω καθεξής. Θα μπορούσατε να γίνετε δημιουργικοί με την εμφάνισή σας, να διασκεδάσετε με το να ντύνεστε και να είστε λαμπεροί, να διακοσμήσετε ξανά το σπίτι σας ή να επενδύσετε σε όμορφα αντικείμενα και τέχνη ή να επιδοθείτε σε οτιδήποτε σας κάνει να νιώθετε πιο ζωντανοί και σας φέρνουν χαρά.
Οι σχέσεις σας θα μπορούσαν να γίνουν πιο παθιασμένες και συναρπαστικές και μπορεί να είστε σε θέση να εκφράσετε την αγάπη με πιο δραματικό ή πληθωρικό τρόπο. Τώρα είναι η ώρα να κρασί και να δειπνήσετε και να διασκεδάσετε ή να κάνετε ένα πάρτι σχεδιασμένο να εντυπωσιάσει. Μπορείτε να γίνετε βασίλισσα στο κέντρο του κόσμου σας και να διεκδικήσετε ξανά το στέμμα σας, όπως λέει ο Βιμ Χοφ:
«Μας οδηγούν διευθυντές και πρόεδροι και βασιλιάδες και βασίλισσες για πολύ καιρό, αλλά τα στέμματα μας ανήκουν. Είμαστε όλοι βασιλιάδες και βασίλισσες και πρέπει να συμπεριφερόμαστε έτσι. Θα πρέπει να είμαστε περήφανοι. Το βασίλειό σου, φυσικά, είσαι εσύ ο ίδιος. Δεν υπάρχει κάστρο. Εσύ είσαι το κάστρο. Το σύμπαν περιέχεται μέσα σου και είσαι ικανός να κάνεις εξαιρετικά πράγματα».
Ο κίνδυνος με όλους αυτούς τους βασιλιάδες και τις βασίλισσες που περιπλανώνται είναι ότι όλοι θέλουν την προσοχή και κάποιοι μπορεί να υπερβούν τα όρια προσπαθώντας να την τραβήξουν. Αυτό συμβαίνει συνήθως όταν αισθάνεστε πληγωμένοι ή ανασφαλείς και σας λείπει ένα υγιές εγώ, και εκδηλώνεται ως εγωκεντρική, παιδική και απαιτητική συμπεριφορά. Είναι καλό να αφήνετε το εσωτερικό σας παιδί να παίζει και να εξερευνά, αλλά χρειάζεται να έχετε κάποια όρια και αίσθηση ντεκόρ.
Ωστόσο, με την Αφροδίτη στον Λέοντα και τον Δία στον Ταύρο μπορεί να σας λείπει η αυτοπειθαρχία για να σταματήσετε να υπερβαίνετε. Και τα δύο έχουν αγάπη για την πολυτέλεια και την απόλαυση, ώστε να μπορείτε εύκολα να ξοδέψετε πάρα πολλά και να παρακάνετε το γλέντι, το ποτό, το πάρτι και το πάρτι. Μπορεί να είναι διασκεδαστικό, αλλά θα μπορούσατε επίσης να βάλετε τον εαυτό σας σε ένα τουρσί οικονομικά ή στις σχέσεις σας με πολύ δράμα, να χτυπάτε τις πόρτες και να τρελαίνεστε. Και συνήθως δεν είναι καλή ιδέα να τρώτε ΟΛΕΣ τις σοκολάτες!🤢
Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό επειδή ο Άρης βρίσκεται επίσης στον Λέοντα κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, προσθέτοντας θερμότητα στο πάθος και την επιθυμία σας για ενθουσιασμό, καθώς και την ανυπομονησία. Ο Άρης μπήκε στον Λέοντα στις 20 Μαΐου, οπότε η Αφροδίτη είναι ελαφρώς πίσω του. Σιγά σιγά πλησιάζουν μεταξύ τους τον Ιούνιο και τον Ιούλιο, αλλά ποτέ δεν σχηματίζουν μια ακριβή σύνοδο, επειδή η Αφροδίτη επιβραδύνεται για να σταθμεύσει ανάδρομη.
Η σύνοδος του Άρη της Αφροδίτης πλησιάζει μόνο όσο μια σφαίρα 3 μοιρών μέχρι το τέλος Ιουνίου, αλλά παραμένει εντός 8 μοιρών από τις 8 Ιουνίου έως τις 21 Ιουλίου, μετά την οποία η Αφροδίτη πηγαίνει ανάδρομη και ο Άρης απομακρύνεται στην Παρθένο. 
Ο Άρης στον Λέοντα έχει ισχυρή θέληση και επιθυμία για επιτυχία και θαυμασμό, αλλά μπορεί επίσης να είναι περήφανος και βομβιστικός, κάνοντάς σας πιο αυταρχικούς, επιχειρηματίες και απαιτητικούς. Αυτές οι τάσεις θα ενισχυθούν από μια αντίθεση από τον Πλούτωνα και ένα τετράγωνο από τον Δία που σχηματίζει μια τεταμένη διαμόρφωση Μεγάλου Σταυρού με τους κόμβους. Η αντίθεση του Άρη Πλούτωνα βρίσκεται σε μια σφαίρα 8 μοιρών από τις 7 Μαΐου έως τις 3 Ιουνίου, ενώ το τετράγωνο του Άρη Δία βρίσκεται σε μια σφαίρα 8 μοιρών από τις 29 Απριλίου έως τις 14 Ιουνίου.
Κατά τη διάρκεια αυτών των περιόδων, η ανυπομονησία και ο θυμός μπορεί να οδηγήσουν σε ατυχήματα ή μπορεί να είναι πιο πιθανό να ρισκάρετε ή να έρθετε σε έντονες διαφωνίες. Όταν ο Άρης στον Λέοντα θυμώνει, μπορεί πραγματικά να πετάξει από το χερούλι με μανία αυτοδικαίως και ο Πλούτωνας θα μπορούσε να δημιουργήσει σοβαρά πυροτεχνήματα αν δεν είστε προσεκτικοί. Στην ιδανική περίπτωση, θέλετε να διοχετεύσετε όλη αυτή την ενισχυμένη ενέργεια σε αυτο-μεταμόρφωση και δημιουργικότητα.
Η Αφροδίτη συνδέεται επίσης στον Μεγάλο Σταυρό όταν εισέρχεται στον Λέοντα και αντιτίθεται στον Πλούτωνα στις 5 Ιουνίου και τετραγωνίζει τον Δία στις 11 Ιουνίου. Ο Πλούτωνας εντείνει τα συναισθήματα και ωθεί τα πράγματα στα άκρα, ενώ ο Δίας διαστέλλεται και υπερβάλλει κάνοντας πιο πιθανές τις αρνητικές εκδηλώσεις της Αφροδίτης στον Λέοντα. Θα μπορούσαν να υπάρχουν αγώνες εξουσίας, ζήλια και σκοτεινά συναισθήματα, αλλά και η πιθανότητα για έντονες και μεταμορφωτικές συναντήσεις.
Η αντίθεση της Αφροδίτης Πλούτωνα βρίσκεται σε μια σφαίρα 8 μοιρών από τις 28 Μαΐου έως τις 14 Ιουνίου, ενώ το τετράγωνο προς τον Δία είναι σε μια σφαίρα 8 μοιρών από τις 31 Μαΐου έως τις 24 Ιουνίου. Ακολουθεί η διαμόρφωση την ημέρα που η Αφροδίτη εισέρχεται στον Λέοντα – μπορείτε να δείτε ότι ο Άρης δεν βρίσκεται πλέον απέναντι από τον Πλούτωνα, αλλά είναι τετράγωνο με τον Δία και τους κόμβους:
Η Αφροδίτη εισέρχεται στην ανάδρομη σκιά της στις 19 Ιουνίου 2023 και σταθμεύει ανάδρομη στις 23 Ιουλίου , την ίδια μέρα που ο Ήλιος εισέρχεται στον Λέοντα ενώ βρίσκεται απέναντι από τον Πλούτωνα σε μια άλλη διαμόρφωση Μεγάλου Σταυρού με τους κόμβους. Είναι μια έντονη στιγμή που θα μπορούσε να προκαλέσει ισχυρά συναισθήματα και ιδέες στις σχέσεις σας, αποκαλύπτοντας τομείς που χρειάζονται θεραπεία ή μεταμόρφωση.

Όταν η Αφροδίτη πηγαίνει ανάδρομη, παρέχει την ευκαιρία να αξιολογήσετε τις σχέσεις σας, τις επιχειρηματικές συνεργασίες, τα οικονομικά, τα δημιουργικά έργα, τις αξίες και τα συναισθήματα αυτοεκτίμησης στο μέρος του Λέοντα του χάρτη σας. Η Αφροδίτη έκανε την τελευταία φορά ανάδρομη στον Λέοντα πριν από οκτώ χρόνια το 2015, οπότε ίσως θα θέλατε να ελέγξετε τι κάνατε τότε γιατί παρόμοια θέματα θα μπορούσαν να εμφανιστούν ξανά αυτή τη φορά.

Εδώ είναι οι βασικές ημερομηνίες για τον ανάδρομο κύκλο της Αφροδίτης:
19 Ιουνίου 2023: εισέρχεται σε ανάδρομη σκιά στις 12° Λέοντα
23 Ιουλίου 2023: ανάδρομοι σταθμοί στις 28° Λέων
13 Αυγούστου 2023: κατώτερη σύνοδος με τον Ήλιο στις 20° Λέοντα
4 Σεπτεμβρίου 2023: σταθμοί απευθείας στις 12° Leo
7 Οκτωβρίου 2023: αφήνει ανάδρομη σκιά στις 28° Λέοντα
4 Ιουνίου 2024: ανώτερη σύνοδος με τον Ήλιο στις 14° Διδύμων
Όταν οι σταθμοί της Αφροδίτης γυρίζουν ανάδρομα, οι ενέργειές της στρέφονται προς τα μέσα και κατεβαίνουν στον κάτω κόσμο αναζητώντας ανανέωση. Αυτό είναι όταν μπορείτε να αρχίσετε να επαναξιολογείτε τα συναισθήματά σας για τα πράγματα και τους ανθρώπους που εκτιμάτε, ώστε να μπορέσετε να ευθυγραμμίσετε εκ νέου τα ιδανικά σας με το ένστικτό σας. Μπορείτε να μάθετε τι νιώθετε πραγματικά για τα πάντα στη ζωή σας και πώς νιώθετε για τον εαυτό σας.

Αφιερώστε χρόνο για να δείτε τις σχέσεις και τις αξίες σας για να δείτε αν ζείτε σε αρμονία με τις βαθύτερες αξίες της ψυχής σας. Δώστε προσοχή στα όνειρα, τα συναισθήματα και τις διαισθήσεις σας για να δείτε τι πραγματικά χρειάζεται η ψυχή σας. Μπορεί να υπάρχουν πράγματα στη ζωή σας που να μην αντικατοπτρίζουν πλέον το πώς βλέπετε ή εκτιμάτε τον εαυτό σας, αλλά μην θεωρείτε τίποτα δεδομένο γιατί τα συναισθήματά σας θα μπορούσαν να αλλάξουν ξανά όταν η Αφροδίτη κατευθύνεται τον Σεπτέμβριο.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια