Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Σαλάτα πιάζ

.
Υλικά
1/2 Κιλό Φασόλια καλά βρασμένα
Μπόλικο σέλινο
5-6 κλωναράκια Μαϊντανό
Μια πιπεριά κίτρινο σε ρομβους
Αγγουράκι τουρσί
Ντοματινια
1/2 φλ. Λάδι
1 κ. σ. Μηλοξυδο
Μπαλσαμικο συκου
Αλάτι

Για τι γαρνίρισμα:
Μανούρι
Βrie
Άνηθο
Αυγά βραστά
Αγγουράκι τουρσί
Λίγες φετουλες σαλάμι αέρος
Σος αυγού (Heinz)
Φύλλα μαρουλιού

Εκτέλεση :
Αφήνουμε τα φασόλια στο νερό από την προηγούμενη.
Τα βράζουμε μέχρι να γίνουν τρυφερά αλλά χωρίς να σκάσουν ή να λειώσουν.
Τα στραγγίζουμε πολύ καλά και τα βάζουμε στο μπωλ ανάμειξης.

Προσθέτουμε τον μαϊντανό, το σέλινο, την πιπερι, αγγουράκι τουρσί και τα ντοματινια.
Ανακατεύουμε με προσοχή να μην λιώσουν τα φασόλια.

Χτυπάμε το λάδι με το ξύδι και όσο αλατοπίπερο θέλουμε και περιχύνουμε με τη σάλτσα αυτή τα φασόλια, προσθέτουμε τώρα και το Μπαλσαμικο.
Σερβίρουμε σε σαλατιέρα πάνω σε Φύλλα μαρουλιού και διακοσμούμε τη σαλάτα μας με τα τυριά, το σαλάμι και τα αυγά.
Helena’s Greek cooking

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια